Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 13 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Safety Carrying Case voor DJI Ronin-S en Feiyutech AK serie

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De Safety Carrying Case voor de DJI Ronin-S en Feiyutech AK serie van PGYTECH is groot genoeg om de Ronin, AK4500, AK4000, AK2000, een grote dslr camera en een heel aantal accessoires veilig in te vervoeren. De koffer heeft aan de binnenkant een modulair systeem gemaakt van EVA kunststof, waardoor deze naar wens in te richten is.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Action camera adapter+ voor draagbare gimbals

  Met deze adapter van PGYTech kun je makkelijk een action camera plaatsen op draagbare gimbals. Op de adapter passen alle huidige GoPro Hero modellen, maar ook de OSMO action en YI action camera. Na het plaatsen van een action camera op de adapter, kun je de adapter vast zetten in een draagbare gimbal zoals de DJI Mobile2 en Mobile3, DJI OM 4, ZHIYUN Smooth 4, ATOM, BenbroP1S, MOZA mini-SE en met de FeiyuTech VLOGpocket.


  Meer informatie
 3. PGYTECH Safery Carrying Case Mini voor DJI Ronin-S

  De Safety Carrying Case Mini voor de DJI Ronin-S van PGYTECH is groot genoeg om de Ronin, een dslr camera, een camera riser en mounting plate, een lader en nog wat kleine accessoires in te vervoeren. De koffer heeft aan de binnenkant een insert van EVA mousse, waardoor de accessoires perfect in de koffer passen, zodat deze goed beschermd zijn. De clips van de koffer zijn zo ontworpen dat ze de koffer goed afsluiten, maar toch gemakkelijk te openen zijn.


  Meer informatie
 4. PGYTECH Mini Statief voor DJI Osmo Mobile 3, Pocket en Action

  Dit mini statief van PGYTECH is een statief en een grip voor de DJI Osmo Mobile 3, DJI OM 4, Pocket en Action camera in één. De poten zijn voorzien van anti-slip siliconen matjes voor extra stabiliteit. Naast de Osmo Pocket is het mini statief geschikt voor vrijwel alle action cams tot maximaal 1,7 kilo, zoals de DJI Osmo Action of GoPro. Hij is voorzien van standaard 1/4" schroefdraad, en is zo klein dat hij in een jaszak past.


  Meer informatie
 5. PGYTECH Action Camera Universal Mount naar 1/4

  De Action Camera Universal Mount naar 1/4 is een handig koppelstuk voor verschillende actiecamera's. Met de mount ben je in staat om je action cam op elke accessoire met 1/4" schroefdraadaansluiting te bevestigen, zoals een statief of selfiestick. De Mount is geschikt voor de GoPro, DJI Osmo en andere action cams.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 13 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel