Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Voor Merken
 • Kleur
 • Pootsegmenten
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 29 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Skins Set voor DJI Osmo Pocket Camera Colourful

  Met de hoogwaardige PGYTECH skins voor de DJI Osmo Pocket camera verander je jouw standaard Osmo Pocket in een handomdraai in een volledig gepersonaliseerde camera. Want het oog wil ook wat! Creëer je eigen stijl en onderscheid je Osmo Pocket van die van andere Osmo-gebruikers. Je plakt de verschillende skins heel simpel op de Osmo Pocket waarna je camera een compleet eigen look heeft.


  Meer informatie
 2. PGYTECH L-Bracket+ voor DJI Osmo Pocket en Action

  Met de L-Bracket+ voor DJI Osmo Pocket, DJI Osmo Action en andere action cams kun je je camera 180 graden kantelen om op te nemen vanuit diverse hoeken. Met het quick release design is de camera snel te bevestigen en los te halen. Je kunt meerdere brackets aan elkaar vastmaken. Ook kan de L-bracket op diverse mounts bevestigd te worden, bijvoorbeeld op polsbandjes, een harnas of een selfie stick. De L-Bracket plus is de grotere variant van de standaard L-Bracket van PGYTECH.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Data Port naar Universal Mount DJI Osmo Pocket

  De Osmo Pocket Data Port to Universal mount is een kleine adapter die je in het geheugenkaartslot van je DJI Osmo Pocket camera schuift. Hij heeft een standaard GoPro bevestiging, waarmee je nu je Osmo Pocket op iedere GoPro mount kunt bevestigen, bijvoorbeeld op het PGYTECH statief, de strap holder of een selfie stick.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Action Camera Universal Mount naar 1/4

  De Action Camera Universal Mount naar 1/4 is een handig koppelstuk voor verschillende actiecamera's. Met de mount ben je in staat om je action cam op elke accessoire met 1/4" schroefdraadaansluiting te bevestigen, zoals een statief of selfiestick. De Mount is geschikt voor de GoPro, DJI Osmo en andere action cams.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Universal Mount Kit voor DJI Osmo Pocket

  De Universal Mount Kit van PGYTECH bestaat uit een Action Camera L-Bracket+, een Data Port to Universal Mount en een Universal Mount to 1/4". Hiermee bevestigd je de Osmo Pocket aan vrijwel elke mount.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 29 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel