Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 48 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH USB naar Lightning kabel 35cm

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  Vind je het scherm van je drone-afstandsbediening ook net wat te klein? Sluit dan je iPhone of iPad hierop aan met de USB naar Lightning kabel van PGYTECH. Alle beelden worden vervolgens getoond op het scherm van je Apple-apparaat. En dankzij de MFi-certificering ben je verzekerd van een stabiele en snelle verbinding.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Gimbal protector voor DJI Mavic Pro

  Met de handige PGYTECH Siliconen Gimbal Protector voor de DJI Mavic Pro drone bescherm je de kwetsbare camera van je DJI Mavic Pro tijdens het vervoer of als je hem opbergt na gebruik. De camera en de gimbal van de drone worden met deze beschermkap effectief beschermd tegen stoten en ongewenst verdraaien. Ideaal als je de drone in een rugzak of tas vervoert of op een volle kastplank weglegt. De Gimbal Protector is precies op maat gemaakt, de afmetingen zijn 35 x 65x 50mm, en je klikt hem heel eenvoudig op zijn plaats.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Gradual Filter Grijs verloopfilter voor DJI Mavic Pro

  Met het PGYTECH G-GR Gradual grijsfilter voor de DJI Mavic Pro corrigeer je een te grote hoeveelheid licht in een deel van de opname als je filmt of fotografeert met je DJI Mavic Pro drone. Dit grijsverloopfilter, ook wel ND verloopfilter genoemd, reduceert ongeveer 2 f-stops licht aan de ene kant van het filter en laat al het licht door aan de andere kant. Het softe verloop zorgt voor een vloeiende overgang van het contrast en de belichting.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Gradual Filter Oranje Verloopfilter voor DJI Mavic Pro

  Met het PGYTECH G-GR Gradueel oranjefilter voor de DJI Mavic Pro corrigeer je de witbalans in een deel van de opname als je filmt of fotografeert met je DJI Mavic Pro drone. Dit oranjeverloopfilter, ook wel gradual filter genoemd, zorgt voor een warmere kleurtint aan de ene kant van het filter en laat al het licht normaal door aan de andere kant. Het softe verloop zorgt voor een vloeiende overgang. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een zonsopgang natuurlijk in beeld brengen.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Gradual Filter Blauw Verloopfilter voor DJI Mavic Pro

  Het PGYTECH G-GR Gradueel blauwfilter voor de DJI Mavic Pro corrigeert de witbalans in een gedeelte van de opname als je filmt of fotografeert met je DJI Mavic Pro drone. Dit blauwverloopfilter, ook wel gradual filter genoemd, zorgt voor dat te warme kleurtinten aan de ene kant van het filter koeler gemaakt worden en laat al het licht normaal door aan de andere kant. Het softe verloop zorgt voor een vloeiende overgang. Zo kun je bijvoorbeeld een helder blauwe lucht natuurlijk in beeld brengen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 48 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel