Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 24 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Fotografie Handschoenen maat L

  De Photography Gloves van PGYTECH zorgen dat je ook in de meest extreme omstandigheden warme handen hebt, zonder dat je grip op je apparatuur verliest. Perfect voor wanneer je op pad gaat met je drone, actioncam of DSLR camera. De handschoenen zijn op de toppen van de wijsvinger, middelvinger en duim voorzien van een speciaal vlak, dat touchscreenbediening mogelijk maakt. Daarnaast is het mogelijk om deze toppen om te klappen als je net even wat meer grip nodig hebt. De handschoenen in maat L zijn geschikt voor een hand met een lengte van 18-20 centimeter en een breedte van 8 tot 10 centimeter.


  Meer informatie
 2. PolarPro DJI FPV drone Shutter Collection ND8, ND16, ND32 filters

  De handige PolarPro DJI FPV Shutter collection is specifiek ontworpen voor gebruik met de DJI FPV drone camera. Deze set bestaat uit drie ND-filters (8, 16 en 32) die je gebruikt om de sluitertijd van je camera correct in te stellen bij zonnig weer, waardoor je beelden een echte cinematografische uitstraling krijgen.


  Meer informatie
 3. PGYTECH DJI FPV Filterset ND4 / ND8 / ND16

  Het PGYTECH Grijsfilter ND set (Pro) voor de DJI FPV drone bevat een ND4-filter, een ND8-filter en een ND16-filter. Dit zijn drie belangrijke neutral density-filters om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met de DJI FPV Drone. De filters zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit optisch glas en zijn gemakkelijk op de drone te monteren. Door gebruik van lichtgewicht luchtvaartaluminium voor het filterframe heeft het filter geen effect op de kalibratie en de balans van de drone.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Suction Cup Mount

  Met PGYTECH Suction Cup mount zet je een action cam probleemloos op platte gladde oppervlakken vast. Dit kan bijvoorbeeld een autoruit, de zijkant van een boot of een spatbord van een motorfiets zijn. De Suction cup blijft bij elke beweging van het voertuig stabiel zitten.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Magic Arm

  De PGYTECH Magic Arm is een handige en universele tool om kleinere accessoires bovenop je camera of aan een camera rig te bevestigen. Aan beide uiteindes van de Magic Arm zit een klein balhoofd met een 1/4-inch schroefdraad. Het is mogelijk om één balhoofd uit te nemen en te vervangen met een balhoofd met Cold Shoe adapter. Met deze adapter bevestig je de Magic Arm bovenop je spiegelreflex- of systeemcamera. Op het uiteinde met de ¼-inch schroefdraad kun je een accessoire zoals een led-lampje, microfoon, smartphone houder of externe monitor plaatsen.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 24 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel