Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Kleur
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lowepro Protactic Lens Exchange Case 200 AW

  De Lowepro ProTactic Lens Exchange Case 200 AW is de grote versie van de 100 AW. De ultieme lenskoker waarmee je in een handomdraai objectieven verwisselt. Met de SlipLock-bevestiging hang je hem gemakkelijk aan een cameratas, een camerarugzak of een ProTactic harnas. De Lens Exchange Case 200AW is geschikt voor een professionele telezoom. De koker is gemaakt van oersterk nylon en stretch polyester en de bekende ingebouwde Lowepro All Weather hoes zorgt voor een waterdichte opbergmogelijkheid voor je kostbare objectieven.


  Meer informatie
 2. Lowepro Protactic Lens Exchange Case 100 AW

  De Lowepro ProTactic Lens Exchange Case 100 AW is de ultieme lenskoker waarmee je in een handomdraai objectieven verwisselt. Met de SlipLock-bevestiging hang je hem gemakkelijk aan een cameratas, een camerarugzak of een ProTactic harnas. De Lens Exchange Case 100AW is geschikt voor een standaardzoom of een groothoekzoom. De koker is gemaakt van oersterk nylon en stretch polyester en de bekende ingebouwde Lowepro All Weather hoes zorgt voor een waterdichte opbergmogelijkheid voor je kostbare objectieven.


  Meer informatie
 3. Lowepro Protactic Bottle Pouch tas voor drinkfles

  De Lowepro ProTactic Bottle Pouch zorgt ervoor dat je altijd iets te drinken bij de hand hebt. De pouch is gemaakt van rekbaar neopreen, wat betekent dat je drankje ofwel koud ofwel warm blijft. Het gebruikte neopreen heeft namelijk een uitstekend isolerende werking en sluit perfect pas om je drinkfles. Wel zo fijn onderweg!


  Meer informatie
 4. Lowepro Protactic Utility Bag 100 AW

  De Lowepro ProTactic Utility Bag 100 AW is een handige, compacte tas die meer bedoeld is voor accessoires dan als echte cameratas. Toch kan je er wel degelijk een compacte systeemcamera in kwijt, of een verrekijker, mengpaneel, batterijen, handleidingen etc. De binnenmaten zijn met 18 x 8 x 18 cm namelijk riant genoeg. De Utility Bag 100 AW is voorzien van SlipLock tabs, waardoor je hem ook uitstekend kunt combineren met andere Lowepro cameratassen of rugzakken.


  Meer informatie
 5. Lowepro Protactic Utility Bag 200 AW

  De Lowepro Protactic Utility Bag 200 AW is een handige, compacte tas die meer bedoeld is voor accessoires dan als echte cameratas. Toch kan je er wel degelijk een flinke telelens in kwijt, of batterijen, handleidingen etc. De binnenmaten zijn met 12 x 6 x 29 cm namelijk riant genoeg. De Utility Bag 200 AW is voorzien van SlipLock tabs, waardoor je hem ook uitstekend kunt combineren met andere Lowepro cameratassen of rugzakken.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel