Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 26 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro Summit Essential Landscape Kit - filterhouder met zonnekap

  De Summit Essential kit is een mooi afgewerkte filterhouder met filters. In de kit zit een filterhouder met zonnekap, een EVA Case, 77mm en 82mm Thread Plate, ND4-GR filter, ND64 filter en een CPOL filter. Hij is speciaal ontworpen voor het filmen of fotograferen van landschappen maar natuurlijk ook te gebruiken in andere situaties.


  Meer informatie
 2. PolarPro BaseCamp VND Kit - filterhouder met zonnekap

  De PolarPro BaseCamp VND kit is een mooi afgewerkte filterhouder met filters. In de BaseCamp VND kit zit een filterhouder met zonnekap en flag, een EVA Case, klemringen, 77mm en 82mm Thread Plate, een VND 2-5 stops filter en een CPOL filter. Hij is speciaal ontworpen voor het filmen of fotograferen van landschappen maar natuurlijk ook te gebruiken in andere situaties.


  Meer informatie
 3. PolarPro BaseCamp VND Kit inclusief VND- filter 6-9 stops

  De PolarPro BaseCamp VND kit is een mooi afgewerkte filterhouder met filters. In de BaseCamp VND kit zit een filterhouder met zonnekap en flag, een EVA Case, klemringen, 77mm en 82mm Thread Plate, een VND 2-5 stops, een VND 6-9 stops filter en een CPOL filter. Hij is speciaal ontworpen voor het filmen of fotograferen van landschappen maar natuurlijk ook te gebruiken in andere situaties.


  Meer informatie
 4. PolarPro BaseCamp VND Stage 3 kit

  De PolarPro BaseCamp Matte Box VND Stage 3 kit is een uitgebreide Matte Box set met een mooi afgewerkte filterhouder en meerdere creatieve filters. In de BaseCamp kit zit een filterhouder met zonnekap en flag, Stage 3 adapter, klemringen, 77mm en 82mm Thread Plate, een VND 2-5 stops, een VND 6-9 stops filter en een CP filter. Ook zit in deze kit het speciale PolarPro Mist-filter. Deze BaseCamp Matte Box kit is ideaal voor het opnemen van documentaires, korte films, muziekvideo's, creatieve uitingen en andere commerciƫle projecten.


  Meer informatie
 5. PolarPro BaseCamp Stage 3 Adapter

  De BaseCamp Stage 3 Adapter plaats je op de Matte Box om de rechthoekige grijsverloopfilters op de filterhouder te kunnen plaatsen. De BaseCamp ND4-GR en ND8-GR zijn perfecte filters om de belichting van de lucht en de grond in evenwicht te brengen. Het zachte verloop van een grijsverloopfilter zorgt ervoor dat je de belichting vloeiend en gelijkmatig kunt corrigeren. Om de overgang van het filter correct uit te lijnen met de horizon van het landschap heb je de Stage 3 Adapter nodig.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 26 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel