Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 58 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro DJI Ronin-S Monitor Mount

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  Met de PolarPro DJI Ronin-S Monitor Mount koppel je heel eenvoudig een externe monitor aan je DJI Ronin-S stabiliser grip. De Monitor Mount is ontwikkeld voor professionals en dat is te merken aan het materiaalgebruik: een degelijke beugel van lichtgewicht en oerdegelijk aluminium en sterke 1/4-inch statiefschroeven maken het bevestigen gemakkelijk en secuur. De Monitor Mount weegt door het gebruikte materiaal slechts zeer weinig, waardoor de balans van je Ronin-S met monitor niet verstoord raakt.


  Meer informatie
 2. PolarPro Summit Essential Landscape Kit - filterhouder met zonnekap

  De Summit Essential kit is een mooi afgewerkte filterhouder met filters. In de kit zit een filterhouder met zonnekap, een EVA Case, 77mm en 82mm Thread Plate, ND4-GR filter, ND64 filter en een CPOL filter. Hij is speciaal ontworpen voor het filmen of fotograferen van landschappen maar natuurlijk ook te gebruiken in andere situaties.


  Meer informatie
 3. PolarPro BaseCamp VND Kit - filterhouder met zonnekap

  De PolarPro BaseCamp VND kit is een mooi afgewerkte filterhouder met filters. In de BaseCamp VND kit zit een filterhouder met zonnekap en flag, een EVA Case, klemringen, 77mm en 82mm Thread Plate, een VND 2-5 stops filter en een CPOL filter. Hij is speciaal ontworpen voor het filmen of fotograferen van landschappen maar natuurlijk ook te gebruiken in andere situaties.


  Meer informatie
 4. PolarPro BaseCamp VND Kit inclusief VND- filter 6-9 stops

  De PolarPro BaseCamp VND kit is een mooi afgewerkte filterhouder met filters. In de BaseCamp VND kit zit een filterhouder met zonnekap en flag, een EVA Case, klemringen, 77mm en 82mm Thread Plate, een VND 2-5 stops, een VND 6-9 stops filter en een CPOL filter. Hij is speciaal ontworpen voor het filmen of fotograferen van landschappen maar natuurlijk ook te gebruiken in andere situaties.


  Meer informatie
 5. PolarPro BaseCamp VND Stage 3 kit

  De PolarPro BaseCamp Matte Box VND Stage 3 kit is een uitgebreide Matte Box set met een mooi afgewerkte filterhouder en meerdere creatieve filters. In de BaseCamp kit zit een filterhouder met zonnekap en flag, Stage 3 adapter, klemringen, 77mm en 82mm Thread Plate, een VND 2-5 stops, een VND 6-9 stops filter en een CP filter. Ook zit in deze kit het speciale PolarPro Mist-filter. Deze BaseCamp Matte Box kit is ideaal voor het opnemen van documentaires, korte films, muziekvideo's, creatieve uitingen en andere commerciƫle projecten.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 58 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel