Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 10 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lowepro GearUp Camera Box Medium

  De Lowepro GearUp Camera Box is de perfecte oplossing voor als je een systeemcamera kit, extra lens en alle accessoires veilig en georganiseerd op wilt bergen. Vaak zwerven accessoires als kabels, geheugenkaartjes en accu’s los door je camera tas, waardoor je veel tijd kwijt bent ze te zoeken of de accessoires snel beschadigd raken. Ook kan het lastig zijn om een grote cameratas mee te nemen, als je al een rugzak of koffer bij je hebt. De Lowepro Gearup serie is hier de perfecte oplossing voor: een pouch waarin je jouw camera en accessoires kwijt kunt, die je gewoon in je rugzak of handbagage kunt stoppen. Wel zo fijn toch? Alles in één tas!


  Meer informatie
 2. Lowepro GearUp Creator Box Large II

  De Lowepro GearUp Creator Box Large II is de perfecte oplossing voor als je een camera kit veilig en georganiseerd wilt opbergen. Door je camerakit in de Creator Box te stoppen kun je hem vervolgens in een simpele rugzak of in je handbagage plaatsen en meenemen. Door alle kabels, geheugenkaartjes en accu’s bij je camerakit te doen heb je ook geen rondzwervende accessoires in je cameratas.


  Meer informatie
 3. Lowepro GearUp Creator Box Medium II

  De Lowepro GearUp Creator Box Medium II is de perfecte oplossing voor als je een systeemcamera kit veilig en georganiseerd wilt opbergen. Door je camerakit in de Creator Box te stoppen kun je hem vervolgens in een simpele rugzak of in je handbagage plaatsen en meenemen. Door alle kabels, geheugenkaartjes en accu’s bij je camerakit te doen heb je ook geen rondzwervende accessoires in je cameratas.


  Meer informatie
 4. Lowepro GearUp Memory Wallet

  De Lowepro Gearup Memory Wallet is speciaal ontworpen om geheugenkaartjes veilig te organiseren en mee te nemen in je cameratas. Vaak zwerven geheugenkaartjes los door je fototas, waardoor je veel tijd kwijt bent ze te zoeken of, nog erger; je ze kwijtraakt. De Memory Wallet is onderdeel van Lowepro’s GearUp serie, een serie speciale pouches om fotografie accessoires eenvoudig te organiseren en te beschermen. Zo heb je alles bij elkaar in één tas!


  Meer informatie
 5. Lowepro GearUp Filter Pouch

  De Lowepro Gearup Filter Pouch is speciaal ontworpen om lensfilters veilig te organiseren en mee te nemen in je cameratas. Vaak zwerven filters los door je fototas, waardoor je veel tijd kwijt bent ze te zoeken of, nog erger; je ze kwijtraakt. De Filter Pouch is onderdeel van Lowepro’s GearUp serie, een serie speciale pouches om fotografie accessoires eenvoudig te organiseren en te beschermen. Zo heb je alles bij elkaar in één tas!


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 10 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel