Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lowepro Adventura TLZ 30 II Cameratas

  De Lowepro Adventura TLZ 30 II toploader fototas is net even een maatje groter dan de TLZ 20 II. Daarom is deze cameratas perfect geschikt voor een compacte dslr-camera of een compacte systeemcamera met stevig zoomobjectief. Bovendien is er in deze fototas ook volop ruimte voor kleine accessoires. De Lowepro Adventura TLZ 30 II is compact, lichtgewicht en elegant om te zien. Een handige cameratas waarmee je je apparatuur gemakkelijk overal mee naartoe neemt.


  Meer informatie
 2. Lowepro Adventura TLZ 20 II Cameratas

  De compacte Lowepro Adventura TLZ 20II toploader cameratas is perfect geschikt voor de populairste compacte spiegelreflexcamera's, compacte systeemcamera’s en superzoomcamera’s dankzij zijn pasvorm. Deze fototas biedt behalve aan de camera ook ruimte aan kleine accessoires. De Lowepro Adventura TLZ 20 II is één van de meest compacte cameratassen in zijn soort en zorgt ervoor dat je een camera gemakkelijk overal mee naartoe neemt.


  Meer informatie
 3. Lowepro Adventura TLZ 50R Toploader Cameratas

  In de Adventura TLZ 50R Toploader cameratas past met gemak een volwassen dslr-camera met standaard objectief of systeemcamera met telelens. Daarnaast heeft deze tas vakken voor diverse kleine accessoires. Door de handige, naar voren openende bovenklep van deze cameratas heb je je camera razendsnel bij de hand, maar kun je hem toch ook veilig wegbergen. De Adventura TLZ 50R heuptas is elegant en lichtgewicht, handig ontworpen en van de bekende degelijke Lowepro kwaliteit. In tegenstelling tot andere cameratassen van de Adventura-serie heeft deze tas geen oranje highlights.


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel