Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Variabel ND-filter (6-9 stops) voor DJI Mavic Air 2

  Het Variabel ND-filter van PGYTech is speciaal om op de DJI Mavic Air 2 drone gimbal te plaatsen. Het grijsfilter corrigeert 6 tot 9 stops licht. Zo heb je meer controle over de hoeveelheid licht dat op de camera sensor van je drone valt wanneer je aan het filmen bent. Ook kun je werken met lange sluitertijden. Het 6-9 stops VND filter is ideaal wanneer je overdag gaat filmen of tijdens andere momenten met veel licht.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Variabel ND-filter (2-5 stops) voor DJI Mavic Air 2

  Het Variabel ND-filter van PGYTech is speciaal om op de DJI Mavic Air 2 drone gimbal te plaatsen. Het grijsfilter corrigeert 2 tot 5 stops licht. Zo heb je meer controle over de hoeveelheid licht dat op de camera sensor van je drone valt wanneer je aan het filmen bent. Ook kun je werken met lange sluitertijden. Het 2-5 stops VND filter is ideaal wanneer je gaat filmen tijdens zonsopkomst of zonsondergang, wanneer de hoeveelheid licht aan het verminderen is.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Safety Case Koffer voor DJI Mavic Air 2

  De Safety Carrying Case van PGYTECH is een stevige hardcase voor de DJI Mavic Air 2 drone veilig in allerlei omstandigheden te vervoeren. Naast de drone, passen er in de koffer ook de bijbehorende controller, twee batterijen, opladers en kabels, een filter en nog enkele andere kleine accessoires.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Propeller Holder voor DJI Mavic Air 2

  Met de handige en slimme PGYTECH Propeller Holder voor de DJI Mavic Air 2 zijn de kwetsbare propellers van je Mavic Air 2 drone uitstekend beveiligd tijdens het vervoer van je drone. De zachte Prop Guards passen om de uiteinden van de propellers van de drone en houden deze op hun plaats tijdens het vervoer. Het elastische materiaal zorgt er daarbij voor dat er niets kan beschadigen.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Carrying Case Koffer voor DJI Mavic Air 2

  Deze Carrying Case van PGYTECH is een stevige compacte draagkoffer om je Mavic Air 2 drone veilig mee te nemen. Het voorgevormde EVA interieur biedt ruimte voor de DJI Mavic Air 2 drone, de controller en 2 extra batterijen. Ook is er voldoende ruimte voor om de oplader, reserve propellers, alle benodigde kabeltjes en de gimbal protector.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel