Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 31 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Landing Pad Pro voor drones V2

  De lichtgewicht, opvouwbare PGYTECH Landing Pad Pro voor drones is een zeer eenvoudig mee te nemen drone-landingsplaats in een compacte opbergtas. Je vouwt deze vierkante drone Landing Pad Pro razendsnel uit en als je weer vertrekt vouw je hem net zo gemakkelijk weer in. De PGYTECH Landing Pad Pro is geschikt voor allerlei typen drones, zoals de DJI Mavic Air 2, de DJI Mavic Mini 2 en de DJI FPV.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Beschermhoes voor DJI Smart Controller

  De Protector is een beschermhoes voor de DJI Smart Controller afstandsbediening. Hij beschermt de joysticks, het display en de knopjes van de smart controller tijdens het transport en wanneer je de remote niet gebruikt. De hoes is gemaakt van zacht TPU rubber. Hij gebruikt de uitsteeksels van de smart controller om zichzelf op zijn plaats te houden. Daarom is er geen sluiting nodig, zodat de hoes snel te bevestigen en te verwijderen is.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Carrying Case voor DJI Smart Controller

  De Carrying Case van PGYTECH is een handzame tas die ruimte biedt aan de DJI Smart Controller en diverse accessoires. De case is gemaakt van EVA schokbestendig foam, een hard shell en waterbestendig PU materiaal. In het midden zit een flap met elastieken voor kabels, geheugenkaartjes en andere kleine accessoires. Deze flap scheidt bovendien de bovenste en onderste compartimenten van elkaar, om optimaal van de ruimte in de tas gebruik te kunnen maken.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Safety Carrying Case Koffer voor DJI Smart Controller

  De Safety Carrying Case van PGYTECH is een stevige hardcase voor de DJI Smart Controller en een aantal accessoires, een Mavic 2, lader, charger hub, propellers, 4 accu's, filters en nog meer kleine accessoires. De koffer is gemaakt van schokbestendig kunststof met voorgevormd interieur dat je apparatuur beschermt. Het rvs slot beschermt je spullen tegen diefstal. De koffer is voorzien van een drukventiel, waardoor hij waterdicht is en de koffer tijdens drukwisselingen beschermd is, en daarna eenvoudig weer geopend kan worden. De koffer is bestand tegen temperaturen van -25 tot +90 graden.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Fotografie Handschoenen maat M

  De Photography Gloves van PGYTECH zorgen dat je ook in de meest extreme omstandigheden warme handen hebt, zonder dat je grip op je apparatuur verliest. Perfect voor wanneer je op pad gaat met je drone, actioncam of DSLR camera. De handschoenen zijn op de toppen van de wijsvinger, middelvinger en duim voorzien van een speciaal vlak, dat touchscreenbediening mogelijk maakt. Daarnaast is het mogelijk om deze toppen om te klappen als je net even wat meer grip nodig hebt. De handschoenen in maat M zijn geschikt voor een hand met een breedte van 6 tot 8 centimeter.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 31 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel