Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 37 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Lensfilter set voor DJI Osmo Pocket – ND8, ND16, CPL

  Als trotse eigenaar van de DJI Osmo Pocket wil je natuurlijk alles uit deze camera halen. Om zeker te zijn van optimale lensprestaties ontwierp PGYTECH een passende filterset, die bestaat uit een ND8 en ND16 grijsfilter én een polarisatiefilter voor jouw Osmo Pocket. Met de Osmo Pocket ND filters corrigeer je 3 of 4 stops licht en het polarisatiefilter geeft je de mogelijkheid om ongewenste reflecties in water of ruiten te reduceren. Deze filterset helpt je om in vrijwel iedere situatie de mooiste beelden te schieten!


  Meer informatie
 2. PGYTECH Travel Set voor DJI Osmo Pocket

  De Travel set van PGYTECH bestaat uit de PGYTECH Action Camera Extension Pole Tripod, de Action Camera Strap Holder, de Data Port to Universal Mount, de Gimbal Protector voor DJI Osmo Pocket, de screen protector en een PGYECH Carrying Case. Met deze accessoires heb je een complete set in handen die je helpt bij het fotograferen en video's maken wanneer je buiten, in de natuur, bent.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Suction Cup Mount

  Met PGYTECH Suction Cup mount zet je een action cam probleemloos op platte gladde oppervlakken vast. Dit kan bijvoorbeeld een autoruit, de zijkant van een boot of een spatbord van een motorfiets zijn. De Suction cup blijft bij elke beweging van het voertuig stabiel zitten.


  Meer informatie
 4. PGYTECH UV-filter voor DJI OSMO Pocket 2

  Dit UV-filter is speciaal voor de DJI Osmo Pocket 2 camera. Met dit multi-coated filter voorkom je een blauwe of paarse waas die bij zonnige omstandigheden kan ontstaan door een teveel aan ultraviolet (UV) licht. Omdat het UV-filter vrijwel kleurneutraal is, functioneert het ook perfect als bescherming van de cameralens van je DJI Osmo Pocket 2 camera. Je kunt het filter dus altijd op de camera laten zitten.


  Meer informatie
 5. PGYTECH ND-Filterset voor DJI OSMO Pocket 2 (4-Pack)

  Het PGYTECH DJI Osmo Pocket 2 ND-filterset 4-pack is speciaal ontwikkeld voor de DJI Osmo Pocket 2 action cam. Deze set bevat vier verschillende ND-filters die specifiek ontworpen zijn voor de camera van de Osmo Pocket 2. Het ND8-filter neemt 3 stops licht weg bij fel licht en de ND64 zelfs 6 stops. Daarmee voorkom je overbelichting en kun je bij video de juiste framerate gebruiken.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 37 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel