Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lowepro Lens Case 9 x 13cm Lenskoker

  De Lowepro Lens Case 9 x 13cm is geschikt voor een compacte consumenten-telezoom zoals bijvoorbeeld een  55-200mm f/4. Lowepro heeft de lenskoker speciaal ontworpen om je kostbare glas te beschermen, want als je honderden (of zelfs duizenden) euro's investeert in objectieven wil je uiteraard zeker weten dat ze goed beschermd zijn. De Lowepro Lens Case heeft een SlipLock-tab om hem eenvoudig aan een cameratas of camerarugzak te hangen, maar je kunt hem ook combineren met het S&F systeem.


  Meer informatie
 2. Lowepro Lens Case 11 x 14cm Lenskoker

  De Lowepro Lens Case 11 x 14cm is geschikt voor een professionele standaardzoom zoals een 24-70mm f/2.8. Deze lenskoker is speciaal ontworpen om je kostbare glas te beschermen, want als je honderden (of zelfs duizenden) euro's investeert in objectieven wil je natuurlijk wel zeker weten dat ze goed beschermd zijn. De Lowepro Lens Case kan met de SlipLock-tab eenvoudig aan een cameratas of camerarugzak gehangen worden, maar je kunt hem natuurlijk ook combineren met het S&F systeem.


  Meer informatie
 3. Lowepro Lens Case 11 x 26cm Lenskoker

  De Lowepro Lens Case 11 x 26cm is geschikt voor een professionele telezoom zoals een 70-200mm f/2.8. Deze lenskoker is speciaal ontworpen om je kostbare glas te beschermen, want wie honderden of zelfs duizenden euro's investeert in objectieven wil tenslotte zeker weten dat ze goed beschermd zijn. De Lowepro Lens Case kan met de SlipLock-tab eenvoudig aan een cameratas of camerarugzak gehangen worden, maar je kunt hem ook combineren met het S&F systeem.


  Meer informatie
 4. Lowepro Lens Case 13 x 32cm Lenskoker

  De Lowepro Lens Case 13 x 32cm is de goliath onder de lenskokers. Hij is geschikt voor een professioneel tele-objectief zoals een 300mm f/2.8 of een 80-400mm telezoom. De koker is speciaal ontworpen om je kostbare glas te beschermen, want als je duizenden euro's investeert in topobjectieven wil je zeker weten dat ze goed beschermd zijn. De Lowepro Lens Case hang  je met de SlipLock-tab eenvoudig aan een cameratas of camerarugzak, maar je kunt hem ook combineren met het S&F systeem.


  Meer informatie
 5. Lowepro Lens Case 7 x 8cm Lenskoker

  De handige Lowepro Lens Case 7x8 cm is geschikt voor een klein standaardobjectief zoals bijvoorbeeld een 50mm f/1.8, of een standaardzoom voor een compacte systeemcamera zoals een Fuji 16-50mm XC. Maar ook een Lensbaby Composer past perfect. Deze lenskoker is speciaal ontworpen om je kostbare glas te beschermen, want je objectieven moeten onderweg uiteraard wel goed beschermd worden als je ze meeneemt.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel