Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lume Cube Air Modification Frame

  Speciaal voor de Lume Cube Air LED lampjes ontwikkelde Lume Cube het Modification Frame (Modi Frame). Dit nieuwe systeem is een eenvoudige manier om diffusers, color gels en andere accessoires (niet meegeleverd!) op de Lume Cube Air te bevestigen, zodat je de kleurtemperatuur, het diffusieniveau, de hoek en shape van je verlichting nauwkeurig kunt aanpassen. Je klikt het Modi Frame stevig vast op de Lume Cube Air en vervolgens bevestig je de magnetische accessoires op de voorzijde.


  Meer informatie
 2. Lume Cube AIR Modification Pack

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De Lume Cube AIR Modification Pack bevat 19 magnetische accessoires van het Lume Cube assortiment. Ze worden geleverd in een zipper case met een foam interieur. Het Modification Frame in deze pack is enkel te gebruiken met een Lume Cube AIR. De accessoires in deze uitbreidingsset zijn daarentegen op elke Modification frame van Lume Cube te plaatsen.


  Meer informatie
 3. Lume Cube RGBY Color Pack Kleurenfilters

  Met het Lume Cube RGBY Color Pack heb je alle drie de basiskleuren uit de digitale wereld bij elkaar: Rood, Groen en Blauw (denk aan de RGB opbouw van een digitaal beeld) en Geel (Yellow). Hiermee kun je de Lume Cube verlichting een andere tint geven voor aparte effecten. Je plaatst de filters probleemloos en snel op de Lume Cube Modi Frame dankzij de magnetische bevestiging.


  Meer informatie
 4. Lume Cube Diffusion Bulb Pack Mini Softbox

  Met de 4 magnetische filters van het Lume Cube Diffusion Bulb pack kun je heel eenvoudig het licht van je Lume Cube verzachten om een uitgebalanceerde belichting te verkrijgen. Ideaal voor portretwerk of bij interviews waar een harde verlichting niet altijd gewenst is. Een miniatuur softbox voor op locatie of in een hele kleine studio. Handig! Maar je kunt ze ook gebruiken om van de Lume Cube een tafellamp te maken en in een keer een hele ruimte te verlichten!


  Meer informatie
 5. Lume Cube CTO 4 Pack Oranjefilters

  Het Lume Cube CTO 4-pack bestaat uit vier oranjefilters om je Lume Cube verlichting een warmere gloed te geven. Ze passen op de Lume Cube Light House en zorgen ervoor dat je probleemloos de kleurtemperatuur van je Lume Cube kunt aanpassen aan de situatie. Je plaatst de filters probleemloos en snel op de Lume Cube Modi Frame dankzij de magnetische bevestiging.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel