Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. Olloclip Pivot Video Grip voor iPhone

  Olloclip tilt niet alleen het fotograferen met je smartphone naar een hoger niveau, maar maakt ook het opnemen van video’s met je smartphone een stuk gemakkelijker met de Pivot grip. Iedere smartphone met een beeldformaat van 4 tot 5,5 inch past in de universele klem. De Pivot heeft een ergonomische handgreep, zodat je hem goed vast kunt houden en stabiel kunt filmen.


  Meer informatie
 2. Olloclip Slim Case voor iPhone X

  De Olloclip Slim Case is speciaal ontworpen om samen te werken met het Olloclip Connect X Lens System. Waar je andere iPhone X cases zal moeten verwijderen om dit systeem te kunnen gebruiken, blijft deze Slim Case van Olloclip gewoon zitten. Hierdoor is jouw iPhone ook perfect beschermd tijdens het fotograferen met de Olloclip smartphone lenzen. De rubberen bumpers zorgen voor mee grip, zodat je de telefoon niet snel laat vallen. Daarnaast beschermen ze, net als de krasbestendige achterkant, tegen stoten en krassen. De speciale schuin lopende zijkanten zorgen ervoor dat de iPhone nooit plat op het scherm kan vallen. Wel zo’n prettig idee, toch?*Lenzen niet meegeleverd.


  Meer informatie
 3. Olloclip Slim Case voor iPhone XR

  De Olloclip Slim Case is speciaal ontworpen om samen te werken met Olloclip Lens System. Waar je andere iPhone XR cases zal moeten verwijderen om dit systeem te kunnen gebruiken, blijft deze Slim Case van Olloclip gewoon zitten. Hierdoor is jouw iPhone ook perfect beschermd tijdens het fotograferen met de Olloclip smartphone lenzen. De rubberen bumpers zorgen voor mee grip, zodat je de telefoon niet snel laat vallen. Daarnaast beschermen ze, net als de krasbestendige achterkant, tegen stoten en krassen. De speciale schuin lopende zijkanten zorgen ervoor dat de iPhone nooit plat op het scherm kan vallen. Wel zo’n prettig idee, toch?


  Meer informatie
 4. Olloclip iPhone XS MAX clip los

  Heb je al Olloclip lenzen uit het Connect X systeem, maar ben je overgestapt naar een nieuwe iPhone? Geen probleem. Met deze losse iPhone XS MAX clip kun je jouw Olloclip X lenzen gewoon blijven gebruiken je nieuwe telefoon! Deze clip is speciaal ontworpen voor de iPhone XS MAX, waardoor deze precies op je smartphone past en geen schade aan zal richten. Klik de uitwisselbare smartphonelenzen van Olloclip snel en eenvoudig in de XS MAX clip en je bent klaar om op pad te gaan!


  Meer informatie
 5. Olloclip Multi Device Clip los

  Olloclip heeft geluisterd naar de feedback van gebruikers, wat resulteert in een clip die compatibel is met verschillende apparaten en die je kunt gebruiken in combinatie met een dunne beschermhoes; de Multi Device Clip! Deze clip is te gebruiken met alle Google Pixel producten, alle Apple devices en de Samsung Galaxy S9 en S10 (uitsluitend zonder case). Vanaf nu kun je alle smartphone lenzen uit het Connect X systeem van Olloclip gebruiken op meerdere telefoons. Daarnaast past deze clip past ook bijvoorbeeld op een dunne laptop en tablet.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel