Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro Katana houder voor DJI Spark

  Met de Katana van PolarPro verander je jouw DJI Spark drone in een gewone, handheld camera. Met de hoge kwaliteit van de DJI Spark camera en de uitstekende f/2.6 groothoek lens is het eigenlijk zonde om deze alleen te gebruiken voor luchtopnames. Ook voor beelden vanaf de grond voldoet de camera namelijk prima. Daarom heeft PolarPro de Katana bedacht: een 'tray' om je DJI Spark in te hangen, waarmee hij gemakkelijk vast te houden is om gewoon vanuit de hand of vanaf de grond te filmen.


  Meer informatie
 2. PolarPro DJI Spark Harnas voor Katana

  Heb je al een PolarPro Katana voor DJI Mavic aangeschaft, maar wil je ook je DJI Spark drone kunnen gebruiken als handheld camera in de Katana? Dan heb je dit harnas nodig! Met dit harnas kan je namelijk je DJI Spark in de Katana voor DJI Mavic hangen. Handig om snel van camera te wisselen, zonder dat je hiervoor een nieuwe Katana nodig hebt. Het harnas is gemaakt van gasgevuld nylon, waardoor deze licht van gewicht is. Hij is voorzien van rubberen inserts, zodat het harnas je DJI Spark drone niet beschadigt.


  Meer informatie
 3. PolarPro DJI Spark en Mavic Remote Lock

  De Remote Lock van PolarPro beschermt de joysticks van de afstandsbediening van de DJI Spark of DJI Mavic drone tijdens transport. Wanneer de Remote Lock op de afstandsbediening is geplaatst, kunnen de knoppen niet meer bewogen worden. Hij is eenvoudig op de afstandsbediening te klikken. De Remote Lock is gemaakt van glasgevuld nylon, met een rubberen pasvorm waar de remote lock om de knoppen heen zit.


  Meer informatie
 4. PolarPro Skeleton Mount voor DJI Spark

  Met de Skeleton Mount voor DJI Spark bevestig je je drone aan elke rugzak of andere tas. Deze bescherming voor je drone is snel en gemakkelijk te bevestigen en los te halen, zodat je de DJI Spark snel kunt gebruiken om een bijzonder moment vast te leggen. Het Skeleton frame is gemaakt van glasgevuld nylon met een rubberen coating, die je drone en je propellers goed beschermt.


  Meer informatie
 5. PolarPro Lens Cover / Gimbal Lock voor DJI Spark

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De handige PolarPro DJI Spark Gimbal Lock / Lens Cover zorgt voor een degelijke en veilige vergrendeling van de gimbal van je DJI Spark drone tijdens het vervoer. Het bijzondere van de PolarPro Gimbal Lock is dat deze niet alleen de gimbal vast zet, maar ook de lens van de camera afschermt tegen vuil en beschadigingen tijdens het vervoer. Daarbij maakt het niet uit of er wel of geen filters op de lens zitten. De PolarPro Gimbal Lock is uitgevoerd in zwart kunststof. Dat zorgt ervoor dat je nooit vergeet om de vergrendeling te verwijderen voordat je de lucht in gaat. Perfect voor piloten die extra zekerheid willen of als je je originele gimbal lock kwijt bent.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 9 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lijst  Foto-tabel