Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.
 • Voor Merken
 • Kleur
 • Materiaal

Artikelen 1 tot 5 van 19 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro DJI Mavic Air Cinema series Vivid Filters

  De PolarPro DJI Mavic Air Vivid filterset is onderdeel van PolarPro's Cinema filterserie. Deze praktische set bestaat uit drie gecombineerde ND/PL-filters die speciaal zijn ontworpen voor de camera van de DJI Mavic Air. In de kit vind je drie neutral density grijsfilters die tegelijkertijd werken als polarisatiefilters. Je gebruikt ze om een te grote hoeveelheid licht weg te nemen en tegelijkertijd schittering te voorkomen en je kleuren te verlevendigen.


  Meer informatie
 2. PolarPro ND8/PL Filter voor DJI Mavic Air Cinema Series

  De kwalitatief hoogwaardige PolarPro DJI Mavic Air Cinema filterserie is speciaal ontworpen voor de camera van de DJI Mavic Air. Het PolarPro DJI Mavic Air ND8/PL-filter is een middelzwaar, gecombineerd neutral density grijsfilter dat tegelijkertijd werkt als een polarisatiefilter. Je gebruikt dit filter om een te grote hoeveelheid (2 f/stops) licht weg te nemen. Tegelijkertijd gaat het filter reflecties tegen en worden de kleuren levendiger.


  Meer informatie
 3. PolarPro ND8 Filter voor DJI Mavic Air Cinema Series

  De kwalitatief hoogwaardige PolarPro DJI Mavic Air Cinema filterserie is speciaal ontworpen voor de camera van de DJI Mavic. Het PolarPro DJI Mavic Air ND8 filter is een licht neutral density grijsfilter. Je gebruikt dit filter om een te grote hoeveelheid (2 f/stops) licht weg te nemen.


  Meer informatie
 4. PolarPro ND64/PL Filter voor DJI Mavic Air Cinema Series

  De kwalitatief hoogwaardige PolarPro DJI Mavic Air Cinema filterserie is speciaal ontworpen voor de camera van de DJI Mavic Air. Het PolarPro DJI Mavic Air ND64/PL-filter is een extra zwaar, gecombineerd neutral density grijsfilter dat tegelijkertijd werkt als een polarisatiefilter. Je gebruikt dit filter om een te grote hoeveelheid licht weg te nemen, wat noodzakelijk is als de sluitertijd van je DJI Mavic drone richting de 1/32.000 sec. dreigt te gaan. Tegelijkertijd gaat het filter reflecties tegen en worden de kleuren levendiger.


  Meer informatie
 5. PolarPro ND64 Filter voor DJI Mavic Air Cinema Series

  De kwalitatief hoogwaardige PolarPro DJI Mavic Air Cinema filterserie is speciaal ontworpen voor de camera van de DJI Mavic. Het PolarPro DJI Mavic Air ND64 filter is een zwaar neutral density grijsfilter. Je gebruikt dit filter om een te grote hoeveelheid (6 f/stops) licht weg te nemen, wat noodzakelijk is als de sluitertijd van je DJI Mavic drone richting de 1/32000 sec. dreigt te gaan.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 19 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Lijst  Foto-tabel