Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

2 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro Filters Vivid voor Autel X-Star Cinema Series

  De Vivid collectie bevat een drietal gecombineerde ND- en polarisatiefilters voor de Autel X-Star drone. Deze filters voorkomen overbelichting en verminderen tegelijk schitteringen en reflecties op grote oppervlakken, zoals water of sneeuw. Ook verhogen ze de kleurverzadiging. De ultralichte AriFrame™ constructie zorgt ervoor dat de filters slechts 5,11 gram per stuk wegen, zodat ze de beweging van de gimbal niet belemerren. De set bevat en ND4/PL filter, een ND8/PL filter en een ND16/PL filter.


  Meer informatie
 2. PolarPro Filters Shutter voor Autel X-Star Cinema Series

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  De Shutter filters uit de Cinema Series van PolarPro bevatten 3 ND (grijs)filters die ervoor zorgen dat je kunt werken met langere sluitertijden op heldere dagen, voor vloeiende beelden. De set bevat 3 filters: een ND4 filter dat geschikt is op bewolkte dagen, of tijdens zonsopkomst en zonsondergang. Het ND8 filter is geschikt voor halfbewolkte dagen, en het ND16 filter kan gebruikt worden op heldere dagen, of bij water of sneeuw in de buurt.


  Meer informatie

2 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel