Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Variabel ND-filter (6-9 stops) voor DJI Air 2S

  Het Variabel ND-filter van PGYTech is speciaal om op de DJI Air 2S drone gimbal te plaatsen. Het grijsfilter corrigeert 6 tot 9 stops licht. Zo heb je meer controle over de hoeveelheid licht dat op de camera sensor van je drone valt wanneer je aan het filmen bent. Ook kun je werken met lange sluitertijden. Het 6-9 stops VND filter is ideaal wanneer je overdag gaat filmen of tijdens andere momenten met veel licht.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Variabel ND-filter (2-5 stops) voor DJI Air 2S

  Het Variabel ND-filter van PGYTech is speciaal om op de DJI Air 2S drone gimbal te plaatsen. Het grijsfilter corrigeert 2 tot 5 stops licht. Zo heb je meer controle over de hoeveelheid licht dat op de camera sensor van je drone valt wanneer je aan het filmen bent. Ook kun je werken met lange sluitertijden. Het 2-5 stops VND filter is ideaal wanneer je gaat filmen tijdens zonsopkomst of zonsondergang, wanneer de hoeveelheid licht aan het verminderen is.


  Meer informatie
 3. PGYTECH ND/PL filterset Professional voor DJI Air 2S Drone

  Voor de DJI Air 2S drone heeft PGYTECH een praktische set van 4 ND/PL filters ontworpen. De set bevat het ND/PL8 filter, het ND/PL16 filter, het ND/PL32 filter en het ND/PL64 filter. Dit zijn de belangrijkste neutral density-filters om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met de Mavic Air 2. De filters zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit optisch glas en luchtvaartaluminium, en daardoor zeer licht van gewicht om de drone niet te zwaar te belasten. Een filter weegt slechts 1,4 gram.


  Meer informatie
 4. PGYTECH ND Filterset Professional voor DJI Air 2S Drone

  Voor de DJI Air 2S drone heeft PGYTECH een praktische set van 4 ND filters ontworpen. De set bevat het ND8 filter, het ND16 filter, het ND32 filter en het ND64 filter. Dit zijn de belangrijkste neutral density-filters om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met de DJI Air 2S. De filters zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit optisch glas en luchtvaartaluminium, en daardoor zeer licht van gewicht om de drone niet te zwaar te belasten.


  Meer informatie
 5. PGYTECH CPL Polarisatiefilter Professional voor DJI Air 2S Drone

  Voor de DJI Air 2S drone heeft PGYTECH een hoogwaardig polarisatiefilter ontworpen. Een polarisatiefilter neemt het ongewenst effect van de schitteringen en reflecties van oppervlakken weg. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat de kleuren van je opnamen meer verzadigd en dieper worden onder alle weersomstandigheden. De ideale accessoire voor het filmen van waterpartijen en sneeuwvlaktes.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel