Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Voor Merken
 • Kleur
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 59 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH USB naar Lightning kabel 35cm

  Vind je het scherm van je drone-afstandsbediening ook net wat te klein? Sluit dan je iPhone of iPad hierop aan met de USB naar Lightning kabel van PGYTECH. Alle beelden worden vervolgens getoond op het scherm van je Apple-apparaat. En dankzij de MFi-certificering ben je verzekerd van een stabiele en snelle verbinding.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Fotografie Handschoenen maat XL

  De Photography Gloves van PGYTECH zorgen dat je ook in de meest extreme omstandigheden warme handen hebt, zonder dat je grip op je apparatuur verliest. Perfect voor wanneer je op pad gaat met je drone, actioncam of DSLR camera. De handschoenen zijn op de toppen van de wijsvinger, middelvinger en duim voorzien van een speciaal vlak, dat touchscreenbediening mogelijk maakt. Daarnaast is het mogelijk om deze toppen om te klappen als je net even wat meer grip nodig hebt. De handschoenen in maat XL zijn geschikt voor een hand met een lengte vanaf 20 centimeter en een breedte vanaf 10 centimeter.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Fotografie Handschoenen maat L

  De Photography Gloves van PGYTECH zorgen dat je ook in de meest extreme omstandigheden warme handen hebt, zonder dat je grip op je apparatuur verliest. Perfect voor wanneer je op pad gaat met je drone, actioncam of DSLR camera. De handschoenen zijn op de toppen van de wijsvinger, middelvinger en duim voorzien van een speciaal vlak, dat touchscreenbediening mogelijk maakt. Daarnaast is het mogelijk om deze toppen om te klappen als je net even wat meer grip nodig hebt. De handschoenen in maat L zijn geschikt voor een hand met een lengte van 18-20 centimeter en een breedte van 8 tot 10 centimeter.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Zonnekap voor DJI Mavic 2

  De handige Pgytech DJI Mavic 2 lens hood reduceert het risico van flare en licht van bovenaf op de lens van de DJI Mavic 2 camera. Deze praktische zonnekap is zodanig vormgegeven dat je hem niet ziet in beeld maar wel de maximale bescherming tegen invallen zonlicht biedt. Het lage gewicht van slechts 9.8 gram zorgt ervoor dat je DJI Mavic drone nooit overbelast wordt.


  Meer informatie
 5. PGYTECH 2-in-1 Lenspen voor cameralenzen

  Met de PGYTECH Lenspen reinig je de lenzen van je DJI drones of DJI Osmo Action cam met het grootste gemak. De Lenspen is gemaakt van luchtvaartaluminium, wat zorgt voor een hoge duurzaamheid. Aan één kant van de lens pen vind je een zacht borsteltje en de andere kant is voorzien van een carbon kopje voor het verwijderen van hardnekkige vlekken op je lens. Naast drones is deze lenspen ook geschikt voor de lensreiniging van camera’s en actioncams. Deze PGYTECH lenspen is een musthave voor iedereen die zijn apparatuur in topconditie wil houden.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 59 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

Verwante Youtube Videos


PGYTECH CrystalSky Remote Mounting Bracket for Mavic & Spark


PGYTECH Photography Gloves size M


PGYTECH Monitor Hood for DJI Smart Controller


PGYTECH Pad Holder Standard