Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Voor Merken
 • Kleur
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 45 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Op/Tech Rain Sleeve (2)

  De Rainsleeve regenhoes van Op/Tech is een 'must-have accessoire' voor fotografen die buiten werken. Een perfecte bescherming tegen regen, zand, sneeuw en opspattend water die compact op te vouwen is, zodat hij gemakkelijk in een tas of jaszak past. De Rainsleeve is gemaakt van soepel, doorzichtig plastic en schuift om je camera en objectief


  Meer informatie
 2. Op/Tech Rain Sleeve Flash (2)

  De Op/Tech Rainsleeve Flash is een 'must-have accessoire' voor fotografen die veel buiten werken. Deze regenhoes is gemaakt van soepel, doorzichtig plastic en schuift over je camera met flitser en objectief. Je haalt het trekkoord strak aan om de zonnekap van het objectief en je apparatuur is veilig. Via de opening aan de andere zijde van de Rainsleeve kun je de camera nog steeds probleemloos bedienen.


  Meer informatie
 3. Op/Tech Mini Loop Strap Camerariem voor Compact Camera's

  De Op/Tech Mini Loop Strap QD is een ideale nek- / schouderriem voor compactcamera's. De lengte van de draagriem is volledig verstelbaar van 43,2 tot 63,5cm met behulp van een unieke vergrendelingsschuif die de draagriem in de gewenste positie houdt. Je bevestigt deze handige draagriem aan de camera met de kleine koordlus (1,5mm) en de mini-snelkoppeling.


  Meer informatie
 4. Op/Tech Quick Release Plate Arca-Swiss

  De Quick Release Plate is de ideale oplossing om snel te kunnen wisselen tussen je camerariem en een statief. Wanneer je deze snelkoppelingsplaat onder je camera bevestigt, kan je je camera op een Arca-Swiss statief zetten. Tegelijk kun je met deze plaat je camera aan iedere Op/Tech camerariem bevestigen.


  Meer informatie
 5. Op/Tech System Connectors 3/8”

  De Op/Tech System Connectors bieden diverse opties voor zowel eigenaren van camera’s als verrekijkers. Deze extra set Connectors zorgen ervoor dat je jouw Op/Tech camerariem perfect naar wens aan kunt passen. Alle Op/Tech camerariemen zijn modulair opgebouwd, zodat je aan elke riem de connectors kunt bevestigen die jij wilt gebruiken. Deze System Connectors zijn gemaakt van geweven nylon. Verleng of verkort jouw camerariem voor meer verschillende draag-mogelijkheden. De System Connectors zijn gemaakt van duurzaam nylon en zijn volledig verstelbaar van 10,2 cm tot 43,2 cm. Dit pack bevat één paar; een mannelijke en een vrouwelijke connectie.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 45 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel