Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Lume Cube Mounting Bars voor DJI Phantom 3 Drone

  Met de Lume Cube Mounting Bars voor de DJI Phantom 3 drone kan je Lume Cube de lucht in. Letterlijk. Dankzij deze handige Mounting Bars bevestig je heel eenvoudig twee Lume Cubes aan het landingsgestel van een DJI Phantom 3 om ook vanuit de lucht je onderwerp perfect te belichten. De Mounting Bars zijn leverbaar in de kleuren blauw, zwart of wit zodat je een heel eigen look aan je DJI Phantom 3 drone kunt geven.


  Meer informatie
 2. Lume Cube Mounting Bars voor DJI Phantom 4 Drone

  Met de Lume Cube Mounting Bars voor de DJI Phantom 4 drone breng je je Lume Cube naar grote hoogte. Letterlijk. Dankzij deze handige Mounting Bars bevestig je namelijk heel simpel twee Lume Cubes aan het landingsgestel van een DJI Phantom 4 of DJI Phantom 4 Pro om ook vanuit de lucht je onderwerp perfect te belichten. De Mounting Bars zijn leverbaar in de kleuren blauw, zwart of wit zodat je een geheel eigen look aan je DJI Phantom 4 (Pro) drone kunt geven.


  Meer informatie
 3. Lume Cube Mounting Bars voor DJI Inspire drone

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  Met de Lume Cube Mounting Bars voor de DJI Inspire drone kan je Lume Cube de lucht in. Letterlijk. Dankzij deze handige Mounting Bars bevestig je heel eenvoudig twee Lume Cubes aan de armen van de DJI Inspire om ook vanuit de lucht je onderwerp perfect te belichten. De mounts kunnen om de armen van de DJI Inspire drone geschroefd worden, zodat de Lume Cubes altijd stevig vast zitten. De binnenkant van de mounts is voorzien van een laag rubber, zodat de mounts je drone niet beschadigen.


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel