Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Nissin Air 1 Commander Flash Trigger

  De Nissin Commander Air 1 is de controle-unit van het Nissin Air System (NAS) radiografische TTL flitssysteem waarmee je tot een afstand van 30 meter je flitser volledig TTL kunt aansturen. Het Nissin Air System maakt het mogelijk om tot wel 24 Nissin flitsers of geschikte originele merkflitsers aan te sturen. Daarmee is het een ideaal systeem voor strobist-fotografie, complexe belichtingen en creatief flitsen in de studio of op locatie.


  Meer informatie
 2. Nissin Air R Flash Receiver

  De Nissin Air R is een radiografische receiver voor het Nissin Air System (NAS) TTL flitssysteem waarmee je tot een afstand van 30 meter Nissin digitale flitsers of originele systeemflitsers volledig TTL kunt aansturen. Het Nissin Air System maakt het mogelijk om een groot aantal Nissin flitsers of geschikte originele merkflitsers van Sony, Nikon en Canon aan te sturen. Ideaal voor strobist-fotografie, complexe belichtingen en creatief flitsen in de studio of op locatie.


  Meer informatie
 3. Nissin Air 10s Draadloze Commander

  Met de Nissin Air 10s draadloze TTL-commander kun je tot een afstand van maar liefst 100 meter meerdere Nissin Air System (NAS) compatibele flitsers of Air R receivers aansturen. Dankzij dit radiografische TTL-flitssysteem kun je bovendien iedere Nissin MG10, Di700A of i60A systeemflitser volledig TTL aansturen, ongeacht voor welk cameramerk deze bedoeld is. Het Nissin Air System maakt het mogelijk om een grote groep geschikte flitsers tegelijk aan te sturen. Daarmee is het een ideaal systeem voor strobist-fotografie, complexe belichtingen en creatief flitsen in de studio of op locatie.


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel