Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 22 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro Variabel ND filter 6-9 stops 77 mm

  De variabele ND filters van PolarPro zorgen ervoor dat je je framerate en/of sluitertijd onder alle lichtomstandigheden kunt aanpassen. Ideaal voor wie regelmatig filmt met een spiegelreflexcamera. De Vario ND filters van PolarPro, de Peter McKinnon Edition, zijn gemaakt uit twee delen Quartzglas die je over elkaar heen kunt draaien om de gewenste hoeveelheid licht op je lens te laten vallen. De aluminium vatting heeft een lasergegraveerde stops-indicatie, zodat je precies kunt aflezen hoeveel f-stops licht er tegengehouden worden door het filter. Hierdoor ontstaat er geen kruis-polarisatie of vignettering, zelfs niet bij een brandpuntsafstand van16mm.


  Meer informatie
 2. PolarPro Vario VND 2/5 stops Peter McKinnon Signature Edition II 95mm

  Het Variabele ND-filter van PolarPro corrigeert 2 tot 5 stops licht. Dit hoogwaardige VND filter is voor cameralenzen met een schroefdraad van 95mm. Het filter is gemaakt in samenwerking met de bekende videomaker Peter McKinnon.


  Meer informatie
 3. PolarPro Vario VND 6/9 stops Peter McKinnon Signature Edition II 95mm

  Het Variabele ND-filter van PolarPro corrigeert 6 tot 9 stops licht. Dit hoogwaardige VND filter is voor cameralenzen met een schroefdraad van 95mm. Het filter is gemaakt in samenwerking met de bekende videomaker Peter McKinnon.


  Meer informatie
 4. PolarPro VND Diffusion filter 2/5 stops Mist Edition 95mm

  Het combineerde VND diffusie-filter van PolarPro corrigeert 2 tot 5 stops licht, waarbij het diffusie gedeelte van het filter de digitale scherpte verzacht voor een gladde, etherische uitstraling. Dit hoogwaardige Mist filter is voor cameralenzen met een schroefdraad van 95mm. Het filter is gemaakt in samenwerking met de bekende videomaker Peter McKinnon.


  Meer informatie
 5. PolarPro VND Diffusion filter 6/9 stops Mist Edition 95mm

  Het combineerde VND diffusie-filter van PolarPro corrigeert 6 tot 9 stops licht, waarbij het diffusie gedeelte van het filter de digitale scherpte verzacht voor een gladde, etherische uitstraling. Dit hoogwaardige Mist filter is voor cameralenzen met een schroefdraad van 95mm. Het filter is gemaakt in samenwerking met de bekende videomaker Peter McKinnon.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 22 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel