Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lowepro Hardside CS 20 Case voor Compactcamera

  De Lowepro Hardside CS 20 Case is de kleinste in Lowepro’s Hardside serie. Deze serie bestaat uit verschillende cases met als doel om jouw camera en apparatuur maximaal te beschermen. Het speciale FormShell exterieur biedt een robuuste bescherming tegen stoten en vallen en de zachte padding aan de binnenkant houdt de camera veilig op zijn plek.


  Meer informatie
 2. Lowepro Hardside CS 40 Case voor Compactcamera en Actioncam

  De Lowepro Hardside CS 40 Case is de op één na kleinste in Lowepro’s Hardside serie. Deze serie bestaat uit verschillende cases en de CS 40 heeft als doel jouw actioncam, grotere compactcamera, en andere apparatuur maximaal te beschermen. Het speciale FormShell exterieur biedt een robuuste bescherming tegen stoten en vallen en de zachte padding aan de binnenkant houdt de camera veilig op zijn plek.


  Meer informatie
 3. Lowepro Hardside CS 60 Case voor Systeemcamera en Drone

  De Lowepro Hardside CS 60 Case is de op één na grootste in Lowepro’s Hardside serie. Deze serie bestaat uit verschillende cases en de CS 60 heeft als doel jouw systeemcamera, kleinere drone, en andere apparatuur maximaal te beschermen. Het speciale FormShell exterieur biedt een robuuste bescherming tegen stoten en vallen en de zachte padding aan de binnenkant houdt de camera veilig op zijn plek.


  Meer informatie
 4. Lowepro Hardside CS 80 Case voor Systeemcamera en Drone

  De Lowepro Hardside CS 80 Case is de grootste in Lowepro’s Hardside serie. Deze serie bestaat uit verschillende cases en de CS 80 heeft als doel jouw systeemcamera, kleinere drone, koptelefoon en andere apparatuur maximaal te beschermen. Het speciale FormShell exterieur biedt een robuuste bescherming tegen stoten en vallen en de zachte padding aan de binnenkant houdt de camera veilig op zijn plek.


  Meer informatie

4 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel