Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 23 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Safety Case koffer voor DJI FPV drone

  De Safety Carrying Case van PGYTECH is een stevige hardcase voor de DJI FPV drone veilig in allerlei omstandigheden te vervoeren. Naast de drone (met batterij), passen er in de koffer ook de bijbehorende controller, drie batterijen, de oplader met poweradapter en kabels, een setje reserve propellers en de FPV goggles met oplader.


  Meer informatie
 2. PolarPro DJI FPV drone Shutter Collection ND8, ND16, ND32 filters

  De handige PolarPro DJI FPV Shutter collection is specifiek ontworpen voor gebruik met de DJI FPV drone camera. Deze set bestaat uit drie ND-filters (8, 16 en 32) die je gebruikt om de sluitertijd van je camera correct in te stellen bij zonnig weer, waardoor je beelden een echte cinematografische uitstraling krijgen.


  Meer informatie
 3. PGYTECH DJI FPV Filterset ND4 / ND8 / ND16

  Het PGYTECH Grijsfilter ND set (Pro) voor de DJI FPV drone bevat een ND4-filter, een ND8-filter en een ND16-filter. Dit zijn drie belangrijke neutral density-filters om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met de DJI FPV Drone. De filters zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit optisch glas en zijn gemakkelijk op de drone te monteren. Door gebruik van lichtgewicht luchtvaartaluminium voor het filterframe heeft het filter geen effect op de kalibratie en de balans van de drone.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Suction Cup Mount

  Met PGYTECH Suction Cup mount zet je een action cam probleemloos op platte gladde oppervlakken vast. Dit kan bijvoorbeeld een autoruit, de zijkant van een boot of een spatbord van een motorfiets zijn. De Suction cup blijft bij elke beweging van het voertuig stabiel zitten.


  Meer informatie
 5. PGYTECH DJI Mavic Mini - Landing Gear Extensions

  De PGYTECH Landing Gear Extensions voor de DJI Mavic Mini drone zijn ter uitbreiding van het landingsgestel. Met deze aanzetpootjes zet de drone net iets hoger op zijn pootjes en zo vergroot je de stabiliteit tijdens het opstijgen en landen. Ook voorkom je dat op een minder egaal terrein de propellers per ongeluk iets raken. De pootjes verhogen de drone met 25mm, waardoor ook de kans dat je camera gimbal iets raakt tijdens het opstijgen en landen een stuk kleiner is. Ze hebben dezelfde grijze kleur als de DJI Mavic Mini drone.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 23 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel