Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. Peli™ 1450 Divider set

  Pelicase Dividers zijn het alternatief voor Pick 'N' Pluck schuim. Met behulp van de gepolsterde dividers pas je het interieur van de koffer geheel naar eigen wens aan. Handig als je veel kleine vakjes nodig hebt maar toch een degelijk en veilig interieur wenst.


  Meer informatie
 2. Peli™ 1560 Divider set - geel

  Pelicase Dividers zijn het alternatief voor Pick 'N' Pluck schuim (Peli foaminterieur). Met behulp van de gepolsterde dividers pas je het interieur van de koffer geheel naar eigen wens aan. Dit is handig als je veel kleine vakjes nodig hebt maar toch een degelijk en veilig interieur wenst. De losse schotjes verplaats je zodanig dat je het interieur precies passend kunt maken voor je uitrusting. De inhoud blijft op zijn plaats en krijgt tegelijkertijd extra bescherming. Uiteraard is er voor ieder type Peli koffer een set dividers op maat leverbaar. Afhankelijk van de afmetingen gaan er één of meerdere dividersets in een koffer.


  Meer informatie
 3. Peli™ 1550 Dividerset Geel

  Pelicase Dividers zijn het alternatief voor Pick 'N' Pluck schuim. Met behulp van de gepolsterde gele dividers pas je het interieur van de koffer geheel naar eigen wens aan. Handig als je veel kleine vakjes nodig hebt maar toch een degelijk en veilig interieur wenst. De losse schotjes verplaats je zodanig dat je het interieur precies passend kunt maken voor je uitrusting. De inhoud blijft op zijn plaats en krijgt tegelijkertijd extra bescherming.


  Meer informatie
 4. Peli™ 1500 Dividerset Geel

  Pelicase Dividers zijn het alternatief voor Pick 'N' Pluck schuim. Met behulp van de gele gepolsterde dividers pas je het interieur van de koffer geheel naar eigen wens aan. Handig als je veel kleine vakjes nodig hebt maar toch een degelijk en veilig interieur wenst. De losse schotjes verplaats je zodanig dat je het interieur precies passend kunt maken voor je uitrusting. De inhoud blijft op zijn plaats en krijgt tegelijkertijd extra bescherming.


  Meer informatie
 5. Peli™ Peli Air 1637 Divider Set

  Je Peli Air 1637 camerakoffer is nu zelf in te delen met de Divider Set! Bespaar eenvoudig kostbare ruimte en bescherm je apparatuur nog beter door het nieuwe zeer stevige modulaire systeem van Peli. Doordat je je foto-uitrusting op maat kunt opbergen, wordt deze maximaal beschermd.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel