Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 7 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Landing Pad Pro voor drones V2

  De lichtgewicht, opvouwbare PGYTECH Landing Pad Pro voor drones is een zeer eenvoudig mee te nemen drone-landingsplaats in een compacte opbergtas. Je vouwt deze vierkante drone Landing Pad Pro razendsnel uit en als je weer vertrekt vouw je hem net zo gemakkelijk weer in. De PGYTECH Landing Pad Pro is geschikt voor allerlei typen drones, zoals de DJI Mavic Air 2, de DJI Mavic Mini 2 en de DJI FPV.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Variabel ND-filter (6-9 stops) voor DJI Air 2S

  Het Variabel ND-filter van PGYTech is speciaal om op de DJI Air 2S drone gimbal te plaatsen. Het grijsfilter corrigeert 6 tot 9 stops licht. Zo heb je meer controle over de hoeveelheid licht dat op de camera sensor van je drone valt wanneer je aan het filmen bent. Ook kun je werken met lange sluitertijden. Het 6-9 stops VND filter is ideaal wanneer je overdag gaat filmen of tijdens andere momenten met veel licht.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Variabel ND-filter (2-5 stops) voor DJI Air 2S

  Het Variabel ND-filter van PGYTech is speciaal om op de DJI Air 2S drone gimbal te plaatsen. Het grijsfilter corrigeert 2 tot 5 stops licht. Zo heb je meer controle over de hoeveelheid licht dat op de camera sensor van je drone valt wanneer je aan het filmen bent. Ook kun je werken met lange sluitertijden. Het 2-5 stops VND filter is ideaal wanneer je gaat filmen tijdens zonsopkomst of zonsondergang, wanneer de hoeveelheid licht aan het verminderen is.


  Meer informatie
 4. PGYTECH ND/PL filterset Professional voor DJI Air 2S Drone

  Voor de DJI Air 2S drone heeft PGYTECH een praktische set van 4 ND/PL filters ontworpen. De set bevat het ND/PL8 filter, het ND/PL16 filter, het ND/PL32 filter en het ND/PL64 filter. Dit zijn de belangrijkste neutral density-filters om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met de Mavic Air 2. De filters zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit optisch glas en luchtvaartaluminium, en daardoor zeer licht van gewicht om de drone niet te zwaar te belasten. Een filter weegt slechts 1,4 gram.


  Meer informatie
 5. PGYTECH ND Filterset Professional voor DJI Air 2S Drone

  Voor de DJI Air 2S drone heeft PGYTECH een praktische set van 4 ND filters ontworpen. De set bevat het ND8 filter, het ND16 filter, het ND32 filter en het ND64 filter. Dit zijn de belangrijkste neutral density-filters om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met de DJI Air 2S. De filters zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit optisch glas en luchtvaartaluminium, en daardoor zeer licht van gewicht om de drone niet te zwaar te belasten.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 7 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel