Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 13 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH ND4 filter voor DJI Mavic Pro drone

  Met de PGYTECH High Definition (G-HD) ND-filters voor de DJI Mavic Pro corrigeer je een te grote hoeveelheid licht als je filmt of fotografeert met je DJI Mavic Pro drone. Het ND4 filter reduceert 2 f-stops licht, wat betekent dat bijvoorbeeld een sluitertijd van 1/250 sec. omlaag gaat naar 1/60 sec. Door de verschillende PGYTECH ND-filters in te zetten corrigeer je de sluitertijd van je drone naar 1/120 sec. voor HD-filmen (1080/60) of naar 1/60 sec. voor 4K/30.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Gradual Filters Set Verloopfilters voor DJI Mavic Pro

  In de gradual filterset combineert PGYTECH 4 verschillende verloopfilters die bepaalde lichtproblemen oplossen. Bij filmen met je drone zorgt een grijsverloopfilter ervoor dat je een gebalanceerde belichting krijgt zonder uitgebeten lucht. De kleurverloopfilters corrigeren de automatische witbalans in een deel van het beeld. Het softe verloop zorgt voor een vloeiende overgang van het contrast en de belichting. Met behulp van een verloopfilter corrigeer je dus een deel van je beeld, waardoor je drone-opnamen een echte cinematografische uitstraling krijgen.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Gradual Filter Rood Verloopfilter voor DJI Mavic Pro

  Het PGYTECH G-GR Gradueel roodfilter voor de DJI Mavic Pro is bedoeld om de witbalans in een deel van je beeld te corrigeren als je aan het filmen of fotograferen bent met je DJI Mavic Pro drone. Dit roodverloopfilter, ook wel gradual filter genoemd, zorgt voor een fors warmere kleurtint aan de ene kant van het filter en laat al het licht normaal door aan de andere kant. Het softe verloop zorgt voor een vloeiende overgang. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een zonsopgang of zonsondergang natuurlijk in beeld brengen.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Gradual Filter Blauw Verloopfilter voor DJI Mavic Pro

  Het PGYTECH G-GR Gradueel blauwfilter voor de DJI Mavic Pro corrigeert de witbalans in een gedeelte van de opname als je filmt of fotografeert met je DJI Mavic Pro drone. Dit blauwverloopfilter, ook wel gradual filter genoemd, zorgt voor dat te warme kleurtinten aan de ene kant van het filter koeler gemaakt worden en laat al het licht normaal door aan de andere kant. Het softe verloop zorgt voor een vloeiende overgang. Zo kun je bijvoorbeeld een helder blauwe lucht natuurlijk in beeld brengen.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Gradual Filter Oranje Verloopfilter voor DJI Mavic Pro

  Met het PGYTECH G-GR Gradueel oranjefilter voor de DJI Mavic Pro corrigeer je de witbalans in een deel van de opname als je filmt of fotografeert met je DJI Mavic Pro drone. Dit oranjeverloopfilter, ook wel gradual filter genoemd, zorgt voor een warmere kleurtint aan de ene kant van het filter en laat al het licht normaal door aan de andere kant. Het softe verloop zorgt voor een vloeiende overgang. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een zonsopgang natuurlijk in beeld brengen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 13 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel