Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 21 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro DJI Mavic 2 Pro 6-pack Cinema Filters

  In het PolarPro DJI Mavic 2 Pro 6-pack zijn de Vivid en de Shutter filters voor de DJI Mavic 2 Pro drone gecombineerd. Deze kit is onderdeel van PolarPro's Cinema filterserie voor de DJI Mavic 2 Pro drone en bestaat uit drie gecombineerde ND/PL-filters en drie neutral density grijsfilters. Je gebruikt deze ND/polarisatiefilters om schittering te voorkomen en kleuren te verzadigen bij zonnig weer terwijl tegelijkertijd de sluitertijd van je camera correct ingesteld wordt. Deze PolarPro filters zijn specifiek ontworpen voor gebruik op de DJI Mavic 2 Pro drone.


  Meer informatie
 2. PolarPro Combo set variabele ND-filters voor DJI Mavic 2 Pro (2-5 en 6-9 stops)

  In deze combo set zitten twee variabele ND-filters om op de DJI Mavic 2 Pro drone gimbal te plaatsen. De twee filters corrigeren verschillende hoeveelheden licht. Een van de twee corrigeert 2 tot 5 stops licht, het andere filter corrigeert 6 tot 9 stops licht.


  Meer informatie
 3. PolarPro Variabel ND-filter (6-9 stops) voor DJI Mavic 2 Pro

  Het Variabel ND-filter van PolarPro is speciaal om op de DJI Mavic 2 Pro drone gimbal te plaatsen. Het grijsfilter corrigeert 6 tot 9 stops licht. Zo heb je meer controle over de hoeveelheid licht dat op de camera sensor van je drone valt wanneer je aan het filmen bent. Ook kun je werken met lange sluitertijden. Het 6-9 stops VND filter is ideaal wanneer je gaat filmen tijdens zonsopkomst of zonsondergang, wanneer de hoeveelheid licht aan het verminderen is. Het filter wordt geleverd in een Hard Case.


  Meer informatie
 4. PolarPro Variabel ND-filter (2-5 stops) voor DJI Mavic 2 Pro

  Het Variabel ND-filter van PolarPro is speciaal om op de DJI Mavic 2 Pro drone gimbal te plaatsen. Het grijsfilter corrigeert 2 tot 5 stops licht. Zo heb je meer controle over de hoeveelheid licht dat op de camera sensor van je drone valt wanneer je aan het filmen bent. Ook kun je werken met lange sluitertijden. Het 2-5 stops VND filter is ideaal wanneer je gaat filmen tijdens zonsopkomst of zonsondergang, wanneer de hoeveelheid licht aan het verminderen is. Het filter wordt geleverd in een Hard Case.


  Meer informatie
 5. PolarPro ND64/PL Filter voor DJI Mavic 2 Pro Cinema Series

  De kwalitatief hoogwaardige PolarPro DJI Mavic 2 Pro Cinema filterserie is speciaal ontworpen voor de camera van de DJI Mavic 2 Pro. Het PolarPro DJI Mavic 2 Pro ND64/PL-filter is een extra zwaar, gecombineerd neutral density grijsfilter dat tegelijkertijd werkt als een polarisatiefilter. Je gebruikt dit filter om een te grote hoeveelheid licht weg te nemen, wat noodzakelijk is als de sluitertijd van je DJI Mavic 2 Pro drone richting de 1/32.000 sec. dreigt te gaan. Tegelijkertijd gaat het filter reflecties tegen en worden de kleuren levendiger.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 21 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Lijst  Foto-tabel