Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 21 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Olloclip Filmers Kit voor iPhone 7 / 7+ / 8 / 8+

  De Filmer's Kit van Olloclip bevat alles wat de iPhone 7 of iPhone 8 gebruiker nodig heeft om professionele foto's en video's te maken! De kit bestaat uit een stevige koffer, gevuld met een Olloclip Core Lens (Fisheye, super-Wide en 15x macro lens), Active Lens (Telephoto 2x en Ultra-Wide lens) en de Pivot grip. De lenzen zijn geschikt voor zowel de 'gewone' iPhone 7 en iPhone 8, als voor de iPhone 7 Plus en 8 Plus.


  Meer informatie
 2. Olloclip iPhone SE 2020, iPhone 7 & 8 macrolenzen (7x - 14x - 21x)

  Maak mooie macrofoto’s met je iPhone SE 2020, iPhone 7 of iPhone 8 door een macrolens van Olloclip op je telefoon te plaatsen. In deze 3-pack zitten drie macrolenzen met verschillende vergrootsterktes waardoor je voor elke situatie de juiste lens hebt. Een macrolens is een uitstekende lens voor het fotograferen van details. Daarnaast zit in deze pack ook de lenzenclip om de macrolenzen op je iPhone te plaatsen.


  Meer informatie
 3. Olloclip iPhone SE 2020, iPhone 7 & 8 Fisheye + macro en Super-Wide lens

  In deze Olloclip set zit onder andere een Fisheye lens waarmee je een hoek van maar liefst 180 graden kunt vastleggen met een sferisch effect. Ben je juist op zoek naar meer detail, gebruik dan de Macro 15x lens. Wil je meer in beeld brengen, zonder een fisheye effect? Dan is er nog de Super Wide lens. Deze smartphone lens zorgt voor een 2x bredere beeldhoek dan die van de originele smartphonecamera. Daarnaast zit in deze set ook de lenzenclip om de macrolenzen op je iPhone te plaatsen.


  Meer informatie
 4. Olloclip iPhone SE 2020, iPhone 7 & 8 Filmers kit Plus

  In de Filmers kit plus zitten alle benodigdheden die je moet hebben om met je iPhone SE 2020, iPhone 7 of iPhone 8 allerlei mooie foto’s en video’s te kunnen maken. Met de keuze uit vijf verschillende smartphonelenzen heb je voor elke situatie de juiste lens.


  Meer informatie
 5. Olloclip lensclip voor iPhone SE 2020, iPhone 7 & 8

  Met deze clip plaats je eenvoudig smartphonelenzen op je iPhone SE 2020, iPhone 7 of iPhone 8. Op deze smartphoneclip passen alle Olloclip Connect X lenzen. De clip past op een iPhone SE 2020, 7 en 8 zonder hoesje of op de speciale Olloclip Case voor de genoemde smartphones. Ook is een dunne screen protector op het scherm van je iPhone geen probleem. Alle lenzen op de achterkant van de iPhone zijn vrij om te gebruiken. Zo kunt je zelf bepalen welke lens je gebruikt.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 21 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel