Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 45 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Op/Tech Rain Sleeve (2)

  De Rainsleeve regenhoes van Op/Tech is een 'must-have accessoire' voor fotografen die buiten werken. Een perfecte bescherming tegen regen, zand, sneeuw en opspattend water die compact op te vouwen is, zodat hij gemakkelijk in een tas of jaszak past. De Rainsleeve is gemaakt van soepel, doorzichtig plastic en schuift om je camera en objectief


  Meer informatie
 2. Op/Tech Rain Sleeve Flash (2)

  De Op/Tech Rainsleeve Flash is een 'must-have accessoire' voor fotografen die veel buiten werken. Deze regenhoes is gemaakt van soepel, doorzichtig plastic en schuift over je camera met flitser en objectief. Je haalt het trekkoord strak aan om de zonnekap van het objectief en je apparatuur is veilig. Via de opening aan de andere zijde van de Rainsleeve kun je de camera nog steeds probleemloos bedienen.


  Meer informatie
 3. Op/Tech Rain Sleeve Mega 25" (63,5 cm)

  De Rainsleeve Mega regenhoes van Op/Tech is een 'must-have accessoire' voor outdoor- en sportfotografen. Een perfecte bescherming tegen regen, zand, sneeuw en opspattend water die compact op te vouwen is, zodat hij gemakkelijk in een tas of jaszak past.


  Meer informatie
 4. Op/Tech Rain Sleeve Small (2)

  De Op/tech Rainsleeve Small regenhoes is een 'must-have accessoire' voor fotografen die buiten werken. Een Rainsleeve geeft een perfecte bescherming tegen regen, zand, sneeuw en opspattend water en is compact op te vouwen, zodat hij gemakkelijk in een tas of jaszak past. De Rainsleeve Small is gemaakt van sterk en soepel, doorzichtig plastic en schuift om je camera en objectief. Je haalt het trekkoord strak aan om de zonnekap van het objectief en je camera is veilig. Via de opening aan de andere zijde 0van de Rainsleeve Small kun je de camera nog steeds probleemloos bedienen.


  Meer informatie
 5. Op/Tech Tripod Sleeves bescherming voor statiefpoten

  De Op/Tech Tripod Sleeves zijn perfect geschikt om de poten van je statief te beschermen tegen de elementen bij het fotograferen of filmen in ruwe omstandigheden. Het beschermen van je statiefpoten tegen vocht en vuil verlengt de levensduur van het statief en het zorgt ervoor dat het uitschuifsysteem van de poten vloeiend blijft werken. Deze Tripod Sleeves komen goed van pas op het strand, aan rivierbedden, in de sneeuw en zelfs in de woestijn, waar het zand makkelijk tussen de pootsecties kan waaien. Omdat ze heel compact en opvouwbaar zijn, passen ze makkelijk in je tas of jaszak.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 45 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel