Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 7 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro Quartzline ND8 Grijsfilter

  Het PolarPro Quartzline ND8 filter is een hoogwaardig licht neutral density grijsfilter. Je gebruikt dit filter om een te grote hoeveelheid (3 f/stops) licht weg te nemen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om met langere sluitertijden te filmen voor het welbekende cinematic effect, maar ook om een perfecte belichtingsbalans te vinden tijdens een mooie zonsopkomst of zonsondergang.


  Meer informatie
 2. PolarPro Quartzline ND16 Grijsfilter

  Het PolarPro Quartzline ND16 filter is een hoogwaardig middelzwaar neutral density grijsfilter. Je gebruikt dit filter om een te grote hoeveelheid (4 f/stops) licht weg te nemen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om met langere sluitertijden te filmen voor het welbekende cinematic effect, maar ook om een perfecte belichtingsbalans te vinden tijdens een mooie zonsopkomst of zonsondergang.


  Meer informatie
 3. PolarPro Quartzline ND1000 Grijsfilter

  Het PolarPro Quartzline ND1000 filter is een hoogwaardig zwaar neutral density grijsfilter. Je gebruikt dit filter om een te grote hoeveelheid (10 f/stops) licht weg te nemen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om met langere sluitertijden te fotograferen op klaarlichte dag.


  Meer informatie
 4. PolarPro Quartzline ND8/PL filter

  Het PolarPro Quartzline ND8/PL filter is een hoogwaardig licht neutral density grijsfilter, dat tegelijkertijd gebruikt kan worden als polarisatiefilter. Je gebruikt dit filter om een te grote hoeveelheid (3 f/stops) licht weg te nemen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om met langere sluitertijden te filmen voor het welbekende cinematic effect, maar ook om een perfecte belichtingsbalans te vinden tijdens een mooie zonsopkomst of zonsondergang. Tegelijkertijd gaat dit filter ongewenste reflecties tegen en zorgt het voor een rijkere kleurdynamiek.


  Meer informatie
 5. PolarPro Quartzline ND16/PL filter

  Het PolarPro Quartzline ND16/PL filter is een hoogwaardig middelzwaar neutral density grijsfilter, dat tegelijkertijd gebruikt kan worden als polarisatiefilter. Je gebruikt dit filter om een te grote hoeveelheid (4 f/stops) licht weg te nemen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om met langere sluitertijden te filmen voor het welbekende cinematic effect, maar ook om een perfecte belichtingsbalans te vinden tijdens een mooie zonsopkomst of zonsondergang. Tegelijkertijd gaat dit filter ongewenste reflecties tegen en zorgt het voor een rijkere kleurdynamiek.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 7 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel