Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro DroneLink Lightning kabel voor afstandsbediening DJI drone

  Met de DroneLink kabel van PolarPro kun je jouw iPhone of iPad aansluiten op de afstandsbediening van de DJI drones. De kabel heeft een USB aansluiting aan de ene kant en een MFi Lightning connector of USB-C aansluiting aan de andere kant. Daarmee is de kabel compatibel met alle iPhones en iPads en alle DJI remotes. De kabel is gemaakt van duuzaam nylon, zodat hij goed tegen een stootje kan. De DroneLink kabel is ook compatibel met de PolarPro DJI Mavic Phone Mount.


  Meer informatie
 2. PolarPro Hard Shell Case voor DJI Mavic Pro

  Met de PolarPro DJI Mavic Hard Shell Case bescherm je je kostbare DJI Mavic Pro of Platinum drone tijdens opslag en vervoer. Deze stevige koffer, gemaakt van glasgevuld nylon, is aan de binnenkant voorgevormd om een DJI Mavic in op te bergen. Door de vormgeving is de opbergkoffer zeer compact en gemakkelijk me te nemen in je bagage.


  Meer informatie
 3. PolarPro DJI Spark en Mavic Remote Lock

  De Remote Lock van PolarPro beschermt de joysticks van de afstandsbediening van de DJI Spark of DJI Mavic drone tijdens transport. Wanneer de Remote Lock op de afstandsbediening is geplaatst, kunnen de knoppen niet meer bewogen worden. Hij is eenvoudig op de afstandsbediening te klikken. De Remote Lock is gemaakt van glasgevuld nylon, met een rubberen pasvorm waar de remote lock om de knoppen heen zit.


  Meer informatie
 4. PolarPro T-Grip voor Katana

  De PolarPro Katana T-grip is bedoeld voor het produceren van laag bij de grond geschoten actieshots met de PolarPro Katana. Wie een DJI Mavic Pro drone bezit, weet dat de camera met zijn 4K resolutie ook perfect geschikt is voor videobeelden op de grond. Daarom heeft PolarPro de Katana ontwikkeld: een 'tray' om je DJI Mavic Pro opgevouwen in te monteren en waarmee je de drone gemakkelijk vast kunt houden om gewoon vanuit de hand of vanaf de grond te filmen. Met behulp van de Katana T-grip voeg je daar dus nog een dimensie aan toe.


  Meer informatie
 5. PolarPro PolarPro Tablet Mount voor DJI Mavic Air / Pro

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  Met de PolarPro Tablet Mount bevestig je met het grootste gemak een 10,5 inch tablet in combinatie met de DJI Mavic Air, DJI Mavic Pro of Platinum afstandsbediening. Op deze manier kun je jouw tablet gebruiken als scherm voor het besturen van je DJI drone. Erg handig, want op zo’n groot scherm zie je natuurlijk veel meer dan op het scherm van je smartphone! Tijdens het gebruik blijven alle bedieningsmogelijkheden van de remote uiteraard beschikbaar.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 15 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel