Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 26 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Action Camera SnapLock Plate

  De Action Camera SnapLock Plate functioneert als een adapter om een actie camera te bevestigen op de PGYTECH Beetle camera clip en andere PGYTECH producten, zoals het MantisPod statief. Deze adapter heeft een 3-pins action cam aansluiting. De vierkante snelkoppelingsplaat is tevens Arca-Swiss compatibel en past dus perfect op verschillende Arca-type statiefkoppen. De kogelkop op de plaat maakt 360° zwenken en 32° kantelen mogelijk voor vele creatieve opnamen. De SnapLock-plaat voor actiecamera's bevat de PGYTECH's quick-release pin, waarmee je je uitrusting onmiddellijk kunt (de)monteren.


  Meer informatie
 2. PGYTECH SnapLock Plate Adapter (enkel adapter)

  Met de SnapLock Plate Adapter kun je direct de SnapLock Plate monteren in slechts één stap. Je kunt camera's en andere gear eenvoudig aansluiten op uw gimbal, Arca-Swiss plaat, sliders, of statieven.De SnapLock montage basis is ontworpen met een Arca-Swiss comptabiliteit en aan de onderkant zitten een 1/4" en een 3/8" schroefdraadgat. Op deze manier is de SnapLock Plate Adapter op grote schaal compatibel is met allerlei gimbals, platen, statieven en sliders.


  Meer informatie
 3. PGYTECH SnapLock Arca-Swiss snelkoppelingsplaat

  Het vierkante PGYTECH SnapLock-snelkoppelingsplaatje is Arca-Swiss-compatibel en kan gebruikt worden met de meeste statiefkoppen van het Arca-type. Je schroeft het heel eenvoudig onder de camera met behulp van de 1/4-inch statiefschroef. De rubberen bekleding zorgt dat het plaatje niet kan verschuiven.


  Meer informatie
 4. PGYTECH MantisPod statief

  Het MantisPod statief heeft 6 verschillende modi om opnames te maken uit elk mogelijke hoek. Met name de Mantis-modus maakt meer creatieve hoeken mogelijk. Met de innovatieve Mantis-modus hang je het statief bijvoorbeeld aan een wand door de drie verschillende steunpunten te gebruiken.


  Meer informatie
 5. PGYTECH MantisPod Pro statief met Arca-Swiss balhoofd

  Het MantisPod Pro statief heeft 7 verschillende modi om opnames te maken uit elk mogelijke hoek. Met name de Mantis-modus maakt meer creatieve hoeken mogelijk. In de innovatieve Mantis-modus hang je het statief bijvoorbeeld aan een wand door de drie verschillende steunpunten te gebruiken. Ook kun je een poot 140° uitklappen voor een portretcompositie, of gebruik de verlaagde weergave-modus en de verhoogde statiefmodus om het statief op een oppervlak neer te zetten.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 26 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel