Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 13 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro DJI Osmo Pocket 2 - Cinema Series Limited Collection

  De PolarPro DJI Osmo Pocket Cinema filterserie is speciaal ontworpen voor de DJI Osmo Pocket en zijn ook te gebruiken met de DJI Osmo Pocket 2. Deze filterset bestaat uit een viertal filters: de ND32, ND32/PL, ND64 en de ND64/PL. De ND filters gebruik je om de sluitertijd te kunnen reduceren wanneer je beelden gaat schieten in zonnige situaties en met de polarisatie(ND/PL) filters voorkom je ongewenste weerspiegeling van bijvoorbeeld water-oppervlakken. Met de DJI Osmo Pocket Cinema serie heb je dus meer creatieve vrijheid tijdens het vastleggen van jouw avonturen!


  Meer informatie
 2. PolarPro DJI Osmo Pocket Wifi Tripod Harness

  Kun je wel wat meer stabiliteit in je video's gebruiken? Met de DJI Osmo Pocket Wifi Tripod Harness bevestig je je Osmo Pocket Camera op een statief. Zo weet je zeker dat je videobeelden altijd stabiel en zonder hinderlijke trillingen zijn. Met de Arca Swiss Quick Release kun je de Osmo Pocket razendsnel op een statief bevestigen.


  Meer informatie
 3. PolarPro DJI Osmo Pocket Tripod Kit

  De PolarPro DJI Osmo Pocket Tripod Kit is een combinatiekit van een statief en een houder voor gebruik met de populaire DJI Osmo Pocket action cam. Deze set omvat een handig ministatief en de PolarPro Tripod Mount voor de Osmo Pocket. Daarmee kun je deze kleine actioncam heel eenvoudig stabiel neerzetten, maar heb je ook een betere grip voor filmen uit de hand. De driepoot is gemaakt van lichtgewicht maar oerdegelijk kunststof en daarom altijd overal mee naar toe te nemen.


  Meer informatie
 4. PolarPro DJI Osmo Pocket Filter 6-Pack

  Het PolarPro DJI Osmo Pocket Filter 6-pack is speciaal ontwikkeld voor de populaire DJI Osmo Pocket action cam. Deze set omvat zes filters die specifiek ontworpen zijn voor de camera van de Osmo Pocket. In de kit vind je een polarisatiefilter en vijf neutral density grijsfilters. Met de polarizer voorkom je schittering en verzadig je de kleuren bij zonnig weer. Het ND4-filter neemt 2 stops licht weg bij fel licht en de ND64 zelfs 6 stops. Daarmee voorkom je overbelichting en kun je bij video de juiste framerate gebruiken.


  Meer informatie
 5. PolarPro Action Mount voor DJI Osmo Pocket

  De Action Mount van Polarpro geeft je de mogelijkheid om vrijwel alle GoPro of andere action cam accessoires te combineren met jouw DJI Osmo Pocket camera. Deze mount heeft 3 verschillende bevestigingsmogelijkheden: aan de zijkant, de achterkant of aan de onderkant van de camera. Daarnaast biedt de Action Mount extra grip en stabiliteit tijdens het filmen vanuit de hand. De mount is gemaakt van Nylon, wat zorgt voor stevigheid en een licht gewicht.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 13 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel