Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. Peli™ 1470 Laptop Insert*

  Een Peli 1470 laptop insert maakt het mogelijk om veilig een laptop of MacBook in een Peli 1470 laptopkoffer op te bergen. Het schokabsorberende materiaal vangt klappen en stoten op en in de verschillende vakken en vakjes berg je kabels, laders, pennen, geheugenkaarten en andere accessoires op. De laptop insert wordt als alternatief voor het Peli Pick 'N' Pluck schuim in de koffer geplaatst. In de deksel van de koffer is ruimte voor paperassen, pennen etc. met de Peli 1470 Laptop Insert verandert de Peli 1470 Laptop koffer in een volwaardig draagbaar kantoor.


  Meer informatie
 2. Peli™ Silica gel box

  Pelicase Silica gel is een speciaal droogmiddel waarmee je ervoor zorgt dat de inhoud van je Peli koffer of van de cameratas vochtvrij blijft.


  Meer informatie
 3. Peli™ 1506 TSA Cable Padlock Kabelslot 2

  De Pelicase TSA Cable Padlock is een TSA-goedgekeurd hangslot met een drievoudige cijfercombinatie. Hiermee kun je een Pelicase extra zeker afsluiten.


  Meer informatie
 4. Peli™ 0915 SD Card Case

  De Peli 0915 SD Card Case is een handig en veilig opbergdoosje voor twaalf SD-kaarten, zes mini-SD-kaarten en zes micro-SD-kaarten. Uiteraard is deze van oersterk polycarbonaathars gemaakte, compacte Peli Case net zo hoogwaardig van kwaliteit als de grote Peli koffers. De buitenmaten van de Peli 0915 SD Card Case zijn 14,1 x 8,3 x 2,2 cm en van binnen meet het doosje 12,2 x 5,7 x 1,4 cm. Het gewicht is ongeveer 100 gram en de Card Case is leverbaar in de kleur zwart.


  Meer informatie
 5. Peli™ 0945 CF Card Case

  De Peli 0945 CF Card Case biedt plaats aan zes Compact Flash-kaarten. Dit handige en veilige opbergdoosje is van oersterk polycarbonaathars gemaakt. De compacte Peli Case si daardoor net zo hoogwaardig van kwaliteit als de grote Peli koffers. Peli garandeert daarmee een schadevrije opbergmethode voor je kostbare SD kaartjes tegen vallen, stoten en (spat)water onder willekeurig welke hoek. Een ideale oplossing voor onderweg.


  Meer informatie

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel