Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lowepro GearUp Case Large

  Wil jij jouw compactcamera, headphones en andere accessoires veilig georganiseerd opbergen, zonder met een extra tas te hoeven slepen? Dan is de GearUp Case Large van Lowepro de perfecte oplossing. Vaak zwerven accessoires als kabels, geheugenkaartjes en accu’s los door je camera tas, waardoor je veel tijd kwijt bent ze te zoeken of de accessoires snel beschadigd raken. Ook kan het lastig zijn om een grote cameratas mee te nemen, als je al een rugzak of koffer bij je hebt. De Lowepro Gearup serie is hier de perfecte oplossing voor: een pouch waarin je jouw compact camera, headphones en andere accessoires kwijt kunt, die je gewoon in je rugzak of handbagage kunt stoppen. Wel zo fijn toch? Alles in één tas!


  Meer informatie
 2. Lowepro GearUp PRO Camera Box Large II

  De Lowepro GearUp PRO Camera Box Large II is de perfecte oplossing voor als je een camera kit veilig en georganiseerd wilt opbergen. Door je camerakit in de Camera Box te stoppen kun je hem vervolgens in een simpele rugzak of in je handbagage plaatsen en meenemen. Door alle kabels, geheugenkaartjes en accu’s bij je camerakit te doen heb je ook geen rondzwervende accessoires in je cameratas.


  Meer informatie
 3. Lowepro GearUp PRO Camera Box Extra Large II

  De Lowepro GearUp PRO Camera Box Extra Large II is de perfecte oplossing voor als je een camera kit veilig en georganiseerd wilt opbergen. Door je camerakit in de Camera Box te stoppen kun je hem vervolgens in een simpele rugzak of in je handbagage plaatsen en meenemen. Door alle kabels, geheugenkaartjes en accu’s bij je camerakit te doen heb je ook geen rondzwervende accessoires in je cameratas.


  Meer informatie
 4. Lowepro GearUp Creator Box Extra Large II

  De Lowepro GearUp Creator Box Extra Large II is de perfecte oplossing voor als je een camera kit veilig en georganiseerd wilt opbergen. Door je camerakit in de Creator Box te stoppen kun je hem vervolgens in een simpele rugzak of in je handbagage plaatsen en meenemen. Door alle kabels, geheugenkaartjes en accu’s bij je camerakit te doen heb je ook geen rondzwervende accessoires in je cameratas.


  Meer informatie
 5. Lowepro GearUp Creator Box Large II

  De Lowepro GearUp Creator Box Large II is de perfecte oplossing voor als je een camera kit veilig en georganiseerd wilt opbergen. Door je camerakit in de Creator Box te stoppen kun je hem vervolgens in een simpele rugzak of in je handbagage plaatsen en meenemen. Door alle kabels, geheugenkaartjes en accu’s bij je camerakit te doen heb je ook geen rondzwervende accessoires in je cameratas.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel