Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Safety Case Koffer voor DJI Mavic Air 2

  De Safety Carrying Case van PGYTECH is een stevige hardcase voor de DJI Mavic Air 2 drone veilig in allerlei omstandigheden te vervoeren. Naast de drone, passen er in de koffer ook de bijbehorende controller, twee batterijen, opladers en kabels, een filter en nog enkele andere kleine accessoires.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Propeller Holder voor DJI Mavic Air 2

  Met de handige en slimme PGYTECH Propeller Holder voor de DJI Mavic Air 2 zijn de kwetsbare propellers van je Mavic Air 2 drone uitstekend beveiligd tijdens het vervoer van je drone. De zachte Prop Guards passen om de uiteinden van de propellers van de drone en houden deze op hun plaats tijdens het vervoer. Het elastische materiaal zorgt er daarbij voor dat er niets kan beschadigen.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Carrying Case Koffer voor DJI Mavic Air 2

  Deze Carrying Case van PGYTECH is een stevige compacte draagkoffer om je Mavic Air 2 drone veilig mee te nemen. Het voorgevormde EVA interieur biedt ruimte voor de DJI Mavic Air 2 drone, de controller en 2 extra batterijen. Ook is er voldoende ruimte voor om de oplader, reserve propellers, alle benodigde kabeltjes en de gimbal protector.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Landing Gear Extensions voor DJI Mavic Air 2

  De PGYTECH Landing Gear Extensions voor de DJI Mavic Air 2 drone zijn ter uitbreiding van het landingsgestel. Met deze aanzetpootjes zet de drone net iets hoger op zijn pootjes en zo vergroot je de stabiliteit tijdens het opstijgen en landen. Ook voorkom je dat op een minder egaal terrein de propellers per ongeluk iets raken. De pootjes verhogen de drone met 35mm, waardoor ook de kans dat je camera gimbal iets raakt tijdens het opstijgen en landen een stuk kleiner is.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Landing Gear en LED Headlights voor DJI Mavic Air 2

  De PGYTECH Landing Gear Extensions voor de DJI Mavic Air 2 drone zijn ter uitbreiding van het landingsgestel. Met deze aanzetpootjes zet de drone net iets hoger op zijn pootjes en zo vergroot je de stabiliteit tijdens het opstijgen en landen. Ook voorkom je dat op een minder egaal terrein de propellers per ongeluk iets raken. De pootjes verhogen de drone met 35mm, waardoor de kans dat je camera gimbal iets raakt tijdens het opstijgen en landen ook een stuk kleiner is. Bij de landing gear worden 2 LED-lampen geleverd.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 6 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel