Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 22 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Safety Carrying Case voor DJI Ronin-S en Feiyutech AK serie

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De Safety Carrying Case voor de DJI Ronin-S en Feiyutech AK serie van PGYTECH is groot genoeg om de Ronin, AK4500, AK4000, AK2000, een grote dslr camera en een heel aantal accessoires veilig in te vervoeren. De koffer heeft aan de binnenkant een modulair systeem gemaakt van EVA kunststof, waardoor deze naar wens in te richten is.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Suction Cup Mount

  Met PGYTECH Suction Cup mount zet je een action cam probleemloos op platte gladde oppervlakken vast. Dit kan bijvoorbeeld een autoruit, de zijkant van een boot of een spatbord van een motorfiets zijn. De Suction cup blijft bij elke beweging van het voertuig stabiel zitten.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Magic Arm

  De PGYTECH Magic Arm is een handige en universele tool om kleinere accessoires bovenop je camera of aan een camera rig te bevestigen. Aan beide uiteindes van de Magic Arm zit een klein balhoofd met een 1/4-inch schroefdraad. Het is mogelijk om één balhoofd uit te nemen en te vervangen met een balhoofd met Cold Shoe adapter. Met deze adapter bevestig je de Magic Arm bovenop je spiegelreflex- of systeemcamera. Op het uiteinde met de ¼-inch schroefdraad kun je een accessoire zoals een led-lampje, microfoon, smartphone houder of externe monitor plaatsen.


  Meer informatie
 4. PGYTECH T2 Statief driepoot of handgreep

  De PGYTECH T2 Statief driepoot heeft een ¼-inch schroefdraad waar actie camera's, een camera rig, een DSLR, een handheld gimbal en andere fotoaccessoires op geplaatst kunnen worden. Het maximale gewicht dat de T2 aan camera’s en accessoires kan dragen is 5 kilo. De poten van het statief zijn verstelbaar, met twee kantelhoeken van 45 graden en 75 graden. Ook dichtgeklapt is de T2 erg handig en kan dienen als handgreep aan bijvoorbeeld je camera rig of gimbal.


  Meer informatie
 5. PGYTECH DJI Mavic Mini - Landing Gear Extensions

  De PGYTECH Landing Gear Extensions voor de DJI Mavic Mini drone zijn ter uitbreiding van het landingsgestel. Met deze aanzetpootjes zet de drone net iets hoger op zijn pootjes en zo vergroot je de stabiliteit tijdens het opstijgen en landen. Ook voorkom je dat op een minder egaal terrein de propellers per ongeluk iets raken. De pootjes verhogen de drone met 25mm, waardoor ook de kans dat je camera gimbal iets raakt tijdens het opstijgen en landen een stuk kleiner is. Ze hebben dezelfde grijze kleur als de DJI Mavic Mini drone.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 22 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel