Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Voor Merken
 • Kleur
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 19 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. Olloclip iPhone SE 2020, iPhone 7 & 8 Filmers kit Plus

  In de Filmers kit plus zitten alle benodigdheden die je moet hebben om met je iPhone SE 2020, iPhone 7 of iPhone 8 allerlei mooie foto’s en video’s te kunnen maken. Met de keuze uit vijf verschillende smartphonelenzen heb je voor elke situatie de juiste lens.


  Meer informatie
 2. Olloclip iPhone SE 2020, iPhone 7 & 8 Macro ProPack

  In de Macro ProPack zitten alle benodigdheden die je moet hebben om met je iPhone SE 2020, iPhone 7 of iPhone 8 mooie macrofoto’s te kunnen maken. Met de keuze uit vijf macrolenzen met verschillende vergrootsterktes heb je voor elke situatie de juiste lens. Een macrolens is een uitstekende lens voor het fotograferen van details. Daarnaast zit in deze pack ook extra accessoires die je helpen bij het maken van een macrofoto.


  Meer informatie
 3. Olloclip iPhone SE 2020, iPhone 7 & 8 Fisheye + macro en Super-Wide lens

  In deze Olloclip set zit onder andere een Fisheye lens waarmee je een hoek van maar liefst 180 graden kunt vastleggen met een sferisch effect. Ben je juist op zoek naar meer detail, gebruik dan de Macro 15x lens. Wil je meer in beeld brengen, zonder een fisheye effect? Dan is er nog de Super Wide lens. Deze smartphone lens zorgt voor een 2x bredere beeldhoek dan die van de originele smartphonecamera. Daarnaast zit in deze set ook de lenzenclip om de macrolenzen op je iPhone te plaatsen.


  Meer informatie
 4. Olloclip iPhone SE 2020, iPhone 7 & 8 macrolenzen (7x - 14x - 21x)

  Maak mooie macrofoto’s met je iPhone SE 2020, iPhone 7 of iPhone 8 door een macrolens van Olloclip op je telefoon te plaatsen. In deze 3-pack zitten drie macrolenzen met verschillende vergrootsterktes waardoor je voor elke situatie de juiste lens hebt. Een macrolens is een uitstekende lens voor het fotograferen van details. Daarnaast zit in deze pack ook de lenzenclip om de macrolenzen op je iPhone te plaatsen.


  Meer informatie
 5. Olloclip Ultra-Wide Essential groothoeklens voor smartphones

  Wil jij meer in beeld brengen met je smartphone? Olloclip ontwikkelde smartphonelenzen met een extra grote beeldhoek. De beeldhoek van de Ultra Wide is nog groter dan die van de Super Wide lens, wat betekent dat je beeldhoek met deze lens meer dan 2 keer zo groot wordt! Deze smartphonelens is perfect voor grote groepen mensen en uitgestrekte landschappen, omdat de lens de originele beeldhoek van je smartphone verdubbelt! De Essential lenzen zijn te gebruiken met de clips uit het Connect X systeem of met de Multi Device Clip van Olloclip. Dat betekent dat deze smartphonelenzen te gebruiken zijn op alle iPhones vanaf de iPhone X met de X clips en op eerdere iPhone modellen én verschillende nieuwere Android toestellen zoals de Samsung S9 met de Multi Device Clip. Let op: dergelijke clips worden niet meegeleverd!


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 19 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel