Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 29 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH DJI Osmo Mobile 3, Pocket en Action Carrying Case

  Deze draagkoffer is speciaal ontworpen voor de DJI Osmo Pocket, DJI Osmo Mobile 3 en DJI Osmo Action camera. Dit betekent dat het interieur precies om de camera vormt, waardoor deze niet kan gaan schuiven en veilig opgeborgen is. In deze stijlvolle hard shell case is ruimte voor jouw Osmo Mobile, Pocket of Action en diverse accessoires zoals een LED lamp, microfoon, mounts, kabels en geheugenkaartjes. Maar ook een GoPro of Insta360 camera past er perfect in!


  Meer informatie
 2. PGYTECH Suction Cup Mount

  Met PGYTECH Suction Cup mount zet je een action cam probleemloos op platte gladde oppervlakken vast. Dit kan bijvoorbeeld een autoruit, de zijkant van een boot of een spatbord van een motorfiets zijn. De Suction cup blijft bij elke beweging van het voertuig stabiel zitten.


  Meer informatie
 3. PGYTECH DJI Osmo Action Snorkel Filter

  Het OSMO Action Diving Filter is speciaal voor het fotograferen onder water tot 5 meter diepte . Doordat het water het rood uit het licht filtert, krijg je een beetje blauwe foto's. Dit filter voegt extra rood toe aan de foto's, wat betekent dat je minder last hebt van een blauw-groene kleurzweem. En dat zie je duidelijk terug in de expressiviteit van jouw onderwaterfoto.


  Meer informatie
 4. PGYTECH DJI Osmo Action Diving Filter

  Het OSMO Action Diving Filter is speciaal voor het fotograferen onder water tot 20 meter diepte. Doordat het water het rood uit het licht filtert, krijg je een beetje blauwe foto's. Dit filter voegt extra rood toe aan de foto's, wat betekent dat je minder last hebt van een blauw-groene kleurzweem. En dat zie je duidelijk terug in de expressiviteit van jouw onderwaterfoto.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Filter Diving Set (Professional) (MAGENTA/SNORKEL/RED)voor DJI Osmo Pocket

  Gebruik je de DJI Osmo Pocket vaak onderwater? Dan is deze DJI Osmo Pocket Filter Diving Set vrijwel onmisbaar. Vaak krijg je bij het filmen onderwater last van een kleurzweem. Met deze filterset neem je je Osmo Pocket onderwater en heb je hier geen last meer van. De duik filters bestaan uit een magentafilter, een snorkelfilter en een roodfilter.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 29 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel