Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Merkenbouwers sinds 1983

Sinds 1983 zijn we bij Degreef & Partner actief met het importeren en distribueren van A-merk accessoires voor de imaging branche. Vanuit ons hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch leveren we niet alleen aan de Nederlandse, maar ook aan de Belgische, Luxemburgse, Franse, Duitse en Oostenrijkse markt. Onze producten zijn te vinden bij fotospeciaalzaken, webwinkels, buitenwinkels en watersportzaken. Ons team bestaat uit 19 enthousiaste collega’s die er samen voor zorgen dat onze merken optimaal vertegenwoordigd worden in de markt.

Wat we doen

We bieden marketingondersteuning en doorverkoopsupport aan wederverkopers door het geven van producttrainingen en verzorgen van winkelpresentaties. We informeren en adviseren eindgebruikers via nieuwsbrieven, social media en beurzen.
Ook testen we onze producten in de praktijk, werken we samen met ambassadeurs en influencers, schrijven we blogs en zijn we altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen.
Bij Degreef & Partner vinden we mensen minstens net zo belangrijk als producten. Klachten lossen we op, we geven antwoord op alle vragen en we investeren in langetermijnrelaties met onze leveranciers, onze klanten en eindgebruikers.

Ons assortiment

Het Degreef & Partner assortiment bestaat uit verschillende traditionele merken zoals Lowepro, B+W filters en Leofoto statieven. Daarnaast hebben we ook diverse accessoires voor drones, virtual reality, video en smartphonefotografie van de merken PolarPro, Vuze, Joby en Lume Cube. We spelen in op de constant veranderende markt waardoor onze kennis en ons assortiment up-to-date blijven.

Waar je ons kunt vinden

Degreef & Partner
De Schorpioen 7
5215 MD 's-Hertogenbosch
Email: info@degreef-partner.nl
Telefoon: +31 736154550
VAT no.: NL 807834762 B01
K.v.K. 16045307

Wie zijn wij?
Degreef & Partner