Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 20 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. PGYTECH Hand Grip & Tripod for actioncam

  Met de Hand Grip and Tripod for Actioncams ben je nog beter in staat om het mooiste en meest meeslepende beeldmateriaal te schieten. Dankzij deze grip kun je jouw telefoon eenvoudig als display gebruiken voor je actioncam, zodat je precies kunt zien wat je gaat vastleggen en de mooiste selfies of vlogs kunt schieten. Deze mount, die 360 graden kan draaien, is compatibel met GoPro, DJI Osmo Pocket, DJI Osmo Action, maar ook met andere actioncam mounts en gimbals. Naast je actioncam is er ruimte om je smartphone te bevestigen, zodat je alles wat je nodig hebt in één hand vast kunt houden. Deze Hand Grip is tevens te gebruiken als statief wat je overal neer kunt zetten.


  Meer informatie
 2. PGYTECH Snaplock mini omgekeerd balhoofd

  Het PGYTECH SnapLock mini reverse balhoofd is een stevig en compact minibalhoofd. Dit kleine balhoofd is geschikt voor om de PGYTECH Mantis statieven te plaatsen. Ontgrendel het omni-directionele balhoofd om gemakkelijk over te schakelen naar de verticale opnamemodus of 360° panning.


  Meer informatie
 3. PGYTECH MantisPod Pro statief met Arca-Swiss balhoofd

  Het MantisPod Pro statief heeft 7 verschillende modi om opnames te maken uit elk mogelijke hoek. Met name de Mantis-modus maakt meer creatieve hoeken mogelijk. In de innovatieve Mantis-modus hang je het statief bijvoorbeeld aan een wand door de drie verschillende steunpunten te gebruiken. Ook kun je een poot 140° uitklappen voor een portretcompositie, of gebruik de verlaagde weergave-modus en de verhoogde statiefmodus om het statief op een oppervlak neer te zetten.


  Meer informatie
 4. PGYTECH MantisPod statief

  Het MantisPod statief heeft 6 verschillende modi om opnames te maken uit elk mogelijke hoek. Met name de Mantis-modus maakt meer creatieve hoeken mogelijk. Met de innovatieve Mantis-modus hang je het statief bijvoorbeeld aan een wand door de drie verschillende steunpunten te gebruiken.


  Meer informatie
 5. PGYTECH SnapLock Arca-Swiss snelkoppelingsplaat

  Het vierkante PGYTECH SnapLock-snelkoppelingsplaatje is Arca-Swiss-compatibel en kan gebruikt worden met de meeste statiefkoppen van het Arca-type. Je schroeft het heel eenvoudig onder de camera met behulp van de 1/4-inch statiefschroef. De rubberen bekleding zorgt dat het plaatje niet kan verschuiven.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 20 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel