Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 21 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Olloclip iPhone 7+ en iPhone 8+ Fisheye + macro en Super-Wide lens

  In deze Olloclip set zit een Fisheye lens waarmee je een hoek van maar liefst 180 graden kunt vastleggen met een sferisch effect. Ideaal om bijvoorbeeld groepsselfies te maken met je smartphone. Ben je juist op zoek naar meer detail, gebruik dan de Macro 15x lens. Wil je meer in beeld brengen, zonder een fisheye effect? Dan is er nog de Super Wide lens.


  Meer informatie
 2. Olloclip iPhone 7+ & 8+ telefoonclip en macrolenzen (7x - 14x - 21x)

  Maak mooie macrofoto’s met je iPhone 7+ of 8+ door een macrolens van Olloclip op je telefoon te plaatsen. In deze 3-pack zitten drie macrolenzen met verschillende vergrootsterktes waardoor je voor elke situatie de juiste lens hebt. Een macrolens is een uitstekende lens voor het fotograferen van details. Daarnaast zit in deze pack ook de lenzenclip om de macrolenzen op je iPhone te plaatsen.


  Meer informatie
 3. Olloclip Fisheye + Macro 15x Essential lens voor smartphones

  Wil je graag meer uit je smartphonefotografie halen? Olloclip ontwikkelde gecombineerde smartphonelenzen voor meer creatieve mogelijkheden! Deze omkeerbare smartphonelens is aan de ene zijde een 15x macrolens en aan de andere zijde bevindt zich een fisheye lens. Deze lenzen zijn te gebruiken met de clips uit het Connect X systeem of met de Multi Device Clip van Olloclip. Dat betekent dat deze smartphonelenzen te gebruiken zijn op alle iPhones vanaf de iPhone X met de X clips en op eerdere iPhone modellen én verschillende nieuwere Android toestellen zoals de Samsung S9 met de Multi Device Clip. Let op: dergelijke clips worden niet meegeleverd!


  Meer informatie
 4. Olloclip Telephoto 2x Essential lens voor smartphones

  Wil je graag meer uit je smartphonefotografie halen? Olloclip ontwikkelde smartphonelenzen voor meer creatieve mogelijkheden! Deze Telephoto 2 x smartphonelens is perfect voor portretten met een zachte achtergrond, of voor onderwerpen die zich in de verte bevinden. De Essential lenzen zijn te gebruiken met de clips uit het Connect X systeem of met de Multi Device Clip van Olloclip. Dat betekent dat deze smartphonelenzen te gebruiken zijn op alle iPhones vanaf de iPhone X met de X clips en op eerdere iPhone modellen én verschillende nieuwere Android toestellen zoals de Samsung S9 met de Multi Device Clip. Let op: dergelijke clips worden niet meegeleverd!


  Meer informatie
 5. Olloclip Macro 10x Essential Lens

  De OlloClip Macro 10x Essential Lens is een macrolens met een vergroting van 10x en past op het OlloClip Connect X systeem. Hij is uitstekend voor het fotograferen van details. Een macrolens wordt veel gebruikt om bijvoorbeeld insecten, planten of paddenstoelen te fotograferen op een manier zoals je ze met het blote oog niet ziet.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 21 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel