Distributeur van kwaliteitsmerken in de imaging branche.

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel 

 1. PolarPro DJI Mavic Pro 6-pack Cinema Filters

  In het PolarPro DJI Mavic Pro 6-pack zijn de Vivid en de Shutter filters voor de DJI Mavic Pro drone gecombineerd. Deze kit is onderdeel van PolarPro's Cinema filterserie voor de DJI Mavic Pro drone en bestaat uit drie gecombineerde ND/PL-filters en drie zware neutral density grijsfilters. Je gebruikt deze ND/polarisatiefilters om schittering te voorkomen en kleuren te verzadigen bij zonnig weer terwijl tegelijkertijd de sluitertijd van je camera correct ingesteld wordt. Deze PolarPro filters zijn specifiek ontworpen voor gebruik op de DJI Mavic Pro drone.


  Meer informatie
 2. PolarPro ND10K Filter voor DJI Mavic Pro

  De kwalitatief hoogwaardige PolarPro DJI Mavic Pro Cinema filterserie is speciaal ontworpen voor de camera van de DJI Mavic. Het PolarPro DJI Mavic Pro ND10K filter is een zwaar neutral density grijsfilter. Je gebruikt dit filter om een te grote hoeveelheid (13 f/stops) licht weg te nemen, wat noodzakelijk is als de sluitertijd van je DJI Mavic erg lang dient te zijn.


  Meer informatie
 3. PolarPro ND64/PL Filter voor DJI Mavic Pro Cinema Series

  Het ND64/PL filter uit de Cinema Series van PolarPro zorgt ervoor dat je DJI Mavic Pro camera maar liefst 6 stops minder licht doorlaat. Dit staat je toe te spelen met je framerate of foto's te maken met lange sluitertijd, om bewegingen vast te leggen. Daarnaast zorgt het polariserende effect van de filter voor minder reflecties. Daarmee is dit filter ideaal te gebruiken op zonnige, heldere dagen, met name wanneer je filmt in de buurt van grote oppervlakken zoals water of sneeuw.


  Meer informatie
 4. PolarPro ND64 Filter voor DJI Mavic Pro Cinema Series

  Het ND64 filter uit de Cinema Series van PolarPro is een zwaar grijsfilter, waarmee je de hoeveelheid licht dit op de sensor van je DJI Mavic Pro camera valt met maar liefst 6 stops vermindert. Dit staat je toe te spelen met je framerate, of foto's te maken met lange sluitertijd, om bewegingen vast te leggen. Daarmee is dit filter ideaal te gebruiken op zonnige, heldere dagen. Het filter voorkomt overbelichting van je creatieve beelden. Het filter is gemaakt van HD glas en meerdere lage coating voor een perfect, helder beeld.


  Meer informatie
 5. PolarPro ND4 Filter voor DJI Mavic Pro Cinema Series

  Het ND4 filter van PolarPro is gemaakt om met je DJI Mavic Pro te kunnen filmen op bewolkte dagen of tijdens zonsopkomst en zonsondergang, zonder dat je foto's en video's overbelicht zijn. Dit filter zorgt ervoor dat er 2 stops minder licht doorgelaten worden. Het filter is gemaakt van HD glas en meerdere lage coating voor een perfect, helder beeld.


  Meer informatie

Artikelen 1 tot 5 van 12 totaal

  per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijst  Foto-tabel