Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 16 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Hand Grip & Tripod for actioncam

  Met de Hand Grip and Tripod for Actioncams ben je nog beter in staat om het mooiste en meest meeslepende beeldmateriaal te schieten. Dankzij deze grip kun je jouw telefoon eenvoudig als display gebruiken voor je actioncam, zodat je precies kunt zien wat je gaat vastleggen en de mooiste selfies of vlogs kunt schieten. Deze mount, die 360 graden kan draaien, is compatibel met GoPro, DJI Osmo Pocket, DJI Osmo Action, maar ook met andere actioncam mounts en gimbals. Naast je actioncam is er ruimte om je smartphone te bevestigen, zodat je alles wat je nodig hebt in één hand vast kunt houden. Deze Hand Grip is tevens te gebruiken als statief wat je overal neer kunt zetten.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Suction Mount met drie zuignappen

  Deze PGYTECH Suction Cup Mount met drie zuignappen kun je gebruiken om een action camera, smartphone, DSLR of systeemcamera stevig op een schoon en glad oppervlak te bevestigen. Dit kan zowel aan de zijkant van de auto zijn, als op een winkelruit of spiegel. Door de drie zuignappen zit deze mount zeer goed vast op het oppervlak en kan hij tot 1,5 kilo dragen.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Action Camera Handlebar Mount

  Met de Handlebar mount zet je een GoPro camera, Insta360 ONE X2, OSMO Pocket andere action cam heel eenvoudig vast aan het stuur van je mountainbike, je BMX of je racefiets. Of je zet hem eenvoudig vast op railings, skistokken, rolkooien, kitesurf-handvaten en elke andere buis of handvaten die beschikbaar zijn. Veilig, zeker en altijd goed vast.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Action Camera Adhesive Mount

  Met de PGYTECH Action Camera kleefbevestiging Mount bevestig je eenvoudig een action camera aan een schoon glad of licht gebogen oppervlak. De basis van deze mount heeft een quick release buckle met een 3M kleefstrip waar de magic arm met twee draaiassen op geplaatst is. Aan het uiteinde zit een 3-pins Action Cam aansluiting. De bevestiging maakt gebruik van PGYTECH's quick release pin om de actiecamera gemakkelijk te plaatsen en er weer af te halen.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Action camera adapter+ voor draagbare gimbals

  Met deze adapter van PGYTech kun je makkelijk een action camera plaatsen op draagbare gimbals. Op de adapter passen alle huidige GoPro Hero modellen, maar ook de OSMO action en YI action camera. Na het plaatsen van een action camera op de adapter, kun je de adapter vast zetten in een draagbare gimbal zoals de DJI Mobile2 en Mobile3, DJI OM 4, ZHIYUN Smooth 4, ATOM, BenbroP1S, MOZA mini-SE en met de FeiyuTech VLOGpocket.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 16 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel