Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Nissin BM-02 Batterijhouder

  Nissin heeft het BM-02 batterijmagazijn ontwikkeld voor gebruik in de Nissin Di600, de Nissin Di700 en de Nissin Di700A reportageflitsers. het is vrijwel identiek aan het BM-01 magazijn, maar heeft een iets moderner uiterlijk. Dit magazijn is geschikt voor vier LR6 / AA alkaline, lithium of oplaadbare AA NiMh batterijen.


  Meer informatie
 2. Nissin BM-01 Batterijhouder

  Het Nissin BM-01 batterijmagazijn is ontwikkeld voor gebruik in de Nissin Di466, de Nissin MG8000 Extreme, de Di866 Mark II en de Nissin MF18 ringflitser. Het past ook in de Di622 Mark II en de al wat oudere Di866. Het magazijn is geschikt voor vier LR6 / AA alkaline, lithium of oplaadbare AA NiMh batterijen.


  Meer informatie
 3. Nissin Power Pack PS 8 Oplader

  Het Nissin Power Pack PS 8 is ontworpen om een Nissin flitser maximaal te laten presteren. Door het gebruik van deze externe power booster wordt de oplaadtijd van de flitser drastisch gereduceerd waardoor je sneller kunt werken. En omdat de hoeveelheid beschikbare energie groter is, behoort batterijen wisselen halverwege een shoot tot het verleden. Om dit praktische Power Pack op te laden gebruik je de Power Pack PS8 Charger. Standaard wordt die met de PS8 meegeleverd, maar je kunt hem ook los bestellen, bijvoorbeeld om een extra PS8 accu te laden.


  Meer informatie
 4. Nissin Power Pack PS 8 Battery Pack

  Om een Nissin flitser maximaal te laten presteren is het Nissin Power Pack PS 8 ontworpen. Met deze externe power booster wordt de oplaadtijd van de flitser drastisch gereduceerd waardoor je sneller kunt werken. Omdat de hoeveelheid beschikbare energie groter is, behoort batterijen wisselen halverwege een shoot tot het verleden. Bovendien is de Nissin Power Pack PS 8 middels verschillende laadkabels ook aan andere merken flitsers te koppelen.


  Meer informatie
 5. Nissin Power Supply Cable

  Met het Nissin Power Pack PS 8 kun je een Nissin flitser optimaal laten presteren. Maar je kunt er ook andere merkflitsers van Nikon, Sony of Canon op aansluiten. Dat doe je met de Nissin Power Supply Cable. Die spiraalvormige laadkabel sluit je aan op de universele plug op de PS8 en de andere zijde plug je in de Nikon, Canon of Sony systeemflitser. Voor ieder merk is er een eigen laadkabel leverbaar. De maximale lengte van de spiraal is ongeveer 1,5 meter.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel