Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
Peli Case fotografie koffer

Sinds 1976 heeft Peli Products de reputatie weten te bemachtigen de meest robuuste camera cases ter wereld. Peli garandeert onverwoestbare koffers en hun slogan luidt dan ook 'if you break it, we replace it'! In het uitgebreide assortiment vind je allerlei hardcases voor camera's, flitsers, drones, laptops en andere fotografie apparatuur.

Peli 1510


Peli Air 1535


Peli Protector


Peli Air


Laptop koffers


Accessoires


Pelicase Camerakoffers Nederland

Peli: If you break it, we replace it!

Sinds de oprichting in 1976 heeft Pelican Products Inc. de reputatie weten te bemachtigen van de leverancier met de meest robuuste cases ter wereld. Deze belofte staat vandaag de dag nog steeds. Het bedrijf Peli is opgericht met als doel de Europese markt te voorzien van hun producten en de bijbehorende klantenservice vanuit het hoofdkantoor in Barcelona. Tegenwoordig zijn er de Peli servicemedewerkers werkzaam in elk EU-land en in verschillende landen in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Peli garandeert onverwoestbare koffers en hun slogan luidt dan ook 'if you break it, we replace it'! Degreef & Partner is de exclusieve importeur van Peli in Nederland.

Peli waterdichte camera koffers:

  • Peli Air cases
  • Peli Protector cases
  • Laptop en tablet cases

Wat is het verschil tussen Peli Air, Protector en Storm koffers?

Peli maakt van praktisch onverwoestbare beschermende koffers; ze hebben de kofferlijnen: Protector, Storm en Air. Met deze verschillende kofferlijnen wordt aan Peli vaak gevraagd: "Wat is het verschil tussen al die lijnen?" We leggen je het hier uit.

Peli Air 1535 Rolkoffer - De beste case voor sportfotografie

Sportfotografen werken onder allerlei weersomstandigheden. De apparatuur moet dan goed beschermd zijn. Bij het maken van de foto’s nemen ze het liefste een zo laag mogelijk standpunt in om foto’s te maken. De Peli Air 1535 rolkoffer is uitermate geschikt om deze twee wensen te vervullen.

PELI AIR 1605 – De camerakoffer van een sportfotograaf

De weg van de persruimte in het stadion naar een plek achter de boarding van het voetbalveld heeft soms iets weg van een hindernisbaan. Wel zo prettig dat mijn camera’s tijdens de tocht veilig zijn opgeborgen.

Peli Air 1535 Case Trekpak: Bescherm wat je waardeert

Elke fotograaf wil optimale bescherming voor zijn kostbare apparatuur. Dus wil je het liefste een koffer die vocht-, stof-, en schokbestendig is. En als deze dan ook nog eens een stoere buitenkant heeft en van binnen super strak georganiseerd is, dan wordt het pas echt interessant!