Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Voor Merken
 • Kleur
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH ND Filters PRO set ND 8 / ND 16 / ND 32 / ND64 voor DJI Mavic 2 Pro

  De complete PGYTECH ND-filterset voor de DJI Mavic 2 Pro is speciaal ontworpen om onder alle omstandigheden het beste uit je DJI Mavic 2 Pro drone te halen. PGYTECH heeft in deze set de vier belangrijkste neutral density-filters samengevoegd: van ND8 tot en met ND64. De set is namelijk bedoeld om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met je drone. De filters zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit optisch glas en luchtvaartaluminium, en daardoor zeer licht van gewicht om je drone niet te zwaar te belasten.


  Meer informatie
 2. PGYTECH ND/PL Filters ADVANCED set ND8/PL, ND16/PL, ND32/PL, ND64/PL voor DJI Mavic 2 Pro

  De complete PGYTECH ND-filterset voor de DJI Mavic 2 Pro is speciaal ontworpen om onder alle omstandigheden het beste uit je DJI Mavic 2 Pro drone te halen. PGYTECH heeft in deze set de vier belangrijkste neutral density/polarisatie-filters samengevoegd: van ND8 tot en met ND64. De set is namelijk bedoeld om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met je drone, maar ook ter voorkoming van reflecties.. De filters zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit optisch glas en luchtvaartaluminium, en daardoor zeer licht van gewicht om je drone niet te zwaar te belasten.


  Meer informatie
 3. PGYTECH ND4 ADVANCED filter voor DJI Mavic 2 Pro drone

  Met de PGYTECH High Definition (G-HD) ND-filters voor de DJI Mavic 2 Pro corrigeer je een te grote hoeveelheid licht als je filmt of fotografeert met je DJI Mavic 2 Pro drone. Het ND4-filter reduceert 2 f-stops licht, wat betekent dat bijvoorbeeld een sluitertijd van 1/250 sec. omlaag gaat naar 1/60 sec. Door de verschillende PGYTECH ND-filters in te zetten corrigeer je de sluitertijd van je drone naar 1/120 sec. voor HD-filmen (1080/60) of naar 1/60 sec. voor 4K/30.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Gradient ND-Filters PRO voor DJI Mavic 2 Pro ND8-GR / ND16-4 / ND 32-8

  De Gradient filters van PGYTECH voor de DJI Mavic 2 Pro drone zijn bedoeld om te gebruiken wanneer de horizon in beeld is. De lucht is meestal 2-3 stops lichter dan de grond, dus heb je aan de bovenkant van je beeld een zwaarder ND filter dan aan de onderkant. Deze set bestaat uit 3 grijsverloopfilters, een ND8-GR (3-0 stops), ND16-4 (4-2 stops) en een ND32-8 (5-3 stops) filter.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Polarisatiefilter MRC PRO CPL voor DJI Mavic 2 Pro drone

  Het kwalitatief hoogwaardige PGYTECH MRC polarisatiefilter voor de DJI Mavic 2 Pro gaat hinderlijke schitteringen en reflecties tegen als je aan het filmen bent met je DJI Mavic 2 Pro. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat de kleuren van je opnamen meer verzadigd en dieper worden onder alle weersomstandigheden. Dit PGYTECH polafilter is speciaal ontworpen voor gebruik op de lens van de DJI Mavic 2 Pro drone en vormt naast een noodzakelijk correctiefilter ook een perfecte bescherming van de lens van je kostbare DJI Mavic 2 Pro drone.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel