Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lowepro Protactic Lens Exchange Case 200 AW

  De Lowepro ProTactic Lens Exchange Case 200 AW is de grote versie van de 100 AW. De ultieme lenskoker waarmee je in een handomdraai objectieven verwisselt. Met de SlipLock-bevestiging hang je hem gemakkelijk aan een cameratas, een camerarugzak of een ProTactic harnas. De Lens Exchange Case 200AW is geschikt voor een professionele telezoom. De koker is gemaakt van oersterk nylon en stretch polyester en de bekende ingebouwde Lowepro All Weather hoes zorgt voor een waterdichte opbergmogelijkheid voor je kostbare objectieven.


  Meer informatie
 2. Lowepro ProTactic MG 160 AW II Schoudertas

  De compacte Lowepro ProTactic MG 160 AW II schoudertas is een professionele fototas die bedoeld is voor intensief gebruik. Deze cameratas is geschikt voor een foto-uitrusting bestaande uit een fullframe dslr-camera zoals een Canon 5D MK IV body, een 70-200mm f/2.8 objectief, twee extra objectieven of flitsers en een tablet. Het voorvak biedt ruimte voor de kleine accessoires.


  Meer informatie
 3. Lowepro ProTactic TLZ 70 AW II cameratas

  De Lowepro ProTactic TLZ 70 AW II cameratas is ontworpen voor gebruik met systeem- en spiegelreflexcamera's die zijn voorzien van een professionele telezoom. Door de handige bovenklep, die naar voren open gaat, kun je je camera altijd snel pakken en na het fotomoment weer in een handomdraai veilig opbergen. De praktische ProTactic TLZ 70 AW II heeft de bekende hoogwaardige Lowepro kwaliteit en geeft een perfecte bescherming tegen schokken. De meegeleverde All Weather hoes biedt extra bescherming bij slecht weer.


  Meer informatie
 4. Lowepro ProTactic TLZ 75 AW II cameratas

  De Lowepro ProTactic TLZ 75 AW II cameratas is ontworpen voor gebruik met systeem- en spiegelreflexcamera's die zijn voorzien van een professionele telezoom. Door de handige bovenklep, die naar voren open gaat, kun je je camera altijd snel pakken en na het fotomoment weer in een handomdraai veilig opbergen. De praktische ProTactic TLZ 75 AW II heeft de bekende hoogwaardige Lowepro kwaliteit en geeft een perfecte bescherming tegen schokken. De meegeleverde All Weather hoes biedt extra bescherming bij slecht weer.


  Meer informatie
 5. Lowepro ProTactic Utility Belt

  De Lowepro ProTactic Utility Belt maakt het mogelijk om te kiezen hoeveel accessoires je voor een opdracht meeneemt. Je kunt maximaal 10 pouches, cameratassen of cases bevestigen aan de SlipLock-lussen. Deze heupriem is geschikt voor mensen met een tailleomtrek van 75 tot 102 cm. Daarmee is de riem door praktisch iedere fotograaf, man of vrouw, bruikbaar.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel