Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 31 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Op/Tech Uni Loop Connectors

  Met de Op/Tech Uni-Loop Connectors koppel je een camera of een verrekijker simpel maar zeker aan diverse Op/Tech camerariemen, polsbanden of harnassystemen. De Uni-Loop System Connector is verkrijgbaar in sets van twee stuks, met een mannelijke en een vrouwelijke snelkoppeling.


  Meer informatie
 2. Op/Tech System Connectors 3/8”

  De Op/Tech System Connectors bieden diverse opties voor zowel eigenaren van camera’s als verrekijkers. Deze extra set Connectors zorgen ervoor dat je jouw Op/Tech camerariem perfect naar wens aan kunt passen. Alle Op/Tech camerariemen zijn modulair opgebouwd, zodat je aan elke riem de connectors kunt bevestigen die jij wilt gebruiken. Deze System Connectors zijn gemaakt van geweven nylon. Verleng of verkort jouw camerariem voor meer verschillende draag-mogelijkheden. De System Connectors zijn gemaakt van duurzaam nylon en zijn volledig verstelbaar van 10,2 cm tot 43,2 cm. Dit pack bevat één paar; een mannelijke en een vrouwelijke connectie.


  Meer informatie
 3. Op/Tech System Connector Utility Loop

  De camera riemen van Op/Tech zijn instelbaar en modulair. De Op/Tech System Connector Utility Loop is eenvoudig te bevestigen aan de zijkanten van jouw camera of verrekijker, zodat je deze nog sneller los kunt maken van- en vast kunt maken aan jouw Op/Tech camerariem. Bovendien zijn ze verstelbaar en kunnen ze aan beide kanten zo’n 7,6 centimeter extra lengte geven. De Utility Loops zijn gemaakt van duurzaam nylon en voorzien van een lederen vlak. Een pak Utility Loops bevat 2 stuks, genoeg om een camera of verrekijker te voorzien!


  Meer informatie
 4. Op/Tech Super Pro Connectors

  De Op/Tech Super Pro Connectors bieden diverse opties voor zowel eigenaren van camera’s als verrekijkers. Deze extra set Connectors zorgen ervoor dat je jouw Op/Tech camerariem perfect naar wens aan kunt passen. Alle Op/Tech camerariemen zijn modulair opgebouwd, zodat je aan elke riem de connectors kunt bevestigen die jij wilt gebruiken. Deze Pro Connectors zijn gemaakt van geweven nylon. Verleng of verkort jouw camerariem voor meer verschillende draag-mogelijkheden. De Pro Connectors zijn gemaakt van duurzaam nylon en zijn volledig verstelbaar van 25,4 cm tot 38,1 cm. Dit pack bevat één paar een mannelijke en een vrouwelijke connectie.


  Meer informatie
 5. Op/Tech Extensions Connectors XL

  De Op/Tech Extensions Connectors bieden diverse opties voor zowel eigenaren van camera’s als verrekijkers. Deze extra set Connectors zorgen ervoor dat je jouw Op/Tech camerariem perfect naar wens aan kunt passen. Alle Op/Tech camerariemen zijn modulair opgebouwd, zodat je aan elke riem de connectors kunt bevestigen die jij wilt gebruiken. Deze Extensions Connectors zijn gemaakt van geweven nylon. Verleng of verkort jouw camerariem voor meer verschillende draag-mogelijkheden. De Extensions Connectors zijn gemaakt van duurzaam nylon en zijn volledig verstelbaar van 26,7 cm tot 40,6 cm. Dit pack bevat één paar een mannelijke en een vrouwelijke connectie.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 31 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel