Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 37 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH DJI Osmo Pocket 2 Vario ND filter 6-9 stops

  Het PGYTECH Vario ND filter houdt 6 tot 9 stops licht tegen. Dit filter zorgt ervoor dat je de framerate en/of sluitertijd onder alle lichtomstandigheden kunt aanpassen. Dit is ideaal als je op verschillende momenten van de dag filmt met de DJI Osmo Pocket of Osmo Pocket 2. Het filter bestaat uit twee delen Duits SCHOTT glas die je over elkaar heen kunt draaien om de gewenste hoeveelheid licht op de lens te laten vallen. De roodkleurige aluminium vatting heeft een stops-indicatie, zodat je precies kunt aflezen hoeveel f-stops licht er wordt tegengehouden door het filter.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Mini Statief voor DJI Osmo Mobile 3, Pocket en Action

  Dit mini statief van PGYTECH is een statief en een grip voor de DJI Osmo Mobile 3, DJI OM 4, Pocket en Action camera in één. De poten zijn voorzien van anti-slip siliconen matjes voor extra stabiliteit. Naast de Osmo Pocket is het mini statief geschikt voor vrijwel alle action cams tot maximaal 1,7 kilo, zoals de DJI Osmo Action of GoPro. Hij is voorzien van standaard 1/4" schroefdraad, en is zo klein dat hij in een jaszak past.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Grijsverloopfilter set voor DJI Osmo Pocket

  Wanneer je met je DJI Osmo Pocket camera landschappen filmt, stuit je vaak op het probleem dat de lucht veel lichter is dan de grond. Daardoor wordt een deel van je video overbelicht of juist onderbelicht. De oplossing voor dit probleem is het gebruik van een grijsverloop filter, ofwel een GND filter (Graduated Neutral Density). In deze grijsverloop filterset van PGYTECH vind je 3 GND filters, namelijk een ND8-GR, een ND16-4 en een ND32-8.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Snorkel Filter (Professional) voor DJI Osmo Pocket

  Pak je regelmatig je snorkelspullen en ga je vaak onderwater met de DJI Osmo Pocket aan de slag? Dan is deze Osmo Pocket Snorkel Filter een welkome aanvulling. Met dit onderwater filter voorkom je een hinderlijk kleurzweem bij het filmen onderwater. Het DJI Osmo Pocket Snorkel Filter van PGYTECH helpt je om het rode licht te absorberen met de DJI Osmo Pocket camera, zodat je onderwater beelden minder groen/blauw worden en meer natuurgetrouw lijken.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Vlog Set voor DJI Osmo Pocket

  Met de Vlog set van PGYTECH haal je een groot aantal accessoires in huis om de beste vlogs te maken met je DJI Osmo Pocket Camera. Deze set bevat een Action Camera Extension Pole Tripod, Osmo Pocket Phone Holder+, een Osmo Pocket data Port to Universal Mount, een Gimbal Protector, Screen Protector en de DJI Osmo Pocket Carrying Case. Samen bieden deze accessoires een eenvoudige en praktische oplossing om vlogs te maken


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 37 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel