Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 17 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lume Cube RGBY Color Pack Kleurenfilters

  Met het Lume Cube RGBY Color Pack heb je alle drie de basiskleuren uit de digitale wereld bij elkaar: Rood, Groen en Blauw (denk aan de RGB opbouw van een digitaal beeld) en Geel (Yellow). Hiermee kun je de Lume Cube verlichting een andere tint geven voor aparte effecten. Je plaatst de filters probleemloos en snel op de Lume Cube Modi Frame dankzij de magnetische bevestiging.


  Meer informatie
 2. Lume Cube Diffusion Bulb Pack Mini Softbox

  Met de 4 magnetische filters van het Lume Cube Diffusion Bulb pack kun je heel eenvoudig het licht van je Lume Cube verzachten om een uitgebalanceerde belichting te verkrijgen. Ideaal voor portretwerk of bij interviews waar een harde verlichting niet altijd gewenst is. Een miniatuur softbox voor op locatie of in een hele kleine studio. Handig! Maar je kunt ze ook gebruiken om van de Lume Cube een tafellamp te maken en in een keer een hele ruimte te verlichten!


  Meer informatie
 3. Lume Cube Air Modification Frame

  Speciaal voor de Lume Cube Air LED lampjes ontwikkelde Lume Cube het Modification Frame (Modi Frame). Dit nieuwe systeem is een eenvoudige manier om diffusers, color gels en andere accessoires (niet meegeleverd!) op de Lume Cube Air te bevestigen, zodat je de kleurtemperatuur, het diffusieniveau, de hoek en shape van je verlichting nauwkeurig kunt aanpassen. Je klikt het Modi Frame stevig vast op de Lume Cube Air en vervolgens bevestig je de magnetische accessoires op de voorzijde.


  Meer informatie
 4. Lume Cube CTO 4 Pack Oranjefilters

  Het Lume Cube CTO 4-pack bestaat uit vier oranjefilters om je Lume Cube verlichting een warmere gloed te geven. Ze passen op de Lume Cube Light House en zorgen ervoor dat je probleemloos de kleurtemperatuur van je Lume Cube kunt aanpassen aan de situatie. Je plaatst de filters probleemloos en snel op de Lume Cube Modi Frame dankzij de magnetische bevestiging.


  Meer informatie
 5. Lume Cube Honey Comb Pack Diffusors

  De magnetische Lume Cube Honey Comb grids voor de Lume Cube Modiframe zet je in als je heel gericht licht wilt. Op die manier kun je heel eenvoudig een zeer uitgebalanceerde belichting verkrijgen. Dankzij de twee verschillende grids is het mogelijk om je Lume Cube verlichting zeer precies te richten op je onderwerp om bijvoorbeeld iemand uit te lichten tegen een achtergrond. Ideaal voor portretwerk en voor productshots.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 17 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel