Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 18 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro VND Diffusion filter 2/5 stops Mist Edition 67mm

  Het combineerde VND diffusie-filter van PolarPro corrigeert 2 tot 5 stops licht, waarbij het diffusie gedeelte van het filter de digitale scherpte verzacht voor een gladde, etherische uitstraling. Dit hoogwaardige Mist filter is voor cameralenzen met een schroefdraad van 67mm. Het filter is gemaakt in samenwerking met de bekende videomaker Peter McKinnon.


  Meer informatie
 2. PolarPro VND Diffusion filter 6/9 stops Mist Edition 77mm

  Het combineerde VND diffusie-filter van PolarPro corrigeert 6 tot 9 stops licht, waarbij het diffusie gedeelte van het filter de digitale scherpte verzacht voor een gladde, etherische uitstraling. Dit hoogwaardige Mist filter is voor cameralenzen met een schroefdraad van 77mm. Het filter is gemaakt in samenwerking met de bekende videomaker Peter McKinnon.


  Meer informatie
 3. PolarPro VND Diffusion filter 6/9 stops Mist Edition 67mm

  Het combineerde VND diffusie-filter van PolarPro corrigeert 6 tot 9 stops licht, waarbij het diffusie gedeelte van het filter de digitale scherpte verzacht voor een gladde, etherische uitstraling. Dit hoogwaardige Mist filter is voor cameralenzen met een schroefdraad van 67mm. Het filter is gemaakt in samenwerking met de bekende videomaker Peter McKinnon.


  Meer informatie
 4. PolarPro VND Diffusion filter 2/5 stops Mist Edition 77mm

  Het combineerde VND diffusie-filter van PolarPro corrigeert 2 tot 5 stops licht, waarbij het diffusie gedeelte van het filter de digitale scherpte verzacht voor een gladde, etherische uitstraling. Dit hoogwaardige Mist filter is voor cameralenzen met een schroefdraad van 77mm. Het filter is gemaakt in samenwerking met de bekende videomaker Peter McKinnon.


  Meer informatie
 5. PolarPro VND Diffusion filter 2/5 stops Mist Edition 82mm

  Het combineerde VND diffusie-filter van PolarPro corrigeert 2 tot 5 stops licht, waarbij het diffusie gedeelte van het filter de digitale scherpte verzacht voor een gladde, etherische uitstraling. Dit hoogwaardige Mist filter is voor cameralenzen met een schroefdraad van 82mm. Het filter is gemaakt in samenwerking met de bekende videomaker Peter McKinnon.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 18 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel