Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Olloclip Pivot Video Grip voor iPhone

  Olloclip tilt niet alleen het fotograferen met je smartphone naar een hoger niveau, maar maakt ook het opnemen van video’s met je smartphone een stuk gemakkelijker met de Pivot grip. Iedere smartphone met een beeldformaat van 4 tot 5,5 inch past in de universele klem. De Pivot heeft een ergonomische handgreep, zodat je hem goed vast kunt houden en stabiel kunt filmen.


  Meer informatie
 2. Olloclip Slim Case voor iPhone X

  De Olloclip Slim Case is speciaal ontworpen om samen te werken met het Olloclip Connect X Lens System. Waar je andere iPhone X cases zal moeten verwijderen om dit systeem te kunnen gebruiken, blijft deze Slim Case van Olloclip gewoon zitten. Hierdoor is jouw iPhone ook perfect beschermd tijdens het fotograferen met de Olloclip smartphone lenzen. De rubberen bumpers zorgen voor mee grip, zodat je de telefoon niet snel laat vallen. Daarnaast beschermen ze, net als de krasbestendige achterkant, tegen stoten en krassen. De speciale schuin lopende zijkanten zorgen ervoor dat de iPhone nooit plat op het scherm kan vallen. Wel zo’n prettig idee, toch?*Lenzen niet meegeleverd.


  Meer informatie
 3. Olloclip Slim Case voor iPhone XR

  De Olloclip Slim Case is speciaal ontworpen om samen te werken met Olloclip Lens System. Waar je andere iPhone XR cases zal moeten verwijderen om dit systeem te kunnen gebruiken, blijft deze Slim Case van Olloclip gewoon zitten. Hierdoor is jouw iPhone ook perfect beschermd tijdens het fotograferen met de Olloclip smartphone lenzen. De rubberen bumpers zorgen voor mee grip, zodat je de telefoon niet snel laat vallen. Daarnaast beschermen ze, net als de krasbestendige achterkant, tegen stoten en krassen. De speciale schuin lopende zijkanten zorgen ervoor dat de iPhone nooit plat op het scherm kan vallen. Wel zo’n prettig idee, toch?


  Meer informatie
 4. Olloclip Slim Case voor iPhone XS

  De Olloclip Slim Case is speciaal ontworpen om samen te werken met Olloclip Lens System. Waar je andere iPhone XS cases zal moeten verwijderen om dit systeem te kunnen gebruiken, blijft deze Slim Case van Olloclip gewoon zitten. Hierdoor is jouw iPhone ook perfect beschermd tijdens het fotograferen met de Olloclip smartphone lenzen. De rubberen bumpers zorgen voor mee grip, zodat je de telefoon niet snel laat vallen. Daarnaast beschermen ze, net als de krasbestendige achterkant, tegen stoten en krassen. De speciale schuin lopende zijkanten zorgen ervoor dat de iPhone nooit plat op het scherm kan vallen. Wel zo’n prettig idee, toch?


  Meer informatie
 5. Olloclip Slim Case voor iPhone XS MAX

  De Olloclip Slim Case is speciaal ontworpen om samen te werken met Olloclip Lens System. Waar je andere iPhone XS MAX cases zal moeten verwijderen om dit systeem te kunnen gebruiken, blijft deze Slim Case van Olloclip gewoon zitten. Hierdoor is jouw iPhone ook perfect beschermd tijdens het fotograferen met de Olloclip smartphone lenzen. De rubberen bumpers zorgen voor mee grip, zodat je de telefoon niet snel laat vallen. Daarnaast beschermen ze, net als de krasbestendige achterkant, tegen stoten en krassen. De speciale schuin lopende zijkanten zorgen ervoor dat de iPhone nooit plat op het scherm kan vallen. Wel zo’n prettig idee, toch?


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel