Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Voor Merken
 • Kleur
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 21 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro DJI Mavic 2 Pro 6-pack Cinema Filters

  In het PolarPro DJI Mavic 2 Pro 6-pack zijn de Vivid en de Shutter filters voor de DJI Mavic 2 Pro drone gecombineerd. Deze kit is onderdeel van PolarPro's Cinema filterserie voor de DJI Mavic 2 Pro drone en bestaat uit drie gecombineerde ND/PL-filters en drie neutral density grijsfilters. Je gebruikt deze ND/polarisatiefilters om schittering te voorkomen en kleuren te verzadigen bij zonnig weer terwijl tegelijkertijd de sluitertijd van je camera correct ingesteld wordt. Deze PolarPro filters zijn specifiek ontworpen voor gebruik op de DJI Mavic 2 Pro drone.


  Meer informatie
 2. PolarPro Combo set variabele ND-filters voor DJI Mavic 2 Pro (2-5 en 6-9 stops)

  In deze combo set zitten twee variabele ND-filters om op de DJI Mavic 2 Pro drone gimbal te plaatsen. De twee filters corrigeren verschillende hoeveelheden licht. Een van de twee corrigeert 2 tot 5 stops licht, het andere filter corrigeert 6 tot 9 stops licht.


  Meer informatie
 3. PolarPro Variabel ND-filter (6-9 stops) voor DJI Mavic 2 Pro

  Het Variabel ND-filter van PolarPro is speciaal om op de DJI Mavic 2 Pro drone gimbal te plaatsen. Het grijsfilter corrigeert 6 tot 9 stops licht. Zo heb je meer controle over de hoeveelheid licht dat op de camera sensor van je drone valt wanneer je aan het filmen bent. Ook kun je werken met lange sluitertijden. Het 6-9 stops VND filter is ideaal wanneer je gaat filmen tijdens zonsopkomst of zonsondergang, wanneer de hoeveelheid licht aan het verminderen is. Het filter wordt geleverd in een Hard Case.


  Meer informatie
 4. PolarPro Variabel ND-filter (2-5 stops) voor DJI Mavic 2 Pro

  Het Variabel ND-filter van PolarPro is speciaal om op de DJI Mavic 2 Pro drone gimbal te plaatsen. Het grijsfilter corrigeert 2 tot 5 stops licht. Zo heb je meer controle over de hoeveelheid licht dat op de camera sensor van je drone valt wanneer je aan het filmen bent. Ook kun je werken met lange sluitertijden. Het 2-5 stops VND filter is ideaal wanneer je gaat filmen tijdens zonsopkomst of zonsondergang, wanneer de hoeveelheid licht aan het verminderen is. Het filter wordt geleverd in een Hard Case.


  Meer informatie
 5. PolarPro Gradient Filters voor DJI Mavic 2 Pro drone Cinema Series

  Met de Gradient Collection uit PolarPro’s Cinema Series voor de DJI Mavic 2 Pro Drone creëer je een perfecte belichtingsbalans tussen de lucht en de grond. Normaal gesproken is de lucht zo’n 2-3 stops lichter dan de grond. Daarom is het lastig om zowel de lucht als de grond juist te belichten. Met deze drone ND-filters is dat probleem verleden tijd. De Gradient Collection bestaat uit 3 ND filters, met elk hun eigen specialiteit.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 21 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel