Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Voor Merken
 • Kleur
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 30 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Landing Gear Extensions voor DJI Mavic 2 Pro en Zoom

  Met de PGYTECH Landing Gear Extensions voor de DJI Mavic 2 drone zet je de Mavic 2 net even hoger op zijn pootjes. Dit verhoogt de stabiliteit tijdens het opstijgen en landen en voorkomt dat de drone bij landen in wat minder egaal terrein omvalt en met de propellers per ongeluk iets raakt. Het originele landingsgestel van de DJI Mavic 2 bestaat uit vier blokjes onder de romp van de drone, waardoor deze eigenlijk altijd "op zijn buik" landt, wat niet heel stabiel is. Met de praktische PGYTECH Landing Gear Extensions is dat probleem nu opgelost.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Accessoires Combo Kit voor DJI Mavic 2 Pro

  Deze PGYTECH accessoire set bevat alles wat je nodig hebt voor het maken van veilige, succesvolle vluchten met jouw DJI Mavic 2 Pro Drone. In de compacte doos vind je 7 drone accessoires voor het beschermen van je Mavic 2 Pro tijdens het reizen, maar ook allerlei handige tools die van pas komen tijdens het gebruik. De kit bestaat uit een draagkoffer, zonnekap, control stick protector, landing pad (Pro), propeller holder, landing gear extensions en een ND8/16/32/64 drone filterset. Tijdens het vliegen én bij het vervoeren van jouw Mavic 2 Pro hoef je je dus geen zorgen meer te maken over de veiligheid van jouw drone!


  Meer informatie
 3. PGYTECH Accessoires Combo Kit voor DJI Mavic 2 Zoom

  Deze PGYTECH accessoire set bevat alles wat je nodig hebt voor het maken van veilige, succesvolle vluchten met jouw DJI Mavic 2 Zoom Drone. In de compacte doos vind je 7 drone accessoires voor het beschermen van je Mavic 2 Zoom tijdens het reizen, maar ook allerlei handige tools die van pas komen tijdens het gebruik. De kit bestaat uit een draagkoffer, zonnekap, control stick protector, landing pad (Pro), propeller holder, landing gear extensions en een ND8/16/32/64 drone filterset. Tijdens het vliegen én bij het vervoeren van jouw Mavic 2 Zoom hoef je je dus geen zorgen meer te maken over de veiligheid van jouw drone!


  Meer informatie
 4. PGYTECH Propeller Guard voor DJI Mavic 2 Pro & Zoom

  De PGYTECH Propeller Guard voor de DJI Mavic 2 drone is gemaakt van oersterk maar lichtgewicht carbonfiber en silica gel. Dankzij dit sterke materiaal kun je nu veilig met een drone vliegen in een kwetsbare omgeving. Een aanvaring met een muur, een boom, een plafond of een hek kan resulteren in beschadigde propellers, maar dankzij de Propeller Guard is de drone rondom beveiligd tegen dit soort ellende. De Propeller Guard weegt slechts 88 gram, dus je drone wordt niet te zwaar belast. De plaatsing is zodanig dat het zicht van de camera niet belemmerd wordt.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Mount voor DJI remote en CrystalSky Monitor

  Met deze PGYTECH Mount bevestig je jouw DJI Mavic 2 Pro, DJI Mavic 2 Zoom, DJI Mavic Air, DJI Mavic Pro of DJI Spark drone eenvoudig aan de CrystalSky monitor. Zo kun je tijdens het vliegen en het besturen van je drone precies in de gaten houden hoe je beelden eruit komen te zien. Deze mount is gemaakt van lichtgewicht aluminium en verstelbaar in meerdere hoeken, zodat je nooit last hebt van het licht. Je kunt de mount opvouwen waardoor deze altijd makkelijk in je tas past.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 30 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel