Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro ND/PL Filterset Vivid Cinema Series voor DJI Mavic Air 2

  PolarPro heeft voor de DJI Mavic Air 2 drone een set van 3 fraaie en zeer praktische filters samengesteld. De set bevat het ND-PL8 filter, het ND-PL16 filter en het ND-PL32 filter. Dit zijn de belangrijkste neutral density filters om een te grote hoeveelheid licht te corrigeren als je filmt met de DJI Mavic Air 2 en om totale controle te hebben over het licht op je sensor. Ook kun je werken met lange sluitertijden. De frames van de filters zijn gemaakt luchtvaartaluminium, daardoor zijn ze zeer licht van gewicht voor een minimale belasting van de drone.


  Meer informatie
 2. PolarPro Variabel ND Filter VND 2-5 Stops voor DJI Mavic Air 2

  Let op! Dit product zit niet meer in ons assortiment. Het artikel kan echter nog wel leverbaar zijn via een van onze dealers. Daarom kan het interessant en handig zijn om de beschrijving, foto's en specificaties ervan terug te kunnen lezen.

  Het Variabel ND-filter van PolarPro is speciaal om op de DJI Mavic Air 2 drone gimbal te plaatsen. Het grijsfilter corrigeert 2 tot 5 stops licht. Zo heb je meer controle over de hoeveelheid licht dat op de camera sensor van je drone valt wanneer je aan het filmen bent. Ook kun je werken met lange sluitertijden. Het 2-5 stops VND filter is ideaal wanneer je gaat filmen tijdens zonsopkomst of zonsondergang, wanneer de hoeveelheid licht aan het verminderen is.


  Meer informatie
 3. PolarPro VND Combo Filterset 2-5 en 6-9 stops voor DJI Mavic Air 2

  In deze combo set zitten twee variabele ND-filters om op de DJI Mavic Air 2 drone gimbal te plaatsen. De twee filters corrigeren verschillende hoeveelheden licht. Een filter corrigeert 2 tot 5 stops licht, het andere filter corrigeert 6 tot 9 stops licht.


  Meer informatie

3 artikel(en)

  per pagina

Lijst  Foto-tabel