Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 24 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. Op/Tech Tripod Strap Statiefriem

  De Op/Tech Tripod Strap heeft alle gewichtsverminderende kwaliteiten van de Op/Tech USA camerariemen. Door een combinatie van het gepatenteerde gewichtsverminderingssysteem met Op/Tech's revolutionaire Non Slip Grip, biedt de Tripod Strap de perfecte draagoplossing voor de actieve fotograaf of outdoorliefhebber die een statief mee wil nemen. Het intelligente ontwerp maakt het mogelijk om het statief te vervoeren met een gemonteerde camera, spottingscoop of videocamera.


  Meer informatie
 2. Op/Tech Bin/op Strap Nekriem

  De Op/Tech Bin/Op camera strap is een nekriem voor kleine camera's, verrekijkers en andere kleine apparaten. De nekriem heeft 2 universele lusjes waaraan je je camera of verrekijker kunt bevestigen, één aan elke kant. Aan beide kanten van de strap zitten bovendien clipjes, waarmee je je apparaat snel los kunt maken van de strap, zodat je de lusjes niet steeds opnieuw hoeft te bevestigen. De Bin/Op strap is gemaakt van neopreen, waardoor deze comfortabel draagt en je nek niet irriteert.


  Meer informatie
 3. Op/Tech Classic Strap Camerariem

  De Op/Tech Classic Strap is een neopreen cameradraagriem die geschikt is voor de meeste camera's en verrekijkers tot 4,5 kilo. Dankzij het gebruik van rekbaar neopreen verlicht deze camera strap het dragen van je apparatuur.


  Meer informatie
 4. Op/Tech Fashion Strap Neopreen Camerariem

  De Op/Tech Fashion Strap is een smalle neopreen camerariem die geschikt is voor de meeste camera's en verrekijkers tot 3,17 kilo. Het neopreen schouderstuk is voorzien van kunststof snelkoppelingen die het mogelijk maken om vlotjes de draagband aan een andere camera te bevestigen. Het neopreen zelf zorgt ervoor dat de druk op je nek of schouder verlicht wordt en dat de draagriem niet schuurt in je nek. Het gewicht van je apparatuur lijkt 50% minder te zijn bij gebruik van een Op/Tech camera strap. Wel zo comfortabel onderweg!


  Meer informatie
 5. Op/Tech Mirrorless sling mini QD

  De Mirrorless Sling van Op/Tech is een sling strap camerariem die geschikt is voor systeemcamera's. Het voordeel van een sling strap ten opzichte van een nekriem is dat je camera op je heup hangt en niet op je buik wanneer je hem niet gebruikt, wat comfortabeler zit. Je draait de camera bovendien snel naar je oog wanneer je een foto wil maken. De Mirrorless Sling is gemaakt van neopreen, wat het draaggewicht vermindert en fijn op de schouder zit.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 24 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel