Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 45 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Op/Tech Uni Loop Connectors

  Met de Op/Tech Uni-Loop Connectors koppel je een camera of een verrekijker simpel maar zeker aan diverse Op/Tech camerariemen, polsbanden of harnassystemen. De Uni-Loop System Connector is verkrijgbaar in sets van twee stuks, met een mannelijke en een vrouwelijke snelkoppeling.


  Meer informatie
 2. Op/Tech Mirrorless Mini QD Connectors

  Met de Op/Tech Mirrorless Mini QD Connectors koppel je een systeemcamera of een kleinere DSLR simpel maar zeker aan diverse Op/Tech camerariemen. De Mirrorless Mini QD System Connector is verkrijgbaar in sets van twee stuks, met een mannelijke en een vrouwelijke snelkoppeling.


  Meer informatie
 3. Op/Tech 3/8” XL System Connectors voor camerariemen

  De Op/Tech System Connectors bieden diverse opties voor zowel eigenaren van camera’s als verrekijkers. Deze extra set Connectors zorgen ervoor dat je jouw Op/Tech camerariem perfect naar wens aan kunt passen. Alle Op/Tech camerariemen zijn modulair opgebouwd, zodat je aan elke riem de connectors kunt bevestigen die jij wilt gebruiken. Deze System Connectors zijn gemaakt van geweven nylon. Verleng of verkort jouw camerariem voor meer verschillende draag-mogelijkheden. De System Connectors zijn gemaakt van duurzaam nylon en zijn volledig verstelbaar van 10,2 cm tot 58,4 cm. Dit pack bevat één paar een mannelijke en een vrouwelijke connectie.


  Meer informatie
 4. Op/Tech Sternum/Under Arm Adaptor

  De Sternum/Under Arm Adaptor van Op/Tech is een mooie aanvullingen op de Op/Tech harnassen en slings, die zorgt voor meer stabiliteit en veiligheid. Deze ondersteunende riem kun je bevestigen onder je arm, of over het midden van je borst. Het los en vastmaken gebeurt soepel en snel en het riempje is zo ontworpen dat het comfortabel draagt voor zowel vrouwen als mannen. De Sternum/Under Arm riem wordt geleverd inclusief twee snelbevestigingen en is verstelbaar van 24,1 tot 47 centimeter.


  Meer informatie
 5. Op/Tech Adjustable Connectors

  De Op/Tech Adjustable Connectors bieden diverse opties voor zowel eigenaren van camera’s als verrekijkers. Deze extra set Connectors zorgen ervoor dat je jouw Op/Tech camerariem perfect naar wens aan kunt passen. Alle Op/Tech camerariemen zijn modulair opgebouwd, zodat je aan elke riem de connectors kunt bevestigen die jij wilt gebruiken. Deze Adjustable Connectors zijn gemaakt van geweven nylon. Verleng of verkort jouw camerariem voor meer verschillende draag-mogelijkheden. De Adjustable Connectors zijn gemaakt van duurzaam nylon en zijn volledig verstelbaar van 21,6 cm tot 33 cm. Dit pack bevat één paar een mannelijke en een vrouwelijke connectie.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 45 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel