Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Voor Merken
 • Kleur
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 22 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Safety Carrying Case voor DJI Ronin-S en Feiyutech AK serie

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De Safety Carrying Case voor de DJI Ronin-S en Feiyutech AK serie van PGYTECH is groot genoeg om de Ronin, AK4500, AK4000, AK2000, een grote dslr camera en een heel aantal accessoires veilig in te vervoeren. De koffer heeft aan de binnenkant een modulair systeem gemaakt van EVA kunststof, waardoor deze naar wens in te richten is.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Safery Carrying Case Mini voor DJI Ronin-S

  De Safety Carrying Case Mini voor de DJI Ronin-S van PGYTECH is groot genoeg om de Ronin, een dslr camera, een camera riser en mounting plate, een lader en nog wat kleine accessoires in te vervoeren. De koffer heeft aan de binnenkant een insert van EVA mousse, waardoor de accessoires perfect in de koffer passen, zodat deze goed beschermd zijn. De clips van de koffer zijn zo ontworpen dat ze de koffer goed afsluiten, maar toch gemakkelijk te openen zijn.


  Meer informatie
 3. PGYTECH UV-filter voor DJI Mavic Mini

  Het UV-filter van PGYTECH voor de DJI Mavic Mini drone heeft een dubbele functie. Met dit filter voorkom je een groenblauwe waas die bij zonnige omstandigheden kan ontstaan door een teveel aan ultraviolet (UV) licht. Daarnaast is het UV-filter vrijwel kleurneutraal, dus functioneert het ook perfect als bescherming van de cameralens van je DJI Mavic Mini camera. Je kunt het filter dus altijd op de camera laten zitten.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Propeller Cage voor DJI Mavic Mini

  Met de PGYTECH Propeller Cage bescherm je de propellers van je DJI Mavic Mini drone tegen beschadigen en het zorgt het ook voor een extra stukje veiligheid. De propellers van een drone zijn het meest kwetsbare onderdeel en kunnen snel beschadigen. Met deze grijze kooi bescherm je niet alleen de propellers tegen beschadigingen maar ook de vliegomgeving voor de snel roterende propellers.


  Meer informatie
 5. PGYTECH DJI Mavic Mini - Landing Gear Extensions

  De PGYTECH Landing Gear Extensions voor de DJI Mavic Mini drone zijn ter uitbreiding van het landingsgestel. Met deze aanzetpootjes zet de drone net iets hoger op zijn pootjes en zo vergroot je de stabiliteit tijdens het opstijgen en landen. Ook voorkom je dat op een minder egaal terrein de propellers per ongeluk iets raken. De pootjes verhogen de drone met 25mm, waardoor ook de kans dat je camera gimbal iets raakt tijdens het opstijgen en landen een stuk kleiner is. Ze hebben dezelfde grijze kleur als de DJI Mavic Mini drone.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 22 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel