Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 16 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro Lens Cover / Gimbal Lock DJI Phantom 4

  De PolarPro Lens Cover voor de DJI Phantom 4 drone beschermt het balhoofd en de camera van de drone tijdens transport. Deze kunststof lenskap klik je heel eenvoudig op het balhoofd, waardoor dit gefixeerd wordt. Onderweg kunnen het balhoofd en de camera dus niet bewegen, wat schade voorkomt bij wat wildere reisomstandigheden.


  Meer informatie
 2. PolarPro DroneLink Lightning kabel voor afstandsbediening DJI drone

  Met de DroneLink kabel van PolarPro kun je jouw iPhone of iPad aansluiten op de afstandsbediening van de DJI drones. De kabel heeft een USB aansluiting aan de ene kant en een MFi Lightning connector of USB-C aansluiting aan de andere kant. Daarmee is de kabel compatibel met alle iPhones en iPads en alle DJI remotes. De kabel is gemaakt van duuzaam nylon, zodat hij goed tegen een stootje kan. De DroneLink kabel is ook compatibel met de PolarPro DJI Mavic Phone Mount.


  Meer informatie
 3. PolarPro Shutterpack CinemaSeries - voor DJI Inspire 2 drone (5-pack)

  PolarPro heeft voor de DJI Inspire 2 drone een set van 5 fraaie en zeer praktische filters samengesteld. De set bevat het ND4 filter, ND8 filter, het ND16 filter, het ND32 filter en het ND64 filter. Dit zijn de belangrijkste neutral density filters om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met de DJI Inspire 2 en om te werken met lange sluitertijden. De frames van de filters zijn gemaakt luchtvaartaluminium, daardoor zijn ze zeer licht van gewicht voor een minimale belasting van de drone.


  Meer informatie
 4. PolarPro Shutterpack CinemaSeries - voor DJI Inspire 2 drone (3-pack)

  PolarPro heeft voor de DJI Inspire 2 drone een set van 3 fraaie en zeer praktische filters samengesteld. De set bevat het ND8 filter, het ND16 filter en het ND32 filter. Dit zijn de belangrijkste neutral density filters om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met de DJI Inspire 2 en om te werken met lange sluitertijden. De frames van de filters zijn gemaakt luchtvaartaluminium, daardoor zijn ze zeer licht van gewicht voor een minimale belasting van de drone.


  Meer informatie
 5. PolarPro Vivid CinemaSeries Pack - voor DJI Inspire 2 drone (3-pack)

  PolarPro heeft voor de DJI Inspire 2 drone een set van 3 fraaie en zeer praktische filters samengesteld. De set bevat het ND-PL8 filter, het ND-PL16 filter en het ND-PL32 filter. Dit zijn de belangrijkste neutral density filters om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met de DJI Inspire 2 en om totale controle te hebben over het licht op je sensor. Ook kun je werken met lange sluitertijden. De frames van de filters zijn gemaakt luchtvaartaluminium, daardoor zijn ze zeer licht van gewicht voor een minimale belasting van de drone.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 16 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel