Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 30 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH DJI Osmo Mobile 3, Pocket en Action Carrying Case

  Deze draagkoffer is speciaal ontworpen voor de DJI Osmo Pocket, DJI Osmo Mobile 3 en DJI Osmo Action camera. Dit betekent dat het interieur precies om de camera vormt, waardoor deze niet kan gaan schuiven en veilig opgeborgen is. In deze stijlvolle hard shell case is ruimte voor jouw Osmo Mobile, Pocket of Action en diverse accessoires zoals een LED lamp, microfoon, mounts, kabels en geheugenkaartjes. Maar ook een GoPro of Insta360 camera past er perfect in!


  Meer informatie
 2. PGYTECH Action Camera Floating Hand Grip

  Met de Action Camera Floating Hand Grip kun je geweldig onder water filmen en fotograferen met je action cam. De floating hand grip geeft niet alleen veel grip tijdens het snorkelen en duiken, maar voorkomt ook dat de camera naar de bodem zinkt. De waterbestendige grip is gemaakt voor de GoPro, Osmo Action en Osmo pocket.


  Meer informatie
 3. PGYTECH DJI Osmo Action tripod adapter

  Soms is het handig om je DJI Osmo Action op een statief te bevestigen. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie timelapse maken of de camera stabiel neerzetten wanneer je een vlog-video maakt. Met de statief adapter kun je elke tripod (of monopod) gebruiken die een 1/4" schroef heeft. De adapter kun je ook gebruiken met andere accessoires dankzij de 1/4"-aansluiting en de universele action cam-aansluiting. Hiermee kun je bijvoorbeeld ook al je GoPro accessoires bevestigen op je DJI Osmo Action.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Filter NDPL Gradient Set voor DJI Osmo Action

  De PGYTECH Filter NDPL Gradient Set voor DJI Osmo Action zorgt voor een betere balans in de belichting van de lucht en de grond. Je voorkomt overbelichting en verbetert de textuur van je foto's.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Filter Diving Set (Professional) (MAGENTA/SNORKEL/RED)voor DJI Osmo Pocket

  Gebruik je de DJI Osmo Pocket vaak onderwater? Dan is deze DJI Osmo Pocket Filter Diving Set vrijwel onmisbaar. Vaak krijg je bij het filmen onderwater last van een kleurzweem. Met deze filterset neem je je Osmo Pocket onderwater en heb je hier geen last meer van. De duik filters bestaan uit een magentafilter, een snorkelfilter en een roodfilter.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 30 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel