Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 24 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro Defender Lens Cover

  De Defender lens cover van PolarPro is dé oerdegelijke oplossing voor altijd zoek rakende en vallende standaard lensdoppen. PolarPro heeft de robuuste Defender lensdop speciaal ontwikkeld voor fotojournalisten, natuur- en reisfotografen. De naam Defender zegt het al: met deze extreem sterke en handige lensdop zijn je kostbare professionele (zoom)objectieven beschermd tijdens het gebruik onder ruige omstandigheden.


  Meer informatie
 2. PolarPro Summit Essential Kit - filterhouder met zonnekap

  De Summit Essential kit is een mooi afgewerkte filterhouder met filters. In de kit zit een filterhouder met zonnekap, een EVA Case, 77mm en 82mm Thread Plate, ND4-GR filter, ND64 filter en een CPOL filter. Hij is speciaal ontworpen voor het filmen of fotograferen van landschappen maar natuurlijk ook te gebruiken in andere situaties.


  Meer informatie
 3. PolarPro BaseCamp VND Kit - filterhouder met zonnekap

  De PolarPro BaseCamp VND kit is een mooi afgewerkte filterhouder met filters. In de BaseCamp VND kit zit een filterhouder met zonnekap en flag, een EVA Case, klemringen, 77mm en 82mm Thread Plate, een VND 2-5 stops filter en een CPOL filter. Hij is speciaal ontworpen voor het filmen of fotograferen van landschappen maar natuurlijk ook te gebruiken in andere situaties.


  Meer informatie
 4. PolarPro Quartzline Kanga Filter Case voor 6 lensfilters

  De PolarPro Kanga Filter Case is speciaal ontwikkeld om je kostbare Quartzline filters te vervoeren en te beschermen. Je filters zijn veilig van stoten en vallen dankzij het speciale stootvrije exterieur, dat gecombineerd is met een zachte, microfiber binnenzijde. In deze filtercase is ruimte voor 6 filters, die elk in een eigen vakje opgeborgen kunnen worden.


  Meer informatie
 5. PolarPro Quartzline Step-Up Verloopring

  De PolarPro Quartzline Step-Up Ring is een verloopring die je gebruikt wanneer je objectief een andere maat heeft dan het filter dat je wilt gebruiken. Deze verloopringen voor cameralenzen zijn speciaal ontworpen voor het gebruik met de hoogwaardige lensfilters uit de PolarPro Quartzline serie.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 24 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel