Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 30 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH DJI Osmo Mobile 3, Pocket en Action Carrying Case

  Deze draagkoffer is speciaal ontworpen voor de DJI Osmo Pocket, DJI Osmo Mobile 3 en DJI Osmo Action camera. Dit betekent dat het interieur precies om de camera vormt, waardoor deze niet kan gaan schuiven en veilig opgeborgen is. In deze stijlvolle hard shell case is ruimte voor jouw Osmo Mobile, Pocket of Action en diverse accessoires zoals een LED lamp, microfoon, mounts, kabels en geheugenkaartjes. Maar ook een GoPro of Insta360 camera past er perfect in!


  Meer informatie
 2. PGYTECH USB-C naar Lightning kabel 65cm voor DJI Osmo

  Vind je het scherm van je drone-afstandsbediening ook net wat te klein? Sluit dan je iPhone of iPad hierop aan met de USB C naar Lightning kabel 65 cm van PGYTECH. Alle beelden worden vervolgens getoond op het scherm van je Apple-apparaat. En dankzij de MFi-certificering ben je verzekerd van een stabiele en snelle verbinding.


  Meer informatie
 3. PGYTECH DJI Osmo Action tripod adapter

  Soms is het handig om je DJI Osmo Action op een statief te bevestigen. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie timelapse maken of de camera stabiel neerzetten wanneer je een vlog-video maakt. Met de statief adapter kun je elke tripod (of monopod) gebruiken die een 1/4" schroef heeft. De adapter kun je ook gebruiken met andere accessoires dankzij de 1/4"-aansluiting en de universele action cam-aansluiting. Hiermee kun je bijvoorbeeld ook al je GoPro accessoires bevestigen op je DJI Osmo Action.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Vlog Set voor DJI Osmo Action

  Deze set is een gemakkelijke en praktische oplossing wanneer je met je DJI Osmo Action een vlog wilt opnemen. Met de PGYTECH Camera Cage breid je de gebruiksscenario’s van de DJI Osmo Action enorm uit. Zo krijg je hiermee een universele aansluiting om een statief of selfiestick met de action cam te verbinden. De zonnekap beschermt de lens tegen invallend zonlicht en zorgt op die manier voor de beste opnamekwaliteit. En dankzij een mini statief kun je de action cam een stabiele plek geven als je jezelf wilt filmen, of je gebruikt het als een selfie-stick. Een handig beveiligingshoesje voor de DJI Osmo Action maakt de PGYTECH Vlog Set compleet.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Travel Set voor DJI Osmo Action

  Gaat je DJI Osmo Action mee op reis, dan kun je wel wat accessoires gebruiken. De PGYTECH Travel Set voor DJI Osmo Action bevat alles wat je daar maar voor nodig hebt. De DJI travel set bestaat uit een speciale case, een statief en een strap holder, en alles wordt geleverd in een PGYTECH Carrying Case.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 30 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel