Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro DJI Air 2S Cinema Series Vivid Collectie 3-pack

  De Vivid Collection set voor de DJI Air 2S drone bevat een ND8/PL filter, een ND16/PL filter en een ND32/PL filter. Deze filters combineren twee filtereffecten (ND + polarisatie) samen in één enkel glaselement. Met deze filters verminder je de sluitertijd en schitteringen in heldere en reflecterende omstandigheden. Zo produceert je met de DJI Air 2S drone verbluffend beeldmateriaal met mooie verzadigde kleuren


  Meer informatie
 2. PolarPro DJI Air 2S VND 2-5 filter en VND 6-9 filter

  In deze duo pack zitten twee variabele ND-filters om op de DJI Air 2S drone gimbal te plaatsen. De twee filters corrigeren verschillende hoeveelheden licht. Een filter corrigeert 2 tot 5 stops licht, het andere filter corrigeert 6 tot 9 stops licht.


  Meer informatie
 3. PolarPro Directors Kit voor DJI Air 2S drone 5 filters

  De PolarPro Directors kit voor de DJI Air 2S drone bevat een ND8/PL filter, een ND16/PL filter, een ND32/PL filter, een VND 2-5 filter en een VND 6-9. Met deze filters produceert je met de DJI Air 2S drone verbluffend beeldmateriaal met mooie verzadigde kleuren. Om de maximale vliegtijd te behouden en de gimbal te optimaliseren is elk filter voorzien van een lichtgewicht aluminium frame. De filters worden geleverd in een beschermende hardcase.


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel