Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
Peli Case fotografie koffer

Sinds 1976 heeft Peli Products de reputatie weten te bemachtigen de meest robuuste camera cases ter wereld. Peli garandeert onverwoestbare koffers en hun slogan luidt dan ook 'if you break it, we replace it'! In het uitgebreide assortiment vind je allerlei hardcases voor camera's, flitsers, drones, laptops en andere fotografie apparatuur.

Peli 1510


Peli Air 1535


Peli Protector


Peli Air


Laptop koffers


Accessoires


Pelicase Camerakoffers Nederland

Peli: If you break it, we replace it!

Sinds de oprichting in 1976 heeft Pelican Products Inc. de reputatie weten te bemachtigen van de leverancier met de meest robuuste cases ter wereld. Deze belofte staat vandaag de dag nog steeds. Het bedrijf Peli is opgericht met als doel de Europese markt te voorzien van hun producten en de bijbehorende klantenservice vanuit het hoofdkantoor in Barcelona. Tegenwoordig zijn er de Peli servicemedewerkers werkzaam in elk EU-land en in verschillende landen in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Peli garandeert onverwoestbare koffers en hun slogan luidt dan ook 'if you break it, we replace it'! Degreef & Partner is de exclusieve importeur van Peli in Nederland.

Peli waterdichte camera koffers:

  • Peli Air cases
  • Peli Protector cases
  • Laptop en tablet cases

Peli Air 1535 Case - betrouwbare camerakoffer voor de trouwfotograaf

Er zijn meerdere fotografie koffers & trolly’s op de markt, waarvan er een aantal ook daadwerkelijk echt goed zijn. Maar als het gaat om het vervoeren van mijn “Destination Weddings” camerakit is de Peli Air 1535 voor mij de absolute winnaar op het gebied van veiligheid.

Peli Air 1535 Case Trekpak: Bescherm wat je waardeert

Elke fotograaf wil optimale bescherming voor zijn kostbare apparatuur. Dus wil je het liefste een koffer die vocht-, stof-, en schokbestendig is. En als deze dan ook nog eens een stoere buitenkant heeft en van binnen super strak georganiseerd is, dan wordt het pas echt interessant!

Peli koffers voor fotografie apparatuur; extreem betrouwbaar

De fotografie koffers van Peli zijn betrouwbaar, waterdicht en niet kapot te krijgen. Perfect om jouw apparatuur te beschermen tegen de meest extreme omstandigheden! Lees meer

Peli Air Cases: De lichtste onverwoestbare camera koffers

Onverwoestbaar en toch licht in gewicht; de Peli Air koffers zijn maar liefst 40% lichter dan de reguliere Peli koffers, maar zeker niet minder sterk. Lees meer