Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro Memory Card Case XQD - ruimte voor 12 geheugenkaarten

  Geheugenkaarten, je kunt er als enthousiast fotograaf of videograaf niet genoeg hebben. Maar waar bewaar je ze allemaal zonder ze kwijt te raken en hoe bescherm je ze tegen alle omstandigheden? Deze Memory Card Case van PolarPro biedt plaats voor 12 geheugenkaarten. Veilig, compact en altijd bij de hand.


  Meer informatie
 2. PolarPro Memory Card Case SD voor 24 geheugenkaarten

  Geheugenkaarten, je kunt er als enthousiast fotograaf of videograaf niet genoeg hebben. Maar waar bewaar je ze allemaal zonder ze kwijt te raken en hoe bescherm je ze tegen alle omstandigheden? Deze Memory Card Case SD van PolarPro biedt plaats voor 24 geheugenkaarten. Veilig, compact en altijd bij de hand.


  Meer informatie
 3. PolarPro CineShield SmallHD Focus 5 monitor beschermhoes

  De CineShield van PolarPro beschermt het scherm van je Focus 5 externe monitor tijdens het transport. De beschermhoes gemaakt van sterk polymeer, zodat hij volledige bescherming biedt maar toch voldoende flexibiliteit heeft voor een gemakkelijke plaatsen en verwijdering. Dit biedt een compacte maar veilige montage die ervoor zorgt dat je externe monitor krasvrij op locatie aankomt.


  Meer informatie
 4. PolarPro Axis Mount monitor snelkoppeling

  De PolarPro Axis mount biedt een snelkoppelingsverbinding tussen de hot shoe van je camera en een externe monitor, lichtbron of microfoon. De scharnierende neigkop kun je 360 graden roteren en 135 graden kantelen. Hierdoor kun je de richting van bijvoorbeeld de lichtbron zelf instellen.


  Meer informatie
 5. PolarPro DroneLink DJI Remote USB-C kabel

  De PolarPro DroneLink kabel heeft de perfecte lengte voor het aansluiten van je iPhone of iPad, of een ander mobiel apparaat op een DJI afstandsbediening. De kabel heeft een USB-poort aan de ene kant en een MFi gecertificeerde Lightning-connector of USB-C aan de andere kant. Hij is compatibel met alle DJI-afstandsbedieningen en alle formaten iPhones en iPads. De kabel is gemaakt van een gevlochten nylon waardoor hij de zwaarste avonturen kan doorstaan. De DroneLink-Lightning is ook compatibel met de PolarPro Mavic Phone Mount.


  Meer informatie

5 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel