Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lowepro Format Backpack 150 Black camera rugzak

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De Lowepro Format Backpack 150 is een gestroomlijnde, modern vormgegeven camerarugzak. Hij is bedoeld voor allround dagelijks gebruik door fotografen die de ene keer bijvoorbeeld een actieve vakantie willen vastleggen en de andere keer op ontdekkingstocht gaan in de urban jungle. Deze lichte maar degelijke fotorugzak is ontworpen om multifunctioneel te zijn, vandaar dat het interieur geheel naar eigen inzicht valt in te delen. Daardoor is het mogelijk om deze cameratas ook als volwaardige daypack te gebruiken. De binnenafmetingen van de tas zijn 23 x 12.8 x 31.5 cm en de buitenafmetingen zijn: 24 x 14 x 32.8 cm.


  Meer informatie
 2. Lowepro Topload Chest Harness Camera Harnas

  Het Lowepro Toplaod Chest Harness is speciaal ontwikkeld voor de Toploader cameratassen.Door te bestuderen op welke manier mensen hun fototas gebruiken, heeft Lowepro voor de Toploader Pro- en Zoom-serie een uiterst flexibel draagsysteem kunnen ontwikkelen dat het gebruiksgemak van deze fototassen verhoogt. Het harnas is namelijk op alle vier de draagriemen verstelbaar.


  Meer informatie
 3. Lowepro ProTactic Quick Straps

  De Lowepro Quick Straps behoren tot het modulaire ProTactic systeem, maar zijn ook te gebruiken bij andere camera tassen die voorzien zijn van SlipLock bevestigingen. Deze accessoire riemen zijn bedoeld om allerlei extra accessoires aan je tas te kunnen hangen. De verpakking bevat 2 stevige Quick Straps, die allebei verstelbaar zijn van 13 tot 35 centimeter. Een mooie aanvulling op je Lowepro fototas dus!


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel