Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 37 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Skins Set voor DJI Osmo Pocket Camera Colourful

  Met de hoogwaardige PGYTECH skins voor de DJI Osmo Pocket camera verander je jouw standaard Osmo Pocket in een handomdraai in een volledig gepersonaliseerde camera. Want het oog wil ook wat! Creƫer je eigen stijl en onderscheid je Osmo Pocket van die van andere Osmo-gebruikers. Je plakt de verschillende skins heel simpel op de Osmo Pocket waarna je camera een compleet eigen look heeft.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Snorkel Filter (Professional) voor DJI Osmo Pocket

  Pak je regelmatig je snorkelspullen en ga je vaak onderwater met de DJI Osmo Pocket aan de slag? Dan is deze Osmo Pocket Snorkel Filter een welkome aanvulling. Met dit onderwater filter voorkom je een hinderlijk kleurzweem bij het filmen onderwater. Het DJI Osmo Pocket Snorkel Filter van PGYTECH helpt je om het rode licht te absorberen met de DJI Osmo Pocket camera, zodat je onderwater beelden minder groen/blauw worden en meer natuurgetrouw lijken.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Vlog Set voor DJI Osmo Pocket

  Met de Vlog set van PGYTECH haal je een groot aantal accessoires in huis om de beste vlogs te maken met je DJI Osmo Pocket Camera. Deze set bevat een Action Camera Extension Pole Tripod, Osmo Pocket Phone Holder+, een Osmo Pocket data Port to Universal Mount, een Gimbal Protector, Screen Protector en de DJI Osmo Pocket Carrying Case. Samen bieden deze accessoires een eenvoudige en praktische oplossing om vlogs te maken


  Meer informatie
 4. PGYTECH Travel Set voor DJI Osmo Pocket

  De Travel set van PGYTECH bestaat uit de PGYTECH Action Camera Extension Pole Tripod, de Action Camera Strap Holder, de Data Port to Universal Mount, de Gimbal Protector voor DJI Osmo Pocket, de screen protector en een PGYECH Carrying Case. Met deze accessoires heb je een complete set in handen die je helpt bij het fotograferen en video's maken wanneer je buiten, in de natuur, bent.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Suction Cup Mount

  Met PGYTECH Suction Cup mount zet je een action cam probleemloos op platte gladde oppervlakken vast. Dit kan bijvoorbeeld een autoruit, de zijkant van een boot of een spatbord van een motorfiets zijn. De Suction cup blijft bij elke beweging van het voertuig stabiel zitten.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 37 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel