Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro GoPro Hero 9 DiveMaster filterset

  De PolarPro DiveMaster filterset bestaat uit drie professionele kleurcorrectie filters voor onder water. De filters zijn speciaal ontworpen om op de GoPro Hero 9 Protective Housing te plaatsen. De filters corrigeren de blauw-groene kleurzweem die ontstaat tijdens het filmen onder water doordat er onvoldoende rood licht op de sensor van je camera valt. Hoe dieper je onder water gaat des te meer je deze kleurzweem moet corrigeren. In deze set zit een Red filter, een Magenta Filter en een Snorkel Filter. Met deze drie filters ben je helemaal klaar om opnames te maken in elke onderwateromgeving.


  Meer informatie
 2. PolarPro GoPro Hero 9 Black Shutter Collection

  De PolarPro Shutter Collection bestaat uit een ND8, een ND16 en een ND32 filter en zijn speciaal ontworpen voor de GoPro Hero 9. Een ND-filter wordt gebruikt om de hoeveelheid licht te verminderen die op de sensor van de camera valt. Daardoor kun je met de sluitertijd van je GoPro Hero 9 spelen om creatieve effecten te creƫren. De filters worden geleverd in een op maat gemaakte case waar je ze na gebruik weer veilig in kan opbergen.


  Meer informatie
 3. PolarPro Fifty-Fifty Dome voor GoPro Hero 9 Black

  Met de PolarPro Fifty-Fifty dome maak je prachtige opnames op de waterspiegel, half boven en half onder water. De Dome duwt het water weg van de cameralens zodat het water ver genoeg van de lens is verwijderd om de waterspiegel in focus te kunnen vastleggen. Hierdoor krijg je een gecombineerd scherp beeld van wat boven water te zien is en wat er zich onder water afspeelt. De 50/50 Dome is specifiek ontworpen voor de GoPro Hero 9 Black en je kunt hem gebruiken voor zowel foto's als video's.


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel