Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 8 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH DJI Mavic Mini 2 - Carrying Case

  Deze Carrying Case van PGYTECH is een stevige kleine draagkoffer die geschikt is om een Mavic Mini of de Mavic Mini 2 drone veilig mee te nemen. Er is voldoende ruimte om naast de drone ook een ruim aantal accessoires mee te nemen. Er past gemakkelijk nog een datakabel, wat extra geheugenkaartjes, je telefoon en tot 5 extra batterijen of de originele lader bij in.


  Meer informatie
 2. PGYTECH DJI Mavic Mini Professional ND filterset (ND8, 16, 32, 64)

  Voor de DJI Mavic Mini drone heeft PGYTECH een mooie set van 4 ND filters ontworpen. Deze filterset past ook op de DJI Mavic Mini 2. De set bevat het ND8 filter, het ND16 filter, het ND32 filter en het ND64 filter. Dit zijn de belangrijkste neutral density-filters om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met de Mavic Mini. De filters zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit optisch glas en luchtvaartaluminium, en daardoor zeer licht van gewicht om de drone niet te zwaar te belasten. Een filter weegt slechts 1,36 gram.


  Meer informatie
 3. PGYTECH UV-filter voor DJI Mavic Mini / Mavic Mini 2

  Het UV-filter van PGYTECH voor de DJI Mavic Mini en de Mavic Mini 2 drone heeft een dubbele functie. Met dit filter voorkom je een groenblauwe waas die bij zonnige omstandigheden kan ontstaan door een teveel aan ultraviolet (UV) licht. Daarnaast is het UV-filter vrijwel kleurneutraal, dus functioneert het ook perfect als bescherming van de cameralens van je DJI Mavic Mini camera. Je kunt het filter dus altijd op de camera laten zitten.


  Meer informatie
 4. PGYTECH DJI Mavic Mini - Landing Gear Extensions

  De PGYTECH Landing Gear Extensions voor de DJI Mavic Mini drone zijn ter uitbreiding van het landingsgestel. Met deze aanzetpootjes zet de drone net iets hoger op zijn pootjes en zo vergroot je de stabiliteit tijdens het opstijgen en landen. Ook voorkom je dat op een minder egaal terrein de propellers per ongeluk iets raken. De pootjes verhogen de drone met 25mm, waardoor ook de kans dat je camera gimbal iets raakt tijdens het opstijgen en landen een stuk kleiner is. Ze hebben dezelfde grijze kleur als de DJI Mavic Mini drone.


  Meer informatie
 5. PGYTECH DJI Mavic Mini Propeller holder

  De Propeller Holder van PGYTech beschermt de ingeklapte propellers van de DJI Mavic Mini drone tijdens het vervoer. Deze strap voorkomt dat de propellers per ongeluk openklappen en dat er schade aan de propellers ontstaat. De flexibele strap is gemaakt van zacht grijs silliconen dat je gemakkelijk om de DJI Mavic Mini heen plaatst. Met de aluminium sluiting en zet je de strap stevig vast. Het bijgeleverde bevestigingskoort dat je aan de strap kunt bevestigen, kun je om je pols wikkelen of om je nek hangen om zo de DJI Mavic Mini eenvoudig te dragen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 8 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel