Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Op/Tech SLR Wrist Strap Camera Polsband

  De Op/Tech SLR Wrist Strap biedt een comfortabel alternatief voor het dragen van een dslr-camera of andere apparatuur aan een schouderriem. Deze speciale draagriem wordt aan de camera bevestigd met de unieke Op/Tech Uni Loop connector. De lengte van de neopreen polsband kan worden aangepast met een veiligheidsschuif, waardoor de camerariem strak om je pols blijft zitten. Dankzij de kunststof snelkoppeling kun je een SLR Wrist Strap snel aan een andere camera klikken. Een prettig alternatief voor een schouderriem, maar dan wel met de voordelen van een Op/Tech neopreen draagriem.


  Meer informatie
 2. Op/Tech Grip Strap Camera Polsband

  De Op/Tech Grip Strap biedt een veilige oplossing om een dslr-camera in je hand te dragen. Deze draagriem is ideaal voor actieve fotografen die willen dat hun camera altijd klaar voor gebruik is. De metalen basisplaat heeft een rubber bekleding om krassen op de camera te voorkomen en deze plaat wordt veilig en stevig bevestigd aan de statiefaansluiting van de camera.


  Meer informatie
 3. Op/Tech Gotcha Wrist Strap Polsriem

  De Op/Tech Gotcha Wrist Strap is een gemakkelijk te bevestigen, korte draagriem voor de meeste videocamera's, verrekijkers en fotocamera's. De volledig verstelbare polsband kan in omtrek gevarieerd worden van 17,8 tot 24,1cm waardoor hij zowel voor smalle als dikkere polsen geschikt is. De lengte van de draagriem zelf is variabel van 20,3 tot 25,4cm.


  Meer informatie
 4. Op/Tech Cam Strap Camera Polsriem

  De Op/Tech Cam Strap QD is een kleinere variant van de Op/Tech Wrist strap. Deze smalle neopreen camerariem biedt een comfortabel alternatief voor het dragen van een compactcamera, verrekijker of andere kleine apparatuur aan een schouderriem. Deze speciale draagriem wordt aan de camera bevestigd met een dunne cameralus. De lengte van de neopreen polsband kan worden aangepast met een veiligheidsschuif, waardoor de camerariem strak om je pols blijft zitten. Dankzij de kunststof snelkoppeling kun je een Cam Strap QD snel aan een andere camera klikken. Een prettig alternatief voor een schouderriem, maar dan wel met de voordelen van een Op/tech neopreen draagriem.


  Meer informatie
 5. Op/Tech E-Z Grip Strap Camera Polsband

  De Op/Tech E-Z Grip Strap is een strakker en slanker vormgegeven variant van de gewone Grip Strap. Deze draagriem biedt een veilige oplossing om een dslr-camera in je hand te dragen en is ideaal voor actieve fotografen die willen dat hun camera's altijd "klaar voor gebruik" zijn. De metalen basisplaat heeft een rubber bekleding om krassen op de camera te vorkomen en deze plaat wordt veilig en stevig bevestigd aan de statiefaansluiting van de camera. aan de andere kant haal je de Uni Loop connector door een van de draagogen van de camera en de E-Z Grip Strap is klaar voor gebruik


  Meer informatie

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel