Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 21 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Olloclip Filmers Kit voor iPhone 7 / 7+ / 8 / 8+

  De Filmer's Kit van Olloclip bevat alles wat de iPhone 7 of iPhone 8 gebruiker nodig heeft om professionele foto's en video's te maken! De kit bestaat uit een stevige koffer, gevuld met een Olloclip Core Lens (Fisheye, super-Wide en 15x macro lens), Active Lens (Telephoto 2x en Ultra-Wide lens) en de Pivot grip. De lenzen zijn geschikt voor zowel de 'gewone' iPhone 7 en iPhone 8, als voor de iPhone 7 Plus en 8 Plus.


  Meer informatie
 2. Olloclip Active Lens Set voor iPhone 7 en 8

  Olloclip komt met nieuwe lenssets voor de iPhone 7, 7+, iPhone 8 en 8+! De Active Lens set springt in op de hoge kwaliteit van de iPhone 7 en 8 camera's en zorgt ervoor dat je professionele foto’s kunt maken, gewoon met je smartphone. De Active Lens set bevat een ultra-wide en een telephoto lens om een breder veld óf juist meer detail vast te leggen. De ideale lenzen voor je iPhone voor op reis.


  Meer informatie
 3. Olloclip Super Wide Essential groothoeklens voor smartphones

  Wil jij meer in beeld brengen met je smartphone? Olloclip ontwikkelde smartphonelenzen met een extra grote beeldhoek. Deze smartphonelens is perfect voor grote groepen mensen en uitgestrekte landschappen, omdat de lens de originele beeldhoek van je smartphone verdubbelt! De Essential lenzen zijn te gebruiken met de clips uit het Connect X systeem of met de Multi Device Clip van Olloclip. Dat betekent dat deze smartphonelenzen te gebruiken zijn op alle iPhones vanaf de iPhone X met de X clips en op eerdere iPhone modellen én verschillende nieuwere Android toestellen zoals de Samsung S9 met de Multi Device Clip. Let op: dergelijke clips worden niet meegeleverd!


  Meer informatie
 4. Olloclip Macro 10x Essential Lens

  De OlloClip Macro 10x Essential Lens is een macrolens met een vergroting van 10x en past op het OlloClip Connect X systeem. Hij is uitstekend voor het fotograferen van details. Een macrolens wordt veel gebruikt om bijvoorbeeld insecten, planten of paddenstoelen te fotograferen op een manier zoals je ze met het blote oog niet ziet.


  Meer informatie
 5. Olloclip iPhone SE 2020, iPhone 7 & 8 Filmers kit Plus

  In de Filmers kit plus zitten alle benodigdheden die je moet hebben om met je iPhone SE 2020, iPhone 7 of iPhone 8 allerlei mooie foto’s en video’s te kunnen maken. Met de keuze uit vijf verschillende smartphonelenzen heb je voor elke situatie de juiste lens.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 21 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel