Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 17 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro Red Filter voor GoPro Hero5, 6 en 7 Super Suit

  Dit PolarPro Aqua Red filter is speciaal gemaakt voor de Super Suit behuizing van de GoPro Hero5, Hero 6 en Hero7. Het aqua red filter is bedoeld voor gebruik onder water, van 5 tot 25 meter diep. Het filter corrigeert de blauw-groenige zweem die je ziet op grote diepte en is daarmee vooral geschikt in helder, tropisch water. Met dit filter verkort je de tijd van het editen omdat je achteraf geen kleurcorrecties meer hoeft toe te passen. Het filter is gemakkelijk te bevestigen en verwijderen.


  Meer informatie
 2. PolarPro Shutter Collection voor GoPro Hero 8 Rollcage

  De ND-filters van de PolarPro Shutter Collection kunnen op de GoPro Hero 8 Rollcage worden geplaatst. Deze set bestaat uit een ND8, een ND16 en een ND32 filter voor de GoPro Hero 8. Een ND-filter wordt gebruikt om de hoeveelheid licht te verminderen die op de sensor van de camera valt. Daardoor kun je met de sluitertijd van je GoPro Hero 8 spelen om creative effecten te creëren. Bij de filters zitten beveiligingskoordjes waarmee je een filter aan de Mount kunt bevestigen.


  Meer informatie
 3. PolarPro Switch Blade – speciaal voor GoPro Hero 8 Black

  De PolarPro Switch Blade is een 3-in-1 verwisselbaar filtersysteem met een Red filter, een Magenta filter een macro lens. Het Red filter en Magenta filter zijn professionele kleurcorrectie filters voor onder water en zijn speciaal ontworpen voor de GoPro Hero 8 Protective Housing. Schroef de Switch Blade gemakkelijk op de Protective Housing van de GoPro Hero 8 en draai/klap het filter eenvoudig voor je lens. Je kunt zo combinaties maken met het Red filter of de Magenta Filter en de macro-lens.


  Meer informatie
 4. PolarPro DiveMaster – filterset speciaal voor GoPro Hero 8 Black

  De PolarPro DiveMaster filterset bestaat uit drie professionele kleurcorrectie filters voor onder water en is speciaal ontworpen voor de GoPro Hero 8 Protective Housing. De filters corrigeren de blauw-groene kleurzweem die ontstaat tijdens het filmen onder water doordat er onvoldoende rood licht op de sensor van je camera valt. Met een Red filter, een Magenta Filter en een Snorkel Filter ben je helemaal klaar om opnames te maken in elke onderwateromgeving.


  Meer informatie
 5. PolarPro Red filter – speciaal voor GoPro Hero 8 Black

  De PolarPro Red filter is een professioneel kleurcorrectie filter voor onder water en is speciaal ontworpen voor de GoPro Hero 8. Dit filter corrigeert de blauw-groene kleurzweem die ontstaat tijdens het filmen onder water. Dit komt doordat er niet genoeg rood licht op de sensor van je camera valt. Het beste resultaat bij het gebruik van dit filter bereik je bij een diepte van 4,5 tot 22,8 meter.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 17 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel